Guitar Hero Van Halen (Xbox 360)

Guitar Hero Van Halen (Xbox 360)
  • Videospill som viser noe mer utførlig beskrevet vold som blir utøvd mot fantasifigurer og/eller ikke utførlig beskrevet vold som utøves mot menneskelignende figurer eller lett gjenkjennelige dyr, samt videospill som viser noe mer utførlig beskrevet nakenhet, havner i denne kategorien. Eventuelt stygt språk må være mildt, og ikke inneholde seksuelle skjellsord.
Tips en venn

Tips en venn

79 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Guitar Hero Van Halen gir liv til fargerikheten, virtuositeten og den uforfalskede moroa som har gjort Van Halen til ett av de mest vellykkede og populære rockebandene over de siste 30 årene. Sammen med 19 store musikkartister, blant annet Queens of the Stone Age, Weezer, The Offspring, blink-182 og Queen, gir gitarlegenden Eddie Van Halen, den berømte frontmannen David Lee Roth, den dynamiske trommisen Alex Van Halen og låtskriveren og bassisten Wolfgang Van Halen fansen mulighet til å eie scenen og fremføre fantastiske opptredener på de kuleste, splitter nye konsertstedene fra hele verden. Settlisten i Guitar Hero Van Halen har over 25 av Van Halens største hits, fra ”Jump” til ”Panama”, og er en perfekt sammensetning av energisk rock som vil falle i smak for et bredt utvalg av fans.

  • I rampelyset med rockelegender – Guitar Hero Van Halen bringer disse rockelegendene til liv og gir spillerne en unik måte å oppleve energien, holdningen og musikken fra ett av verdens mest begavede band. Spillet lar Guitar Hero-fans slå seg sammen mens de klimprer på gitarkontrolleren, smeller i vei på trommekontrolleren og hyler inn i mikrofonen mens de rocker kloden med Van Halen og en rekke andre artister på de kuleste konsertstedene.
  • I Want it All and I Want it Now – Med rocka klassikere fra en rekke verdenskjente artister som dekker flere musikksjangere – blant annet Lenny Kravitz, Weezer, Foreigner, Queen og blink-182 – kombinert med 25 av Van Halens største hits fra “Jump” til “Panama” og tre av Eddie Van Halens mest episke gitarsoloer – er settlisten som er satt sammen til Guitar Hero Van Halen den perfekte blanding av råe riff, heftig jamming og rocka rytmer.
  • We Built This City on Rock and Roll – Med låter som strekker seg fra den festlige “Best of You” med Foo Fighters til musikk som demonstrerer teknisk ekspertise som Van Halens “Eruption,” blir det da capo for spillet som er enkelt å spille, men vanskelig å mestre og som stuehelter elsker i Guitar Hero Van Halen.
  • Ta grunnkurs i rock – Selv de mest avanserte rockekjennerne kommer til å lære en ting eller to på hardrockskolen i Guitar Hero Van Halen. Selv om spillerne ikke får lekser, får de informasjon fra hver sang gjennom hele settlisten i Rock Facts (rockefakta) som blir tilgjengelige etter at man har fullført en sang i Karriere-modus.
  • You Really Got Me – Guitar Hero Van Halen bringer bandet tilbake til scenen slik at spillere kan engasjere seg i den sosiale og ekspressive Guitar Hero-opplevelsen. Virtuelle rockestjerner kan jamme sammen uansett hvor de befinner seg fysisk i Quickplay-modus på nett, konkurrere i dueller i Face-Off-, Pro Face-Off-, Battle-modus så vel som ”Battle of the Bands” for åtte spillere. I tillegg kan de skape, spille inn, redigere og dele sine egne unike komposisjoner i Musikkstudioet.
Kategori: Musikk, Partyspill, Guitar Hero  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2010-02-19  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3007792965  Leverandør: Underground Development 
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 1
0%
0%
0%
0%
100%

Dette er nok det verste Guitar Hero noensinne... Det bruker ikke den oppdaterte grafikken og spillbarheten til Guitar Hero 5, men heller World Tour, og den har en elendig set list i forhold til Van Halens låter... alt det klassiske er her, men alt av forskjellig materiale med de to nyere vokalistene er fraværende... Dessuten får man Van Halen anno 2009... med sønnen til Eddie på bass... en som ikke var født en gang under stohetstiden dems... men men, som Alter Bridge fan syns jeg det er kult at de er representert i et GH spill! =)