Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Laptop Case Ruby, Forest, Edblad

Til kassen

Se også

Laptop Case Ruby, Forest, Edblad

(0)
Skriv en anmeldelse
-30%
489 kr
Anbefalt pris: 699 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    3-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
Laptopvesken Ruby har vår fine, klassiske design Tiles og er en lekker dataveske som du også kan bruke som clutch. Ruby passer til en 13-tommers datamaskin, har et lite rom på innsiden og en rem over fronten som gjør den sikrere å bære. Laptopvesken Ruby kommer i flere farger, her i skogsgrønt. Match gjerne med en av våre skulderremmer, som finnes i mange farger og modeller. Størrelse: 33 x 23 cm. Skinnimitasjon, polyesterfôr. Metalldetaljer i sinklegering, nikkelsikkert. Tørkes ren med en fuktig klut.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>