Mafia II (PS3)

Mafia II
 • ldersmerkingen for voksne gjelder når volden når et nivå som gjør det til en skildring av grov vold og/eller inneholder innslag av visse typer vold. Grov vold er vanskeligst å definere, siden det i mange tilfeller vil dreie seg om subjektive oppfatninger, men kan generelt sett defineres som voldsskildringer som kan få seeren til å føle avsmak.
 • Online Game.
Tips en venn
199 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Født som sønn av en fattig immigrant, er Vito en undertrykket italiensk-amerikaner som prøver å unnslippe et liv i fattigdom. Det var på gata Vito lærte at å bli med i mafiaen er den eneste veien til rikdom og respekt for mennesker av hans opprinnelse. Med en drøm om å slippe et liv i motgang satser Vito på å bli en "Made Man".

Som en stakkarslig kriminell satser Vito, sammen med barndomsvennen Joe, på et liv med organisert kriminalitet. Sammen vil de arbeide for å overbevise Mafiaen mens de jobber for å få navnene sine kjent på gata. De starter med lavstatus jobber som ran og biltyveri for å klatre i karrierestigen, men livet som en "Wise Guy" er ikke fullt så glamorøst som det ser ut...

 • Gangster opplevelser: Gjennom sterk autentiske karakterisering, spennende fortelling og en fantastisk presentasjon vil få deg til å forstå at det er umulig å trekke seg utfra mafiaen.
 • Actionfylte oppdrag: Ta del i hesblesende biljakter, nærkamper og intens skyting, som sammen danner en dyp og fengslende spillopplevelse.
 • Illusion Engine: I 2K Czech proprietære Illusjon Engine kan spillerne utforske Empire Bay over 18 kvadrat kilometer mens overgangen fra ute- og innemiljøene foregår sømløst uten behov for lasting.
 • Autentisk skildring av 1900 tallets Amerika: Opplev en episk historie satt over to tiår der klær, biler og reklame er detaljert laget for å gjenskape følelsen av en 40s og 50-talls amerikansk by.
 • Musikken gjenspeiler stemningen fra tidsepoken.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action, Online game Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2010-08-27 Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt
Product number: 3011716313 Leverandør: 2K Czech (Illusion Softworks)
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Har bestilt Mafia 2 gleder meg til jeg får det blir sikkert kult jeg har sett litt av videonen ser veldig kort ut men bli sikkert DRIT KULLLLLLLLLLLLLLLLLLTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Supert! Jeg har prøvd dette spillet før og er veldig gøy! Det er veldig ekte, man får purken etter seg når man kjører for fort! Hvem bryr seg? Skyt dem!

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 127/måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 86/måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 63/måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »