Persona 4 (Playstation 2)

Persona 4 (Playstation 2)
  • Denne aldersmerkingen gjelder når voldsskildringen (eller skildring av seksuell aktivitet) når et nivå som likner det man forventer seg i virkeligheten. Ungdommer i denne aldersgruppen bør også være i stand til å kunne håndtere et mer ekstremt stygt språk, se bruk av tobakk og narkotika samt skildringer av kriminell aktivitet.
Tips en venn

Tips en venn

199 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Måten du håndterer og integrerer aktivitetene dine på fra dag til dag vil avgjøre progresjonen din i spillet. Hver avgjørelse påvirker skjebnen din – fra hvem du er sammen med, til når du bestemmer deg for å gå inn i en hule og hvor langt inn du går ...

Med fokus på å utvikle bånd for å løse de mystiske mordsakene er sterke vennskap nøkkelen til suksess. Ta direkte kontroll over venner i kamper, få støtte, og mestre individuelle sosiale bånd for å låse opp det virkelige potensialet til vennene dine.

Kategori: Rollespill  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2009-03-13  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Product number: 3004151348  Leverandør: Atlus 
Antall anmeldelser: 3 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

jeg anbefaler dette spillet til alle rpg entusiaster:)

En av de beste spillene!

Tenkte at jeg skulle prøve noe nytt innenfor videospill, så jeg slo til på Persona 4.
Til min overraskelse var det et fantastisk morsomt spill! Verdenen, plottet, musikken, karakterene og stemningen er noe helt for seg selv, og dette spillet minte meg på hvorfor jeg er glad i å spille. Det er nok ikke et spill for alle, men hvis du anser deg selv som en person som er glad i rollespill, er det bare å slå til. Massevis av timer å bryne seg på.

Det eneste som trekker ned litt, er faktumet at spillet er på en forrige generasjons konsoll (playstation 2). Grafikken er litt udatert, og av og til skulle man ønske at det var på Playstation 3 (forhåpentligvis kommer persona 5 og retter opp i det!).

Uansett, så ødelegger ikke grafikken for opplevelsen, jeg velger å gi dette spillet 5/5!