Kirby's Epic Yarn (Nintendo Wii)

Kirby's Epic Yarn (Nintendo Wii)
  • Innholdet i spill som har fått denne aldersmerkingen antas å passe alle aldersgrupper. En del vold i en komisk kontekst (den type tegneserievold som man finner i Snurre Sprett Tom & Jerry) er akseptabelt. Barnet bør ikke kunne forbinde figuren på skjermen med figurer i virkeligheten, de bør helt og holdent være fantasifigurer. Spillet bør ikke inneholde noen lyder eller bilder som kan skremme småbarn.Stygt språk bør ikke forekomme, og det bør heller ikke forekomme scener som inneholder nakenhet eller som på annen måte henspiller på seksuell aktivitet.
Tips en venn

Tips en venn

349 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Kirbys første plattformspill til konsoll siden Nintendo 64-tiden introduserer en utrolig ny look basert på animert garn, og en verden laget av tøy og tekstiler. Denne kreative vrien er vevd direkte inn i spillets gameplay, og lar den evig-transformerende Kirby innta en rekke forskjellige nye former. Dette er et plattformspill uten sidestykke som lar deg utforske både høyt og lavt etter skjulte gjenstander og spennende eventyr. Kirby's Epic Yarn kan tilby følgende:

  • Verdenen er ikke bare fantastisk å se på, men også høyst interaktiv. Å trekke i løse snorer vil kanskje avsløre hemmelige områder. Når Kirby bokstavelig talt går bak scenen, vil den virtuelle tekstilverdenen bøye og flytte seg for å vise hvor han er.
  • Takket være sin allsidige form som garnnøste, kan Kirby innta en rekke forskjellige former både når han utfører vanlige handlinger, samt når han forvandler seg til kraftige kjøretøy. Når Kirby løper, fyker han framover som en bil. I vann forvandler han seg til en u-båt. Av og til kan han til og med forvandle seg til en massiv robotbeltevogn, en UFO og andre kjøretøyer.
  • To spillere kan spille gjennom hele spillet sammen.
  • Edelstener og samlegjenstander er skjult rundt om i spillet, klarer du å finne dem alle?
Kategori: Action, Eventyr, Familie  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2011-02-25  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3011054504  Leverandør: Good-Feel 
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 4
0%
100%
0%
0%
0%

En veldig morsom idè å lage et spill som er animert i garn, og det funker. Grafikken og animasjonene er utrolig å se på, absolutt et av Wii's beste spill når det kommer til grafikk.

Spillet er også veldig morsomt med mye variasjon og genialt designede verdener. Personlig synes jeg spillet kanskje er rettet litt mer mot yngre gamere, og spillet blir til tider litt for "søtt" men absolutt underholdene for både store og små.

glær mæ te æ får Kirby's Epic Yarn i posten.