Mass Effect 3 Classics (Xbox 360)

Mass Effect 3 Classics (Xbox 360)
  • ldersmerkingen for voksne gjelder når volden når et nivå som gjør det til en skildring av grov vold og/eller inneholder innslag av visse typer vold. Grov vold er vanskeligst å definere, siden det i mange tilfeller vil dreie seg om subjektive oppfatninger, men kan generelt sett defineres som voldsskildringer som kan få seeren til å føle avsmak.
  • Online Game.
Tips en venn

Tips en venn

-55%

89 kr
Ord. pris 199 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Alle kommer ikke til å overleve. En eldgammel rase som kalles "Reapers", har satt i gang en storstilt invasjon og etterlater seg et spor av kaos og ødeleggelser. Jorden er tatt, galaksen står i ferd med å bli tilintetgjort og du er den eneste som kan stoppe dem. Prisen for nederlag er utslettelse. Du er kommandør Shephard, en spillfigur du kan forme i ditt eget bilde. Du avgjør hvordan historien utvikler seg, hvilke planeter du vil utforske og hvem du vil danne allianser med når du samler en styrke for å eliminere Reaper-trusselen en gang for alle. Hvordan du fører krig er opp til deg. Kast deg ut i kampene med avtrekkeren i bånn eller bruk dekning for å planlegge et mer taktisk angrep. Bruk laget ditt for å få full effekt av angrepet eller spill som en ensom ulv. Angrip fra langt hold eller ansikt til ansikt med nærkampangrep. Mass Effect 3 reagerer på alle avgjørelsene du tar mens du spiller gjennom en helt unik opplevelse du skaper selv.
  • En rik historie med mange grener: Opplev en science fiction-saga med flere mulige slutter som avgjøres av hva du velger å gjøre i løpet av spillets gang.
  • Enormt: Kjemp på mange kloder i galaksen mens du forsøker å sette sammen den beste styrken for å ta tilbake jorden før det er for sent.
  • Store og intelligente fiender: Kjemp mot enorme og smarte fiender som kontinuerlig er en utfordring for kamptaktikken og tvinger deg til å følge med i alle kampene.
  • Lås opp et arsenal du kan tilpasse: Skreddersy våpen med oppgraderinger som nye løp og spesielle tillegg. Alle våpnene har sin egen visuelle stil.
  • Angrip fra avstand eller på nært hold: Tilpass soldaten din og laget for å angripe fienden på dine egne premisser. En enorm variasjon i våpen, egenskaper og utstyr gir deg muligheten til å kjempe mot fienden slik du foretrekker selv.
Kategori: Action, Eventyr, Rollespill, Online game  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2012-03-08  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Product number: 3013663739  Leverandør: bioware 
Antall anmeldelser: 9 Gjennomsnittsvurdering: 3,4
44%
22%
0%
0%
33%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Leif

Fantastiske filmsekvenser med valgfri action- eller rollespill-modes, komplementerer hverandre godt, og gjør spillopplevelsen solid. Savner kanskje litt mer åpenhet.

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Magnus

Gir 1/5 i protest mot alle dere som gir 5/5 til et spill som ikke er kommet ut enda.

Itte gjør som mora di sier Jens, itte gjør som mora di sier!

Fett

Epic

Fantastiske filmsekvenser med valgfri action- eller rollespill-modes, komplementerer hverandre godt, og gjør spillopplevelsen solid. Savner kanskje litt mer åpenhet.

Jeg så dette spillet på reklame. Det ser bra ut... Jeg gir den 5 av 5! Jeg er glad for att cdon lar alle legge ut va faen dem vill når som helst på siden deres. Kunne lagt ut en lenke till en grov porno side som alle hadde sett uten att de legger merke till det! Bra cdon!

nerdgasm :p

gleder meg som en unge til dette spillet

Gir 1/5 i protest mot alle dere som gir 5/5 til et spill som ikke er kommet ut enda.

Har venta så lenge på den siste. og dette kommer fra en Power gamer. GUD BEDRE TAKK JESUS KRISTUS. Fantastisk, perfekt, uendelig bra +++ gleder meg masse!! og jeg VET jeg ikke vil bli skuffet <3 TAKK Bioware..