Uncharted 3 Essentials (PS3)

Uncharted 3 Essentials
 • Denne aldersmerkingen gjelder når voldsskildringen (eller skildring av seksuell aktivitet) når et nivå som likner det man forventer seg i virkeligheten. Ungdommer i denne aldersgruppen bør også være i stand til å kunne håndtere et mer ekstremt stygt språk, se bruk av tobakk og narkotika samt skildringer av kriminell aktivitet.
Tips en venn
179 kr Midlertidig utsolgt

-10%

Ord. pris 199 kr

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Både tilhengere av serien og nykommere vil glede seg over muligheten til å kaste seg hodestups inn i et skikkelig eventyr, på jakt etter den sagnomsuste "Sandens Atlantis". Reisen sender lykkejegeren Nathan Drake på en dristig marsj inn i hjertet av den arabiske ørkenen, en reise som setter ham og rådgiveren hans, Victor Sullivan, opp mot det okkulte forræderiet til en hemmelig organisasjon og dens nådeløse leder. Når de forferdelige hemmelighetene til denne fortapte byen avsløres, forvandles Drakes oppdrag til en desperat kamp for å overleve som presser ham til utholdenhetens grenser og tvinger ham til å konfrontere sin verste frykt.

 • Større scener og mer eksplosivt eventyr, drevet av Naughty Dogs velkjente historiefortelling og filmpresentasjon.
 • Konkurranse- og samarbeidsspill for flere spillere er tilbake, med splitter nye opplevelser og enormt utvidet funksjonssett. UNCHARTED-universet gir spillere på nett en unik actioneventyr-opplevelse for flere spillere, som bringer filmelementene fra kampanjen for én spiller til flerspillermodus.
 • Nathan Drake kan nå ta opp kampen med motstandere på flere måter enn før: nærkamp med flere motstandere, kontekstuelle nærangrep og nye snikalternativer. UNCHARTED 3: Drake's Deception inneholder også utvidede og varierte reisemanøvre med dyp våpenbruk.
 • Naughty Dog introduserer ny fysikk, nye bilder og nye miljøeffekter. UNCHARTED 3: Drake's Deception har nyskapninger innen sand-, ild-, røyk- og vanndynamikk og -effekter. UNCHARTED 3: Drake's Deception kan spilles i Stereoscopic 3D.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action, Eventyr Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2011-11-02 Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt
Product number: 3013356866 Leverandør: Naughty Dog
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 34 Gjennomsnittsvurdering: 4,2
62%
12%
18%
6%
3%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Magnus Grundt

Det her er da faen ikke noe chatroom, kan ikke folk vente til spillet kommer med å gi en PRODUKTANMELDELSE som siden så treffende har blitt kalt...

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Tom Arild

O.K så vi får begynne med en advarsell: Ikke kjøp collectors edition!! (den sorte boksen) 1 online koden virker ikke, 2 den er dyr, 3 du kan ikke engang kjøpe ny online pass med spillet!, jeg har ikke testet fortune hunter edition, men kansje det var den jeg skullle ha spart opp til istedet.. 4 denne versjonen av spillet (og plenty av de i vanlig salg) sliter med masse bugs, hvis du virkelig vil ha samle tingene finnes de på auksjons sider og du sparer masse penger, grafikken er o.k men trenger noen justeringer, spesielt i kontrast og farge området, områdene i spillet er interessange og varierte, storyen er ikke fullt så bra som i fåregående spill, og multiplayer har jeg ikke fått prøvd...

jaa

søkopp dette på youtube http://youtu.be/poRBIFpxZNU

Bra spill. Man bruker ca. 2 dager på dette spillet. Greit det. Kan sitte fast på en del av tingene. litt kjedelig noen ganger, men er du tolmodig, kommer det noe action i slutten av levelen. Level 17, 18 og 19 er de beste levlene. Level 1,2 og 3 er morsomme de også. Bra spill for de som er flinke til å løse gåter og god i skytespill.
Fra meg:
Grafikk: 6
Våpen: 4
Multiplayer: 3
Totalt fra meg: 5

ganske kult de første timene, men har man liten tolmodighet (som meg) å vil spille litt action, å ikke "løse kryssord", så kjøp noe annet.
Syns våpen bruken/sikting osv er elendig, ellers et gjennomført spill detaljemessig og storyen er ikke halvgal heller

hvordan kan jeg kjope spill eller annet

Hadde litt forventninger til dette spillet, men må si meg skuffet. Historien begynner bra, men blir svakere jo lengre du kommer. Føler at magien som Uncharted 1 og 2 er borte. Anbefaler heller å kjøpe Uncharted 1 eller 2.

