Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

AC/DC - For those about to rock AC/DC Beanie

-5%
AC/DC - For those about to rock AC/DC Beanie
AC/DC - For those about to rock AC/DC Beanie
199 kr
Anbefalt pris: 209 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  3-8 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av Rockshirts

Overvåk produktets pris

 • AC/DC Offisiell vare
 • Musikkvideoer og konserter
 • 100% offisiell strikket lue
 • offisielle fanprodukter / Filmklær
 • Veldig god kvalitet skjorte
AC / DC 100% offisiell vare. Varm strikket lue for menn og kvinner. Laget i eu. Laget av akryl. Varme vinterklær, høy kvalitet. Offisielt band og filmklær. Størrelse 22 * ​​23 cm. Se også skjerf som matcher med dette designet, som kan utfylle helheten og skape et flott vinterklær.

AC / DC er et australsk rockeband dannet i 1973 av gitaristen Malcolm Young, som flyttet fra Skottland til Australia på 1960-tallet, sammen med broren, gitaristen Angus Young. I tillegg til å opptre i Angus Youngs skoleuniform, er bandet også kjent for sin sceneopptreden og musikk, som er basert på enkle akkordbevegelser og bruk av kraftakkorder uten effekter.
AC / DC er en av de mest suksessrike musikkartistene og bandene gjennom tidene, og dekningen av fanprodukter er også kjekk. Klær finnes for barn, unge, menn og kvinner. AC / DC har mange fantastiske klassiske album som Highway To Hell, Back In Black, For They About To Rock, High Voltage, Powerage og mange andre.
De klassiske platene er inspirert av kleskolleksjonen, t-skjorter og mange andre tilbehør,
mange fine bandeshirts tilgjengelig.

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Spesielle vilkår - Hvordan returnerer jeg et produkt? Avsenderadresse: Posten Åland/ Low frequency Records PL 3049 22111 Mariehamn Finland

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .