Prey (Xbox One)

Prey
Tips en venn
349 kr Midlertidig utsolgt

-12%

Ord. pris 399 kr

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Prey er et førstepersons sci-fi-actionspill fra Arkane Studios, de prisvinnende skaperne av «Game of the Year» i 2012, Dishonored. Arkane er kjent for kreativt spillopplegg, unike verdener og fengslende historier, og denne gangen gjenskaper utvikleren denne serien fra bunnen av, med en ekstra psykologisk vri. I Prey spiller du det første mennesket som er forsterket med krefter fra verdensrommet, på en øde romstasjon som er under angrep. Improviser og vær innovativ for å overleve mens du leter etter svar. Prey er en modig ny historie lagt til et farlig univers.

 

Historie:              

 

I Prey våkner du opp på Talos I, en romstasjon som går i bane rundt månen i år 2032. Du er den viktigste forsøkspersonen i et eksperiment som kan forandre menneskeheten for alltid, men ting har gått fryktelig galt. Romstasjonen er blitt angrepet av fiendtlige romvesener, og de jakter på deg. Etter hvert som du blir kjent med de mørke hemmelighetene i Talos I og din egen fortid, må du overleve ved hjelp av redskapene du finner på stasjonen – din egen kløkt, våpen og utrolige evner. Skjebnen til Talos I og alle om bord er i dine hender.

 

Dette får du:             

 

Sci-Fi-thriller

Om bord på Talos I er ingenting som det ser ut. Som Morgan Yu drar du ut for å nøste opp sporene du har lagt igjen til deg selv, og for å avsløre sannheten om fortiden din. Hvilken rolle har du å spille i TranStars planer, og i den mystiske trusselen som herjer stasjonen?

 

En bemerkelsesverdig setting

Talos I går i bane rundt månen og symboliserer høydepunktet for private foretak i verdensrommet. Utforsk en stilig romstasjon som er utviklet for å gjenspeile næringslivets luksus på 1960-tallet, og ta deg gjennom sammenkoblede, ikke-lineære veier som er bygget for å skjule utallige hemmeligheter.

 

En utenkelig trussel

Den skyggeaktige tilstedeværelsen fra verdensrommet som infiserer Talos I, er en levende økologi som er fast bestemt på å utrydde byttet sitt. Det er opp til deg, en av de siste overlevende på stasjonen, å få en slutt på de skumle rovdyrenes dødelige angrep.

 

Spill på din måte

Skaff deg evner fra verdensrommet for å utvikle en unik kombinasjon av krefter og oppgradere de unike ferdighetene dine. Utform stadig nyttigere gjenstander med tekniske tegninger, duppedingser og redskaper på stasjonen for å ta deg forbi farlige hindringer på din vei. Overlev store trusler ved hjelp av kløkt og improvisasjon. 

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action, Barn, FPS Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2017-05-05 Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt
Product number: 3038936646 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Spilte kun demoen,men dette virker veldig lovende! Spenstig story, bra atmosfære og solid gameplay den første timen ihvertfall. Blir garantert et kjøp av dette.

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 152 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 99 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 69 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »