Just Cause 2 (PS3)

Just Cause 2
 • ldersmerkingen for voksne gjelder når volden når et nivå som gjør det til en skildring av grov vold og/eller inneholder innslag av visse typer vold. Grov vold er vanskeligst å definere, siden det i mange tilfeller vil dreie seg om subjektive oppfatninger, men kan generelt sett defineres som voldsskildringer som kan få seeren til å føle avsmak.
 • Online Game.
Tips en venn
199 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-4 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
I øynasjonen Panau, kriger rivaliserende gjenger i gatene mens den brutale diktatoren Baby Panay bruker et system av undertrykkelse og korrupsjon mot sitt eget folk. Et eller annet sted på øya har din venn og rådgiver Tom Sheldon forsvunnet med topphemmelig informasjon og millioner av byråets penger. Som Aico Rodriguez, byråets farligste våpen, må du infiltrere øya og finne Sheldon, hvilket starter en voldelig rekke av begivenheter som vil sette fyr på Panau.

 • Kast deg ut i luften på en måte som er unik for dette spillet. Opplev en total frihet i luften med de unike fallskjermhoppene og brytekampene.
 • Fritt fall, basehopping, balanser på kjøretøyer, fallskjermhopping, brytekamper, skyt med sprettert, hopp mellom kjøretøyer, heng fra helikoptre og klatre oppover bygninger. Det umulige er innenfor rekkevidde.
 • Ditt beste verktøy er nå et våpen. Fyr av to skudd med entrehaken og fest uvillige fiender til kjøretøyer i høy hastighet, heng dem opp ned fra bygninger eller bind fast ting i luften. Mulighetene er like store som fantasien din.
 • Utforsk øyparadiset fra vidstrakte byer og bortgjemte strender til høye fjelltopper – over 1036 kvadratkilometer som er din personlige tumleplass.
 • Hundrevis av målsetninger kan fullføres på alle måter eller rekkefølger som du velger. Når det er på tide med en pause fra byråets oppdrag, kan du slappe av og nyte alle Panaus severdigheter.
 • Få frisk luft på en høyhastighets motorcross-sykkel, kjør i full fart på sjøen i en motorbåt eller fyr av en masse raketter fra et angrepshelikopter. Du kan velge mellom over 100 kjøretøyer til bruk på land, sjøen og luften.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action, Eventyr, Barn Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2010-03-26 Forventet leveringstid: 2-4 arbeidsdager
Product number: 3004217190 Leverandør: Avalanche Studios
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 15 Gjennomsnittsvurdering: 4,7
87%
0%
7%
7%
0%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Joakim

Spilte demoen her om dagen! Er helt genialt med grappling, og fallskjerm:D Og hvem digger ikke et spill der formålet er å skape helvette?

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Christian

Gikk fra en 5er til en 2er for meg på kort tid. Grappling hooken er noe Piece og crap, Stilig idee JA, men utførelse NEI!
Så og si umulig å bruk....totalt random om du får grep...om i det heletatt mulighet til å gripe deg oppover en bygning.
Kom til andre oppdrag før jeg bare slo av! Den ødela hele spillet for meg. Hadde det ikke vært for den så hadde spillet vært en 5er. KONGE på alle andre måter. Men gjør spille uspillbart for meg når hoved egenskapen er PISS.

kjøp spillet på pcen da kan du multiplayer ;)

Bra spill bortsett fra at det ikke er multiplayer ps Kari er mamma sitt navn

Det er et bra spill, men det er 2 minus med spillet 1: det blir litt kjedelig å spill det hvis man spiller det for lenge 2: og det er ikke MULTIPLAYER det va veldig dårlig: men eller's er det et sykt spill From gamer kenny

Lett det beste sandkasse spillet jeg noen gang har prøvd som er lagd får å kunne finne på ting i for ikke å snakke om det største, jeg har noen ganger spillet det i flere timer i strek uten å bli lei det, bedre enn både red dead redamption , GTA IV saints Row 2 og the sabotur, vist det er underholdning du er ute etter, men er det ute etter en god historie , og mer seriøst er det ikke noe for det,

Kjempebra spill, 5 stjerner fra meg. Og til Christian: Grappling hooken funker akkurat som den skal!!

Lett platinum.

Jeg skal bestille spillet idag, håper det blir et dritbra spill! Har hørt det er sykt bra! :D

Gikk fra en 5er til en 2er for meg på kort tid. Grappling hooken er noe Piece og crap, Stilig idee JA, men utførelse NEI!
Så og si umulig å bruk....totalt random om du får grep...om i det heletatt mulighet til å gripe deg oppover en bygning.
Kom til andre oppdrag før jeg bare slo av! Den ødela hele spillet for meg. Hadde det ikke vært for den så hadde spillet vært en 5er. KONGE på alle andre måter. Men gjør spille uspillbart for meg når hoved egenskapen er PISS.

prøfte demoen! dette er eit spill der ein kan sitte i timesvis og ikkje bli lei!

Dette spillet er digert, det tar år å dag å fly med ett vanlig fly helt til andre siden, anbefales!

Dritt bra spill :D dette er det beste spille jeg har spilt. ps: man kan hoppe i falskjerm og skjøre bil og fly, dritt bra,,,, :p

Har spilt demoen, er en av de beste spillene jeg har spilt!!!
skal kanskje kjøpe limited edition utgaven.
PS: er gutt

Spilte demoen her om dagen! Er helt genialt med grappling, og fallskjerm:D Og hvem digger ikke et spill der formålet er å skape helvette?

jeg synes dette ser skikkelig bra ut. kult med frie fallskjermhoppinger. og kult med grappe.l har bestillt spillet gleder meg til den 25 mars.

"jeg gjør oppmerksom på at denne produktanmeldelsen er basert på videoer og trailere" dette spillet må du ha, det er helt sykt hvor bra det er LØP OG KJØP (den 26 mars)

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 127/måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 86/måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 63/måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »