The Sims 3 - I Rampelyset Katy Perry Edition (PC-Mac)

The Sims 3 - I Rampelyset Katy Perry Edition (PC-Mac)
  • Videospill som viser noe mer utførlig beskrevet vold som blir utøvd mot fantasifigurer og/eller ikke utførlig beskrevet vold som utøves mot menneskelignende figurer eller lett gjenkjennelige dyr, samt videospill som viser noe mer utførlig beskrevet nakenhet, havner i denne kategorien. Eventuelt stygt språk må være mildt, og ikke inneholde seksuelle skjellsord.
Tips en venn

Tips en venn

99 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Inneholder eksklusiv merchandise som klær, scenestæsj med Katy Perry-Tema, spesialplektrum og Katy Perry-Plakat.

Lev ut superstjernedrømmen med simmene mens du holder kontakten med vennene dine! Se at simmene dine blir mer og mer berømte etter hvert som de opptrer på forskjellige scener. I The Sims 3 I rampelyset kan du for første gang i serien bruke sosiale funksjoner, som SimPort, en helt ny funksjon som lar deg sende simmene dine til spillet til en venn. Når de har dratt til vennens spill, kan de opptre for simmene til vennen din! Du kan også chatte med venner og poste meldinger og skjermbilder på veggen til vennene dine.

  • Simmene kan leve ut drømmen som sangere, akrobater, tryllekunstnere og DJ-er. Se dem bli stadig mer populære - eller bli buet ut når de opptrer for andre simmer.
  • Helt nye sosiale funksjoner: chat med venner, post på veggen deres, send statusoppdateringer og lag vennelister.
  • Send simmene dine til spillet til en venn, og inviter simmene til vennen din til spillet ditt med den nye SimPort-funksjonen!
  • Lag ditt eget spillested! Bygg et fornemt konserthus, en svær stadion eller en rockeklubb. Hvordan du bygger en scene påvirker hvor bra simmene opptrer og hvordan de kommer seg videre i karrieren.
  • Eksklusivt innhold i samlerutgaven: Få et bonussted og en scene til simmene dine!
Kategori: Sims  Utvidelsespakke: Ja  
Utgivelsesdato: 2012-03-08  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3017685627  Leverandør: The Sims Studio 
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 4
50%
0%
50%
0%
0%

får man glitter papp cover utenfor spillet

Det står at det ikke er utvidelsepakke, men det er det.