Ratchet & Clank Quest for Booty (PS3)

Ratchet & Clank Quest for Booty (PS3)
Tips en venn

Tips en venn

179 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

De mystiske Zoniene har tatt Clank! Nå må Ratchet bruke romvåpnene sine og den nye Omniskiftenøkkelen til å slå Kaptein Darkwaters gjeng med skumle spøkelsespirater og finne Fulcrum-stjernen - en skjult skatt som kan være koblingen som kan hjelpe ham med å finne bestevennen.

Hvis du kan tenke deg et sjørøvereventyr i det ytre rom, bør du laste ned Ratchet & Clank: Quest for Booty og hjelpe Ratchet med å spore opp Clank og finne ut av hvem som trekker i trådene underveis.

 

  • Nye utfordringer, nytt skiftenøkkelspill og nye steder, mens Ratchet & Clank setter av gårde på en spennende skattejakt.
  • Test pirathjernen din: Bland brygg, manipuler skygger og spill sanger for å finne viktige spor til Kaptein Angstrom Darkwaters skatt
  • Reis til fire eksotiske, nye steder og kjemp mot nye piratfiender, inkludert en imponerende sluttkamp mot Kaptein Darkwater
Kategori: Action, Barn  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2008-09-17  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Product number: 3000968901  Leverandør:  
Antall anmeldelser: 4 Gjennomsnittsvurdering: 4,3
25%
75%
0%
0%
0%

Fantastisk moro

Varer i ca 4 timer, men du kommer til å nyte hvert eneste sekund av dette fantastiske spillet. Gode og varierte oppdrag, samtidig som du får en nokså god norsk dub for de som ønsker det. Det er dessverre ikke mulig å velge norsk tekst og engelsk tale, noe som hadde vært fint for mange av oss eldre. Kun engelsk tale og engelsk tekst er alternativet. Spillet fortsetter på historien til "Tools of Destruction" på en behagelig og forståelig måte og slutter på en cliff-hanger, som forventet. Av trilogien på PS3 er nok dette det svakeste spillet, men bare på grunn av varigheten.

Enig med jane K,synes nok at d var litt for kort men
veldig artig da. Kommer visstnok en fortsettelse på dette spillet i høst!!!!!

Godt spill der du for mye for pengene. Kanskje litt for kort?