ANNONSE
 Handle for 800 kr – få fri frakt*           Kjøp nå - betal i juli           Sommersalg
Sommersalg

Syndicate (Xbox 360)

Syndicate (Xbox 360)
  • ldersmerkingen for voksne gjelder når volden når et nivå som gjør det til en skildring av grov vold og/eller inneholder innslag av visse typer vold. Grov vold er vanskeligst å definere, siden det i mange tilfeller vil dreie seg om subjektive oppfatninger, men kan generelt sett defineres som voldsskildringer som kan få seeren til å føle avsmak.
Tips en venn

Tips en venn

-70%

29 kr
Ord. pris 99 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

2069 - Den industrialiserte verden er ikke lenger styrt av politikere, og har blitt delt inn i regioner som styres av mega-konserner, kjent som syndikater. Ta rollen som Miles Kilo, Eurocorp syndikatets siste agentprototype og ta fatt på et brutalt actioneventyr, drevet av korrupsjon og hevn.

  • Chip-forbedret spillopplevelse: Få tiden til å gå saktere, se gjennom vegger og infiltrer fienden og alt som er digitalt i verden med Dart vision - en DART6-chip som er biometrisk plantet i kroppen din og lar deg samhandle direkte med dataverset.
  • Samarbeid for fire spillere: Samle syndikatet ditt og sikre global dominans. Et nettsamarbeidsspill for fire spillere med chip-forbedret spillopplevelse og 9 oppdrag laget på nytt, basert på det opprinnelige Syndicate.
  • Intens FPS-spillopplevelse: Bruk et arsenal med oppgraderbare futuristiske våpen, rustinger og utstyr. Tilintetgjør fiendene og overta chip-teknologien deres for å nå dine egne mål.
  • Sci-Fi-historie: Kast deg ut i Syndicates verden i 2069, med en mer enn 20 timer lang historie i verdensklasse, skrevet av den internasjonale bestselgerforfatteren Richard Morgan.Kategori: Action, FPS  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2012-02-23  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Product number: 3015652793  Leverandør: Starbreeze Stud. 
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

veldig bra hightech spill. kanskje det beste science fiction spillet æ noen gang har spillt, helt siden timeshift. bra skyting, mye blod og så utrolig lett å skyte fiendene.

Forsikringsvilkår

Les fullstendige forsikringsvilkår

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »