Medieval 2 Total war Complete Edition (PC)

Medieval 2 Total war Complete Edition
 • Denne aldersmerkingen gjelder når voldsskildringen (eller skildring av seksuell aktivitet) når et nivå som likner det man forventer seg i virkeligheten. Ungdommer i denne aldersgruppen bør også være i stand til å kunne håndtere et mer ekstremt stygt språk, se bruk av tobakk og narkotika samt skildringer av kriminell aktivitet.
Tips en venn
99 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Medieval 2: Total War er det siste, og beste spillet som slippes i den bestselgende og prisvinnende serien, Total War. Medieval 2 er satt i årene 1080-1530, som var den mest turbulente perioden i Europeisk historie. Spillet kombinerer tankekrevende ’turn-based strategy campaign’ med de mest episke og filmaktige sanntidskampene noensinne.

En betraktelig oppgradert versjon av Total War-motoren bringer blodtørsten i middelalderkampene til sin rett, ved å blant annet skildre kamper med flere enn 10 000 deltakere spredt over visuelt slående landskaper. For første gang i Total War-serien er hver enkelt soldat kledt med tidsriktige rustninger og våpen. På slagmarkene vil soldatene se etter innkommende trusler og fiender, og reagere i samsvar med truslene. Når de er i kamp vil de flette sammen angrep med Medieval 2’s nye kamp-animasjon, som gjør opplevelsen mer realistisk enn noensinne!

Ta styringen og legg Europa for dine føtter! Utvid grensene og sørg for å utvikle landene dine slik at de blir velstående, og godt rustet for krig. Bygg opp truende hærer og enorme slott, slik at motstanderene dine aldri slutter å skjelve i buksene.

Bruk prinsesser som diplomatiske virkemidler, prester til å øke den religiøse påvirkningskraften din, og kjøpmenn for å fylle pengekisten som skal finansiere krigene du setter i gang. Paven passer hele tiden på, og du bestemmer hvilken vei du vil gå. Vil du være en løpehund og følge hans minste innfall eller kanskje heller ’fikse’ pavevalget for å innsette din egne pavekandidat, som gjør som DU sier.

 • Episke kamper med enorm detaljrikhet.
 • Voldsomme kamper i stor skala med tusenvis av svært detaljerte krigere på skjermen. Soldatene er utrustet med tidsriktige klær og rustninger, som stenkes med blod og gjørme under kampenes gang!
 • Sett i gang kraftige beleiringer – Rull inn beleiringsmaskinene dine og nyt den voldsomme ødeleggelseskraften til kanoner og ild!
 • Ny grafikkmotor gir deg den utvilsomt beste Total War-opplevelsen hittill!
 • En detaljrikhet som ikke ligner noe annet! Se hvordan været endrer seg dynamisk, mens solen reflekteres i rustninger og våpen på slagmarkene.
 • Forbedret flerspillermodus.
Kategori: Strategi Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2008-02-08 Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt
Product number: 3000874755 Leverandør: Creative Assembly
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

helt awesome spill =D

Revolusjon innen Total War!!!

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 154/måned - 3 måned, 0% rente (245 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
 • 105/måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
 • 72/måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
 • 43/måned - 36 måned, 14.95% rente (395 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »