ANNONSE

Tiger Woods PGA Tour 2013 (PS3)

Tiger Woods PGA Tour 2013 (PS3)
  • Innholdet i spill som har fått denne aldersmerkingen antas å passe alle aldersgrupper. En del vold i en komisk kontekst (den type tegneserievold som man finner i Snurre Sprett Tom & Jerry) er akseptabelt. Barnet bør ikke kunne forbinde figuren på skjermen med figurer i virkeligheten, de bør helt og holdent være fantasifigurer. Spillet bør ikke inneholde noen lyder eller bilder som kan skremme småbarn.Stygt språk bør ikke forekomme, og det bør heller ikke forekomme scener som inneholder nakenhet eller som på annen måte henspiller på seksuell aktivitet.
Tips en venn

Tips en venn

149 kr Midlertidig utsolgt

Leveres av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

I Tiger Woods PGA TOUR 13 tar vi det største steget fremover på over ti år når det gjelder selve svingen. Dette er en ekte revolusjon av den virtuelle golfsvingen. Spillerne får full kontroll over svingen med nye kontroller og et nytt svingplan, i tillegg til et justerbart slagoppsett som gjør det mulig å slå ballen på flere måter, for å gi et ubegrenset antall mulige slag med samme kølle.

Spillerne kan spille med en av 22 PGA TOUR-spillere i Tiger Woods PGA TOUR 13, inkludert Tiger Woods, 2011 US Open-mester Rory McIlroy, 2010 PGA TOUR Rookie of the Year Rickie Fowler og amerikansk omslagsfinalist til Tiger Woods PGA TOUR 13 Bubba Watson. Spill mot de beste av de beste på noen av verdens mest kjente baner.

Kategori: Sport, Playstation Move  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2012-03-29  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3017484652  Leverandør: EA Sports 
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »