Haunting Ground (Playstation 2)

Haunting Ground (Playstation 2)
  • Denne aldersmerkingen gjelder når voldsskildringen (eller skildring av seksuell aktivitet) når et nivå som likner det man forventer seg i virkeligheten. Ungdommer i denne aldersgruppen bør også være i stand til å kunne håndtere et mer ekstremt stygt språk, se bruk av tobakk og narkotika samt skildringer av kriminell aktivitet.
Tips en venn

Tips en venn

149 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Fiona Belli er heltinnen i dette elegante, tredimensjonale skrekkspillet fra Capcom. Hun er eneste overlevende i en tragisk bilulykke der begge foreldrene hennes omkommer. Men da Fiona våkner opp etter ulykken, oppdager hun at marerittet er langt fra over ... hun er naken og innesperret i et metallbur i et skummelt slott. For å komme seg derfra med livet i behold må hun bite tennene sammen og finne noen som kan hjelpe henne.

I motsetning til det som er vanlig for hovedrollefigurer i denne typen spill, er heltinnen i Capcoms nyeste spill helt fra seg av angst. Den beste måten å komme seg unna farer på, spesielt ekle, perverse beist som Debilitas, er å løpe og gjemme seg. Du finner mange gjemmesteder i alle kroker og kriker på det uhyggelige slottet. Men bruker du de samme gjemmestedene for ofte, kan du fort bli fanget av fienden, som har skjønt hvor du er.

Heldigvis er ikke Fiona helt alene, for hun blir venner med Hewie, en hvit schæferhund som viser seg å være en god støttespiller. Ved å gi ordrer som "angrip", "kom", "gå" og "sitt" kan du få hunden til å beskytte deg eller utføre bestemte handlinger. Men Hewie er på langt nær bare en forlengelse av hovedfiguren. Du må bygge opp et tillitsfullt forhold til ham ved å gi ham ros og belønning før du kan stole på at han vil hjelpe deg.

Lyd spiller en viktig rolle i Haunting Ground. Musikken gjenspeiler trusselen du står overfor, og forteller deg hvor nærme fienden er, og Hewie reagerer på farene ved hjelp av sin gode hørsel. Dette er et effektiv og stemningsskapende virkemiddel i de mørke og skremmende miljøene, som blir enda dystrere når Fiona får problemer med å takle angsten hun føler.

  • Utforsk et omfattende miljø mens du prøver å unngå farer.
  • Bli venn med schæferen Hewie, og gi ham ordrer.
  • Skremmende og stemningsskapende lyder spiller en viktig rolle i spillet.
Kategori: Action, Eventyr  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2005-04-29  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Product number: 3000465323  Leverandør: Capcom 
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 4,5
50%
50%
0%
0%
0%

Enig Caroline, et kult spill. Og i tillegg litt for vanskelig spill. Jeg sitter bom fast i det spillet. Så den får fire stjerner fra meg. ^^

Veldig kult spill!