Mafia II (PS3)

Mafia II (PS3)
  • ldersmerkingen for voksne gjelder når volden når et nivå som gjør det til en skildring av grov vold og/eller inneholder innslag av visse typer vold. Grov vold er vanskeligst å definere, siden det i mange tilfeller vil dreie seg om subjektive oppfatninger, men kan generelt sett defineres som voldsskildringer som kan få seeren til å føle avsmak.
  • Online Game.
Tips en venn

Tips en venn

199 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Født som sønn av en fattig immigrant, er Vito en undertrykket italiensk-amerikaner som prøver å unnslippe et liv i fattigdom. Det var på gata Vito lærte at å bli med i mafiaen er den eneste veien til rikdom og respekt for mennesker av hans opprinnelse. Med en drøm om å slippe et liv i motgang satser Vito på å bli en "Made Man".

Som en stakkarslig kriminell satser Vito, sammen med barndomsvennen Joe, på et liv med organisert kriminalitet. Sammen vil de arbeide for å overbevise Mafiaen mens de jobber for å få navnene sine kjent på gata. De starter med lavstatus jobber som ran og biltyveri for å klatre i karrierestigen, men livet som en "Wise Guy" er ikke fullt så glamorøst som det ser ut...

  • Gangster opplevelser: Gjennom sterk autentiske karakterisering, spennende fortelling og en fantastisk presentasjon vil få deg til å forstå at det er umulig å trekke seg utfra mafiaen.
  • Actionfylte oppdrag: Ta del i hesblesende biljakter, nærkamper og intens skyting, som sammen danner en dyp og fengslende spillopplevelse.
  • Illusion Engine: I 2K Czech proprietære Illusjon Engine kan spillerne utforske Empire Bay over 18 kvadrat kilometer mens overgangen fra ute- og innemiljøene foregår sømløst uten behov for lasting.
  • Autentisk skildring av 1900 tallets Amerika: Opplev en episk historie satt over to tiår der klær, biler og reklame er detaljert laget for å gjenskape følelsen av en 40s og 50-talls amerikansk by.
  • Musikken gjenspeiler stemningen fra tidsepoken.
Kategori: Action, Online game  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2010-08-27  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3011716313  Leverandør: 2K Czech (Illusion Softworks) 
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Har bestilt Mafia 2 gleder meg til jeg får det blir sikkert kult jeg har sett litt av videonen ser veldig kort ut men bli sikkert DRIT KULLLLLLLLLLLLLLLLLLTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Supert! Jeg har prøvd dette spillet før og er veldig gøy! Det er veldig ekte, man får purken etter seg når man kjører for fort! Hvem bryr seg? Skyt dem!