The Sims 4 - Gøy med gjengen (PC-Mac)

The Sims 4 - Gøy med gjengen
Tips en venn
349 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-4 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Velkommen til den vakre, nye verdenen Windenburg, der du kan utforske pittoreske landemerker som den flotte hekklabyrinten ved hageslottet, de forlokkende dammene ved åsen og de mystiske, gamle ruinene. Dra innom den lokale kaffebaren og ta en espresso, prat med en sim du er litt forelsket i på puben eller dans natten gjennom på nattklubben. Møt andre simmer og spill fotballspill, sitt rundt leirbål, bli med på hemmelige fester og masse annet! Du kan også bli med i grupper med helt egen personlighet og stil, treffe nye simmer og ha det kjempegøy! I The Sims 4 Gøy med gjengen* er det alltid en god grunn til å møte gjengen.

 

DETTE FÅR DU

Utforsk en ny verden: Oppdag den vakre, nye verdenen Windenburg! Utforsk de flotte nabolagene, med sjarmerende utkantstrøk på landet, et travelt bysentrum, et ultramoderne forretningsdistrikt og en eksklusiv, privat øy.

Dra innom lokale utesteder: Det er mange nye steder simmene kan dra og henge sammen! Tilbring ettermiddagen med å se på andre simmer på utekafeen, treff venner på den lokale puben, dans natten gjennom på nattklubben under bakken, gå deg bort i den frodige hekklabyrinten ved hageslottet, ta en dukkert i de forlokkende dammene ved åsen eller utforsk de mystiske, gamle ruinene.

Treff nye simmer: Treff nye simmer ved å bli med i forskjellige grupper, som alle har egne interesser og særegen personlighet og stil. Heng med gruppen du liker best og gjør som de andre, eller gå dine egne veier, hvis du har lyst til å lage litt drama. Du kan også treffe andre grupper og se hva som skjer (det kan bli ganske interessant). Greier du ikke å finne en gruppe som passer for deg? Tilpass dine egne grupper og spill akkurat som du vil. Når du spiller med forskjellige grupper, låser du opp unike gruppebelønninger.

Bli sjefen på dansegulvet: Ta festen til neste nivå med de nye DJ- og danseferdighetene. Fyr opp publikum ved å lage en perfekt miks med DJ-utstyret, og kast deg ut på dansegulvet for å vise frem de nyeste dansetrinnene du har lært deg.

Ta en drink: Flørt med den søte baristaen, bestill en herlig espresso og kos deg på kafeen. Treff venner på den lokale puben for å ta noe å spise, og utfordre de andre i fotballspill.

Fest overalt: Arranger fester når som helst og hvor som helst! Dra ut til ruinene eller andre feststeder og sett opp DJ-utstyret for å få i gang festen. Tenn bål for å holde varmen, utfordre andre simmer til å gjøre helt sprø ting og snik deg unna for å nyte litt romantikk i buskene med nabosimmen.

Kjør stil: Prøv forskjellige antrekk sammen med andre simmer for å se hvordan de reagerer med den nye garderoben. Velg antrekk til alle simmene dine når de skal ut på byen. Føler du deg litt ekstra romantisk humør? Få med deg en sim inn i garderoben og kjør årnings når ingen ser på.

*KREVER AT DU HAR THE SIMS 4-GRUNNSPILLET (SELGES SEPARAT) OG ALLE SPILLOPPDATERINGENE FOR Å SPILLE.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Barn, Simulator, Sims Utvidelsespakke: Ja
Utgivelsesdato: 2015-12-10 Forventet leveringstid: 2-4 arbeidsdager
Product number: 3034581664 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 152 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 99 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 69 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »