SSX Classics (Xbox 360)

SSX Classics (Xbox 360)
  • Ethvert spill som normalt ville fått aldersmerkingen 3, men inneholder scener eller lyder som kan være skremmende, kan passe i denne kategorien. En del scener med delvis nakenhet kan tillates, men aldri i en seksuell kontekst.
  • Online Game.
Tips en venn

Tips en venn

149 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

EA SPORTSTM SSX er en moderne, ny versjon av en av de mest kritikerroste actionsportspillseriene noen sinne, og gir spillerne den samme, velkjente adrenalinspekkede spillopplevelsen på kjente fjell over hele verden. SSX har ni digre fjellkjeder og gir deg en spillopplevelse som går hinsides virkeligheten i hver eneste sving - her kan du kjøre løp, gjøre triks og gjøre ditt beste for å overleve nedover svære, åpne fjellområder. I tillegg har du nettspillfunksjonene Explore, Global Events og RiderNet - SSXs egen anbefalingsmotor - som kommer til å revolusjonere sosiale konkurranser for spillerne og gjøre det moro og enkelt å konkurrere med venner.

• Erobre verdens fjellkjeder - Fra Antarktis til Afrika og fra Himalaya til Alpene - spillerne får droppe inn i ni av de mest kjente fjellkjedene på jorden.

• Kjør løp - SSX gir deg mer enn en typisk racingopplevelse, her må du kjøre ned svære, åpne fjellsider med flere høydenivåer, uten usynlige vegger som stopper deg.

• Kjør triks - SSX trosser virkeligheten og naturlovene og lar deg dra på og gi full gass med triks som ville fått verdens beste brettkjørere til å bli flysyke. 1260° Double Mctwist er for kyllinger, i SSX er du fremdeles fersking hvis du har begge beina i bindingene etter å ha kjørt spins 100 meter oppe i lufta.

• Kjør overlevelse - I en helt ny spillvariant inspirert av offpistekjøring utfordrer SSX deg til å overleve noen av de farligste nedfartene i verden. Med moder Jord som utfordrer må du overleve skred, white outs, lave temperaturer og masse annet ved å komme deg unna naturens egne bosser.

• Avansert fysikk - Ved å dra nytte av kraften i dagens konsoller, introduserer SSX en revolusjonerende fysikkmotor som lar spillerne kjøre og trikse på nesten hva som helst i omgivelsene, uten usynlige vegger og barrierer.

• Utstyr som kan oppgraderes - Fra ulike brett til vingedrakter du kan bruke til å sveve med - nå kan du oppgradere utstyret ditt for å kjøre fortere, gjøre fetere triks og overleve lenger

• Gamle og nye figurer - Spillerne har valgt ut favorittfigurene sine, og de er nok en gang med i SSX, sammen med noen nye ansikter som er med for første gang.

• Utforsk - Utforsk hele fjellet i SSX' gigantiske verden. Sett rekorder for tider og triksepoeng, eller se hvor langt du kommer nedover fjellet i overlevelsesløp.

• RiderNet - RiderNet er inspirert av den fantastiske Autolog-motoren fra Need for Speed, og er spillernes guide i SSX' verden. Med RiderNet kan spillerne "like" favorittdrops, anbefale nye drops og venner, vise hvor bestemte skygger kjører og masse annet.

Kategori: Racing, Sport, Online game  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2012-03-01  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3014565329  Leverandør: EA Sports 
Antall anmeldelser: 7 Gjennomsnittsvurdering: 4,7
86%
0%
14%
0%
0%

Beste snowboard spillet jeg har spilt noen gang! Awesome står skrevet over hele spillet!

bra styring og gode baner, men det eneste er at de skulle vært 2player....

jeg synes den gamle ssx fra xbox er bedre

Drit bra spill men ikke bedre enn gta 5 men skal nok kjøpe det xD

WTF..... pre-ordert spillet for en uke siden, å fikk ikke pre-order versionen. ingen kode på meg :C

Har spilt gjennom demoen 10 ganger nå.. jeg er hekta!

Dette spillet blir det beste i 2012! Bare på traileren fikk jeg lyst på det med engang! det eier nok alle andre SSX spill!