ANNONSE

The Secret World (PC)

The Secret World (PC)
  • Denne aldersmerkingen gjelder når voldsskildringen (eller skildring av seksuell aktivitet) når et nivå som likner det man forventer seg i virkeligheten. Ungdommer i denne aldersgruppen bør også være i stand til å kunne håndtere et mer ekstremt stygt språk, se bruk av tobakk og narkotika samt skildringer av kriminell aktivitet.
  • Online Game.
Tips en venn

Tips en venn

249 kr Midlertidig utsolgt

Leveres av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Skjult inne i våre egen, moderne virkelighet finnes det en hemmelig verden. En verden der alle myter, legender og konspirasjonsteorier er sanne. De mørke kreftene har begynt å samle seg, og hemmeligheter som skulle vært begravd for alltid har blitt avdekket. Verden er i ferd med å oppdage at de skrekkelige skapningene fra marerittene er helt virkelige. Mørke dager er på vei. Alt er sant. Absolutt alt.

Sammen mot de mørke kreftene står tre hemmelige brorskap: Dragon, Templars og Illuminati. Men disse mektige organisasjonene er også splittet, og søker hver på sin side global dominans. Den hemmelige krigen om kontroll over verden utkjempes både på slagmarken og i styrerommene, og gjennom svak hvisking i øret til konger og presidenter påvirkes skjebnen til hele nasjoner. Som agenter for disse hemmelige brorskapene får sivilister - spillerne - tilgang til kreftene som ligger skjult i sitt eget DNA. Endelig kan de realisere sitt fulle potensial og mestre alle våpen, lære alle krefter og ta på seg en hvilken som helst rolle i den hemmelige krigen mot mørket som er i ferd med å omslutte hele verden. Du er en av de utvalgte.

  • Konspirasjoner, myter og legender - Alt er sant i denne moderne verdenen. Et moderne MMO fra vår egen verden som henter inn legender og myter etter hvert som man kommer videre i spillet. Utforsk ekte steder fra hele verden, fra London til New England, New York til Egypt og fra Seoul til Transilvania.
  • Ingen klasser, ingen nivåer - Vær hvem du vil og spill hvordan du vil. Hundrevis av egenskaper og krefter er tilgjengelige etter hvert som du utvikler figuren din, helt uten begrensningene du er vant til med tradisjonelle klasser eller nivåer. Bruk krafthjulet til å bli nøyaktig den helten du har lyst til å bli.
  • Bli med i et hemmelig brorskap, og kjemp i den hemmelige krigen med mange tusen andre spillere. Som medlem av Illuminati, Dragon eller Templars kjemper du mot de stadig sterkere mørke kreftene eller mot andre spillere i svære PvP-krigssoner mens du prøver å oppnå verdensdominans.
  • Storslagen historie og oppdrag du aldri har sett maken til i et MMO. Avdekk mysterier og konspirasjoner i en av de mest oppslukende historiene noensinne i et MMO, fortalt ved hjelp av banebrytende oppdragsspillmekanikk. Skrevet av Ragnar Törnquist - mannen bak det prisbelønte spillet Den lengste reisen.
Kategori: Online game, MMORPG  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2012-07-03  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3008799596  Leverandør: Funcom 
Antall anmeldelser: 5 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Overraskende bra og jeg forventet at det skulle være bra :)

Hadde ikke forventet å bli få frysninger av et spill i en alder av 28 år. Det er veldig imponerende hva de har fått til med de forskjellige mytene. Du må virkelig vri nøtta for å klare disse. Dette er ikke bare et spill, det er også lærdom. Du kommer også over myter som får deg til å ville undersøke disse mer i etterkant.

Dette anbefales! Jeg som "hadde" lagt gaming karrieren på hylla for flere år siden... hehe

The Secret World er et meget bra MMO for litt eldre spillere som er lei av fantasiverdenen i WOW og Guild Wars 2 og vil ha litt mer utfording i questene. Settingen er den "virkelige verden" men invadert av mørke krefter og bl.a. zombier. TSW skiller seg ut ved at men ikke har level men samler Ability points og Skill points som brukes til å forbedre de ferdigheter man vil trene og skills for å bruke våpen og talismaner i høyere "quality". Man kan også crafte våpen og talismaner dersom man ikke er fornøyd med det som droppes av monster og i dungons. Funcom har leget en svært god virtuell serverløsning hvor man kan dra på oppdrag med sine venner selv om de er på en annen server. I praksis kjøres alt på en stor server - utrolig praktisk! Jeg anbefaler alle som er lit lei av WOW og GW2 å prøve dette spillet!

tøft

Råeste spillet jeg har prøvd!

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »