NHL 16 (Xbox One)

NHL 16
Tips en venn
199 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-4 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Forhåndsbestill EA SPORTS NHL 16 for å få opptil 15 HUT-pakker i Hockey Ultimate Team!

I NHL 16 er det bygget inn mer av det spillerne har bedt om enn noen gang før. Nå får du nye måter å spille på som lag, nye funksjoner i de mest brukte solospillvariantene, nyvinninger i spillopplevelsen overalt på isen og en banebrytende følelse av å være på stadion på kampdagen.

Hockey er en sport som våkner til liv i en konkurransepreget lagbasert spillopplevelse. Om det er gjennom hastighet, ferdigheter eller styrke leverer alle spillerne noe eget på isen, uansett hvor de spiller eller hvilken rolle de har på laget. Så få med deg noen venner, og kast deg ut i enten 6 mot 6-lagspill på nett, samarbeidsspill på samme skjerm eller den nye versjonen av EA SPORTS Hockey League for å bevise at et fantastisk lag kan slå selv de beste superstjernene.

Om du er en håpefull GM, ønsker å leve ut NHL-proffdrømmen eller vil bygge opp et drømmelag, får du et solospill for alle typer hockeyfans i NHL 16, og alle har nye funksjoner du aldri før har sett i EA SPORTS NHL.

Om du spiller angrep, forsvar eller målvakt, gir NHL 16 deg en balansert spillopplevelse som gjør alle posisjonene på isen betydningsfulle for at laget skal lykkes. Med nye spillfunksjoner både i forsvar og angrep har spillerne nye verktøy ikke bare til å score mål, men også til å forhindre baklengsmål.

NHL 16 vekker spillet til liv med distinkt arenaatmosfære, de mest realistiske spillerne så langt og en historiedrevet kommentarpakke som trekker deg inn i energien i kampene som aldri før.

NYE MÅTER Å KONKURRERE PÅ SOM LAG:

 

 • Ny versjon av EASHL – Slip skøytene og få med deg noen venner, for nå er EA SPORTS Hockey League tilbake! Denne populære nettspillvarianten er laget på nytt fra grunnen av og lar deg velge spesialiserte spillerklasser for å levere en balansert konkurranseopplevelse på isen. Spillerferdigheter og egenskaper i lagspill blir avgjørende for hvem som vinner og taper kampene.

 

 • 6 mot 6-lagspill på nett – Spill på nettet med opptil tolv spillere, inkludert spillerkontrollerte målvakter. Ved hjelp av NHL-lagoppstillinger fra virkeligheten kan du konkurrere i rangerte kamper mot spillere fra hele verden eller invitere vennene dine til private OTP-økter før du kaster deg ut i EA SPORTS Hockey League.

 

 • Samarbeidsspill på samme skjerm – Den perfekte måten å spille på når du og vennene dine bare vil slenge dere ned i sofaen og spille hockey på nettet. Dette er den beste måten å trene opp laget på før dere spiller OTP eller EASHL.

 

EN MÅTE Å SPILLE PÅ FOR ALLE HOCKEYFANS:

 

 • Spill som GM: spillermoral – Når du er GM handler det om mer enn bare å få tak i de beste spillerne, det handler om å få tak i de riktige spillerne som spiller bra sammen. Alle spillerne på NHL- og AHL-lagene har forskjellige personligheter du må administrere. Ta deg av overgangskrav, forhold mellom lagkamerater og masse annet ved å arrangere lagmøter, eller juster lagoppstillingen for å påvirke prestasjonene på isen direkte.

 

 • Spill som proff: Form din egen karriere – Måten du spiller på bestemmer hva slags type spiller du blir i det helt nye proffprogresjonssystemet. Det du gjør på isen påvirker ferdighetene direkte, og sørger for at proffen din reflekterer måten du spiller på. Simuler det som skjer til neste gang du skal på isen, og jobb deg opp fra CHL-rookie til NHL-superstjerne.

 

 • Hockey Ultimate Team: sesonger for enkeltspiller – Den mest spilte spillvarianten i NHL-serien blir enda bedre. Forbedret spilleradministrasjon og innføringen av HUT-sesonger for enkeltspiller gir deg en ny måte å trene opp ferdighetene på før du kaster deg ut i det på nettet med HUT-nettsesonger eller utfordrer vennene dine med Play a Friend-funksjonen.

 

 • Visuell trening på isen – Om NHL-serien er ny for deg og du er ute etter noen pekepinner på hva som lønner seg å gjøre eller om du er en durkdreven veteran som prøver å perfeksjonere spillet, kan du med det nye treningsverktøyet bli bedre både offensivt og defensivt, uansett hva slags talent du har. Visuelle hjelpemidler hjelper deg med å skyte, sentre, finne medspillere og masse annet.

 

FULL KONTROLL I ALLE POSISJONER:

 

 • Skøytepresisjon – Bruk et nytt skøyteverktøy som lar deg gjøre presise bevegelser med spilleren i alle situasjoner. I forsvar hopper du kjapt frem og tilbake og snapper pucken, eller du kan patruljere blueline i power play og gjøre deg spillbar for en sjelden sjanse i den offensive sonen.

 

 • Jevn puckkontroll – Egenskapen å kontrollere en pasning eller redde en løs puck kan være forskjellen på å skape en scoringsmulighet og bli overrumplet. Nye teknikker med pucken resulterer i jevnere overganger når du mottar pucken, uansett hvilken posisjon du er i, så du får mer tid og bedre kontroll over neste teknikk.

 

BANEBRYTENDE REALISME PÅ KAMPDAGEN:

 

 • Distinkt arenaatmosfære – De mest autentiske arenaene blir enda bedre med innlemmelsen av autentiske arenaeffekter og lagspesifikke feiringer, maskoter, sanger og til og med kjente rekvisitter som fyrtårnet på Xcel Energy Center i Minnesota.

 

 • Historiedrevet kommentar – Doc Emrick, Eddie Olczyk og Ray Ferraro er tilbake, og nå legger de enda mer følelse i kommenteringen. Hør energien i stemmen til Doc øke og avta i takt med det som skjer på skjermen, og få analyser fra Eddie og Ray om toppene og bølgedalene i NHL-sesongen. En utvidet NBC SPORTS-pakke og nye introer før kampene drar deg inn i det som skjer på enda mer overbevisende måte enn før.

 

 • Superstjerne-autentisitet - Bedre ansiktstrekk og nye utstyrsdetaljer gjør spillerne enda mer autentiske. Bruk de nye utstyrselementene til å tilpasse din egen figur og gjøre ham unik, fra hvor han har teip på kølla, hvilken farge han har på lissene, sjatteringen i visiret og masse annet.

 

 • Playoff-skjegg – En av de eldste og mest kjente tradisjonene i hockey er med i spillet. Med presise gjengivelser av skjeggmønstre, lengde, tykkelse og vekstrater for hver enkelt spiller, er veien til Stanley Cup enda mer hårete enn før.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Barn, Sport Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2015-09-17 Forventet leveringstid: 2-4 arbeidsdager
Product number: 3033583136 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 127 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 86 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 63 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »