Medieval 2 Total war Complete Edition (PC)

Medieval 2 Total war Complete Edition (PC)
  • Denne aldersmerkingen gjelder når voldsskildringen (eller skildring av seksuell aktivitet) når et nivå som likner det man forventer seg i virkeligheten. Ungdommer i denne aldersgruppen bør også være i stand til å kunne håndtere et mer ekstremt stygt språk, se bruk av tobakk og narkotika samt skildringer av kriminell aktivitet.
Tips en venn

Tips en venn

99 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Medieval 2: Total War er det siste, og beste spillet som slippes i den bestselgende og prisvinnende serien, Total War. Medieval 2 er satt i årene 1080-1530, som var den mest turbulente perioden i Europeisk historie. Spillet kombinerer tankekrevende ’turn-based strategy campaign’ med de mest episke og filmaktige sanntidskampene noensinne.

En betraktelig oppgradert versjon av Total War-motoren bringer blodtørsten i middelalderkampene til sin rett, ved å blant annet skildre kamper med flere enn 10 000 deltakere spredt over visuelt slående landskaper. For første gang i Total War-serien er hver enkelt soldat kledt med tidsriktige rustninger og våpen. På slagmarkene vil soldatene se etter innkommende trusler og fiender, og reagere i samsvar med truslene. Når de er i kamp vil de flette sammen angrep med Medieval 2’s nye kamp-animasjon, som gjør opplevelsen mer realistisk enn noensinne!

Ta styringen og legg Europa for dine føtter! Utvid grensene og sørg for å utvikle landene dine slik at de blir velstående, og godt rustet for krig. Bygg opp truende hærer og enorme slott, slik at motstanderene dine aldri slutter å skjelve i buksene.

Bruk prinsesser som diplomatiske virkemidler, prester til å øke den religiøse påvirkningskraften din, og kjøpmenn for å fylle pengekisten som skal finansiere krigene du setter i gang. Paven passer hele tiden på, og du bestemmer hvilken vei du vil gå. Vil du være en løpehund og følge hans minste innfall eller kanskje heller ’fikse’ pavevalget for å innsette din egne pavekandidat, som gjør som DU sier.

  • Episke kamper med enorm detaljrikhet.
  • Voldsomme kamper i stor skala med tusenvis av svært detaljerte krigere på skjermen. Soldatene er utrustet med tidsriktige klær og rustninger, som stenkes med blod og gjørme under kampenes gang!
  • Sett i gang kraftige beleiringer – Rull inn beleiringsmaskinene dine og nyt den voldsomme ødeleggelseskraften til kanoner og ild!
  • Ny grafikkmotor gir deg den utvilsomt beste Total War-opplevelsen hittill!
  • En detaljrikhet som ikke ligner noe annet! Se hvordan været endrer seg dynamisk, mens solen reflekteres i rustninger og våpen på slagmarkene.
  • Forbedret flerspillermodus.
Kategori: Strategi  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2008-02-08  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Product number: 3000874755  Leverandør: Creative Assembly 
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

helt awesome spill =D

Revolusjon innen Total War!!!