Playstation VR

 • PlayStation VR + Camera + Gran Turismo Sport + VR Worlds

  (Hardware)

  Playstation VR krever en Playstation 4 konsoll for å kunne bruke denne. Pris, bilde, produkttekst og releasedato er ikke endelige, og kan forandres. Prisen er ikke bekreftet fra leverandøren og nåværende pris er kun stat for å kunne ta imot forhåndsbestillinger. I oktober er det endelig verdenspremiere for PlayStation VR som tar spillopplevelsenpå PlayStation 4 til neste niv...

  3190 kr
  171 kr/mnd
  Ord. pris 4589 kr

Playstation VR - Digitale Spill

Playstation VR krever en Playstation 4 konsoll for å kunne bruke denne.

Playstation VR slippes i høst

Sonys konkurrent til Oculus Rift og HTC Vive her endelig fått en slippdato. Playstation VR, som VR-hjelmen til Playstation 4 heter, slippes i oktober rundt om i hele verden. Høsten kan ikke komme raskere!

Med Playstation VR kan du spille massevis av spesialdesignede VR-spill hvor du selv suges inn i opplevelsen. Sony regner med at drøyt 50 titler slippes før året er omme. Den har også en Cinematic Mode hvor du kan spille alle dine Playstation 4-spill og se på film i et virtuelt rom. Playstation VR veier ikke mer enn 610 gram og merker når du vrir og vender på hodet. For å bruke hjelmen trengs også et Playstation Camera.

Hundrevis av spill under utvikling til Playstation VR

At Playstation VR blir den kuleste måten å spille Playstation 4-spill på, er ingen nyhet. Men med ny teknikk kreves også bra spill.
Derfor er det bra at massevis av spill er under utvikling til Playstation VR.

Sony har bekreftet at drøyt 50 spill til Playstation VR kommer til å slippes før året er omme, blant annet Assassin’s Creed VR, Tumble VR og VR Worlds. I tillegg til dette jobber over 250 foretak med spill til Playstation VR, blant annet vil Star Wars: Battlefront tilpasses VR. Det er altså massevis av spill å utforske i den virtuelle verden.