NHL 14 (PS3)

NHL 14 (PS3)
  • Videospill som viser noe mer utførlig beskrevet vold som blir utøvd mot fantasifigurer og/eller ikke utførlig beskrevet vold som utøves mot menneskelignende figurer eller lett gjenkjennelige dyr, samt videospill som viser noe mer utførlig beskrevet nakenhet, havner i denne kategorien. Eventuelt stygt språk må være mildt, og ikke inneholde seksuelle skjellsord.
Tips en venn

Tips en venn

199 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Dra til på det nøyeste nivået i hockey - med intens aggresjon, ville hastigheter og fantastiske ferdigheter. NHL 14 kombinerer den beste teknologien fra EA SPORTS og leverer den mest autentiske hockey-opplevelsen noensinne. Smell til med den nyskapende teknologien NHL Collision Physics, som er bygget på FIFAs revolusjonerende Player Impact Engine. Kast hanskene med den nye Enforcer Engine, drevet av EA SPORTS Fight Night-teknologi.

Fint ut forsvarsspillerne med One-Touch Dekes og prøv om du har det som skal til for å mestre hastigheten i den andre sesongen med den kritikerroste funksjonen True Performance Skating. Harde skudd, ekte kamper og ufattelig fart med ekstreme ferdigheter. Dette er NHL-hockey på sitt beste, drevet av en hel generasjon med EA SPORTS-nyvinninger.

  • NHL Collision Physics- NHL Collision Physics er utviklet med den samme teknologien som driver EA SPORTS FIFAs kritikerroste Player Impact Engine, og gir enda mer realistiske sammenstøt. Et nytt kontrollsystem med venstre spak gjør det enklere enn noen gang å smelle av skudd som snur kampen.
  • Enforcer Engine- Det er en oppførselskode i hockey. Når koden brytes, må noen reagere. For første gang i NHL-serien har Fight Night-teknologien blitt brukt til å gi en kampopplevelse der du får et fysikkbasert slagsystem og differensiering i forhold til spillerstørrelse, slik at alle kampene blir autentiske og unike.
  • One-Touch Dekes- Føl deg som en superstjerne med det nye fintesystemet, som kontrolleres med venstre spak og en knapp. De nye kontrollene gir alt fra nybegynnere til rutinerte spillere kjappere finter, mer intuitive kombinasjoner og flere teknikker enn noen gang før.
  • Live the Life-modus- Prøv deg på den nye varianten av "Be a Pro"-modus, på eller av isen, der alle avgjørelsene du tar former deg som idrettsutøver. Hold kontakten med lagkamerater utenfor banen. Bli intervjuet av media. Alle valgene du gjør påvirker forholdet til fansen, lagkameratene og managementet.
Kategori: Sport  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2013-09-12  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3023538013  Leverandør: EA Sports 
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 4,5
50%
50%
0%
0%
0%

Bra!

Veldig fornøyd kunde. Rask levering!