Wow beste spillet jeg har spilt! Har ikke PS3 men har prøvd det 4 ganger xD Verdens bestee fantasifulle spill.
OGP var kjempebra der! :)

dette spillet må en ha hvis du liker uncharted spilla, bare synd at det ikke var like bra som 2'ern

Knuste en ps3 kontroll på det men pyttpytt.. spillet er villt uansett :)

hvis du leter etter ett spill som er ett action fult spill med slåssing klatring og sist men ikke minst hehe ett skytespill

O.K så vi får begynne med en advarsell: Ikke kjøp collectors edition!! (den sorte boksen) 1 online koden virker ikke, 2 den er dyr, 3 du kan ikke engang kjøpe ny online pass med spillet!, jeg har ikke testet fortune hunter edition, men kansje det var den jeg skullle ha spart opp til istedet.. 4 denne versjonen av spillet (og plenty av de i vanlig salg) sliter med masse bugs, hvis du virkelig vil ha samle tingene finnes de på auksjons sider og du sparer masse penger, grafikken er o.k men trenger noen justeringer, spesielt i kontrast og farge området, områdene i spillet er interessange og varierte, storyen er ikke fullt så bra som i fåregående spill, og multiplayer har jeg ikke fått prøvd...

Uff...

Mottok dette 1 dag etter bestilling, og spillet er helt fantastisk, grafikken er nogen lunde oppgradert, og muligheten til å spille i 3d er også helt fenomenal.

som noen skriver under her er det 10 timer ca i spilletid,men ville anbefalt og ikke sitte 10 timer i strekk hehe :)

Historien er utrolig bra som forgjengerne, så dersom du digget uncharted 1 og 2 blir du garantert ikke skuffet med denne releasen.

gir spillet topkarakter 5 av 5.

Løp og kjøp :)

10 timer synes jeg er lenge til å vere et vanlig ps3 spill, Det er ikke mange flere spill som varer lengere enn 10 timer eller er det ??

Det er noen spennende og grafikken er fantastisk. Dessverre, kan spillet være ferdig i 10 timer og mye av tiden din innspill ikke gjør mye. halvparten av tiden vil du bare bli sittende og se på en interaktiv film. Annet enn det visuelle, følte dette som et skritt tilbake fra Uncharted 2.

haha, det blir lengere hvis du ikke spiller hele tiden C:

alt for kort! enda et 10timers spill..
hadde større forventninger til det

uncharted 3 kommer til å bli beste i heile samlingen

Det her er da faen ikke noe chatroom, kan ikke folk vente til spillet kommer med å gi en PRODUKTANMELDELSE som siden så treffende har blitt kalt...

Alle uncharted spillene er helt råe. Dette ser mye gøyere ut enn dei 2 første, bedere nærkamp, bedere grafikk, nyere våpner.

Jeg er veldig spent på Uncharted 3 jeg har både uncharted 1 drakes fortune og uncharted 2 among thives prøvde betaen og ble veldig fort lei det men campainen ser ut til å bli veldig bra

har har spilt betan den var drit dårlig men campagn kommer til å bli drit bra :D

Har spilt Multiplayer betan, den sugde!

bra spill, likte veldig godt 2ern og 1ern p.g.a. historien ogn kvaliteten! ( pissa i buksa når jeg kom til den delen av 1ern der du måtte bekjempe monstrene! ) håper 3ern blir bra,kan ikke si noe om den så langt. heldig meg som har en ps3, bruker xbox`en mere enn ps3 men blir omvendt når jeg får denne! thumbs up

P.S. det er ikke anita som skriver, det er sønnen hennes.

Dette spillet Blir helt sykt

Du kan lage din egen spiller online

Du kan hoppe på folk

Det kommer 1 November

Leder meg helt sykt !!!

this game is gonna make me jizz in my pants! i want it noooooooow!!!!!

Uncharted 3 kommer til å bli beast etter denne multiplayer traileren er eg imponert: http://www.youtube.com/watch?v=kIZk_KC6vSE

har 2 dritt bra

spillene er drit brae skjukt realistiskt

1.November skjer det igjen! :D Nathan Drake`s eventyr/action fortsetter! Gleder meg noe så sykt mye!!

Kommer ut i november. Kommer til og bli drit bra

Dett blir ikke annet en bra, genial spillserie!!!! Noen som har fått med seg lanseringsdato enda???

Dette Blir Årets spillhøydepunkt det er det ingen tvil om Dere som skriver at det er så teit å sgrive før d har komt Bare Hold Kjeft!!!!!! Vi kan vis vi har lyst

Håper dette blir bra! De andre to har vært veldig bra! Uncharted 2 eide på multiplayer, håper det blir bra multiplayer på dette også!;-)

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 124/måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 85/måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 62/måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »