Pokemon HeartGold Version (Nintendo DS)

Pokemon HeartGold Version (Nintendo DS)
  • Innholdet i spill som har fått denne aldersmerkingen antas å passe alle aldersgrupper. En del vold i en komisk kontekst (den type tegneserievold som man finner i Snurre Sprett Tom & Jerry) er akseptabelt. Barnet bør ikke kunne forbinde figuren på skjermen med figurer i virkeligheten, de bør helt og holdent være fantasifigurer. Spillet bør ikke inneholde noen lyder eller bilder som kan skremme småbarn.Stygt språk bør ikke forekomme, og det bør heller ikke forekomme scener som inneholder nakenhet eller som på annen måte henspiller på seksuell aktivitet.
Tips en venn

Tips en venn

399 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Pokémon HeartGold Version bringer deg tilbake til den elskede Johto-regionen som ikke har vært tilgjengelig i noe Pokémon-spill siden Pokémon Gold Version og Pokémon Silver Version til Game Boy Color i 2001. Dette er også den første gangen hvor du kan besøke regionen på Nintendo DS og Nintendo DSi, og spillet tilbyr en rekke nye forbedringer som beriker dette tidløse eventyret. Spillet er skapt eksklusivt til Nintendo DS og Nintendo DSi og har detaljert grafikk som bringer fram de unike miljøene, hundrevis av Pokémon som du kan møte og fange, så vel som et helt nytt Pokédex med pekeskjermkontroll, noe som gjør det enklere å se gjennom samlingen din. Du kan til og med se og handle med din favoritt-Pokémon utenfor kamp. Den første Pokémon du har i party vil nemlig følge etter deg på skjermen på reisen din. Spillet har robust pekeskjermkontroll som gir deg en smidigere og sømløs navigasjon.

Historien starter i hjembyen din, New Bark Town, hvor professoren har sitt forskningslaboratorium og tar deg med over hele Johto-regionen hvor du vil støte på alle mulige vidunderlige og mystiske karakterer - så vel som Team Rocket, den slemme organisasjonen som benytter Pokémon til å utføre trøbbel, og naturligvis hundrevis av Pokémon. Raikou, Entei og Suicune er noen av de mange legendariske Pokémon som du vil støte på rundt omkring i Johto-regionen. Selv om legenden sier at disse Pokémon forsvant i en brann, surrer det rykter om at de nå er tilbake - noe som vil si at du kanskje vil støte på dem på reisen din.

Kategori: Rollespill  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2010-03-26  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3007328524  Leverandør: Nintendo 
Antall anmeldelser: 3 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Et av de beste DS spillene :)

nice ; D

Var litt usikker på om en pokewalker fulgte med, men det gjorde det :)
Grei leveringstid, og alt var i god stand. :)