Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Plantronics EncorePro HW525 USB-A Duo

Til kassen

Se også

Plantronics EncorePro HW525 USB-A Duo

(0)
Skriv en anmeldelse
Plantronics EncorePro HW525 USB-A Duo
Plantronics EncorePro HW525 USB-A Duo
2069 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av iPhonebutiken
Encore Pro 525 USB er et profesjonelt lette hodesett med direkte tilkobling til datamaskinen. Dette headsettet er laget for den samtalekrevende medarbeider som ønsker et diskret, men solidt headset.
I tillegg til påliteligheten, holdbarheten og bekvemmeligheten til EncorePro-serien har disse headsettene også innebygd samtalekontroll. EncorePro 500 USB-serien er klar til å ta hver samtale fordi hver samtale teller.
EncorePro 500 USB-serien er en fullt integrert og jevn lydløsning. Med innebygd samtalekontroll, avansert lydbehandling og en mikrofon med forbedret støyreduksjon, kan brukerne fokusere på hver samtale. Resultatet? En opplevelse som gjør at alle samtaler er naturlige, slik at brukeren kan fokusere på samtalen selv.
Tilkobling. Direkte tilkobling med USB-A-kontaktEnkel håndtering. Svarknapp, volum og personvern direkte på ledningenMikrofon. Midler / høy støyreduksjonComfort. Utrolig lett hodesett med myke øreputer i skumgummiLyd Guard. Avansert lydbeskyttelse for å beskytte brukerens hørsel
Dette headsettet har et justerbart hodebånd og er et duo-hodesett, så det har to hodetelefoner.


passer: Mac og andre datamaskiner med USB-A

farge: svart

Kontakt: USB A

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.