ANNONSE

Grand Theft Auto V (GTA 5) (PS3)

Grand Theft Auto V (GTA 5) (PS3)
Tips en venn

Tips en venn

349 kr
Del opp betalingen 52 kr/mnd

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Frakt: 39 kr


Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V er laget av seriens skaper Rockstar North. Nå tar de deg med til Los Santos et sted med bakker, landsbygd og strender i det absolutt største spillet som Rockstar har laget.
Med en ny, vågal retning innen en åpen verden har du mulighet å agere som du vil og gjennom den oppdragsbaserte historiefortellingen og online multiplayer tar Grand Theft Auto V deg med på jakten etter penger og makt.

Nedenfor kan du lese om noen av høydepunktene vi kan forvente oss fra GTA V som slippes våren 2013 for PlayStation 3 og Xbox 360.

  • Opplev den største spillverdenen i GTA historie - World in GTA V er større enn Red Dead Redemption, GTA San Andreas og Grand Theft Auto IV tilsammen
  • I GTA V får du tilgang til tre spillbare figurer som du kan veksle mellom nesten når som helst
  • Hver figur har sine egne evner og sin egen vinkel på historien som utfolder seg i Grand Theft Auto V
  • For å vekke Verden i GTA 5 til liv bruker du PS3 og Xbox 360’s fulle potensial. Det er tid for "high definition" GTA

 
Nya bilder 22-08-2012
 
Nye bilder 20-08-2012
 
Nye bilder 13-07-2012
 
Kategori: Action, Eventyr  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2013-09-17  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Product number: 3014105227  Leverandør:  
Antall anmeldelser: 171 Gjennomsnittsvurdering: 4,3
74%
6%
3%
5%
12%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Nina Overen

Noob dette spillet har ikke kommet ut enda..

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Torje

CDON.com

SISTE gangen jeg bestiller en forhåndsbestilling fra dere, hvorfor gjøre en forhåndsbestilling når du fan ikke få spillet i posten på dagen!?

Alle var på gamestop i natt å fikk det i handa, og det skal fanmeg jeg også gjøre neste gang.

Dette er latterlig. se å lever.. må vell vente til overimorgen før jeg kan spille spillet. Noe som virkelig ikke var etter mine planer ang. jobb osv.

Takk igjen

Jævla sein levering har venta 10 dager og ikke fått det enda jeg kommer aldri til å bestille noe her igjen dere suger som bare helvete

Veldig bra 👍

Gudd

Singleplayer var super. Var veldig artig og avvekslingsrik.
Håper på mere inhold fra Rockstar.

Online delen var en god ide, men mange unger som spiller ødelegger hele opplevelsen.

Beste spillet jeg har spilt så langt

genialt <3

Katid skal spille komme jeg har ventet veldig lenge

Superspill, kjempegøy

veldig gøy. hekta

Bra singelplyer del, men online delen er litt vanskelig å bli vandt til. men når man kan alle menyane og sånt er det timevis med morro å hente her :)

Har ikke spilt GTA-spillene før, men dette var et veldig bra spill! Gøy med switch-mode og mange oppdrag, det er tydelig at de har lagt ned mye arbeid i spillet med detaljene osv. Som med andre favorittspill er det kjedelig når spillet er "rundet" :-)

Knallspill! Rask levering av cdon.

Detta va goa greie ;) Rask behandling fra CDON :)

Meget fornøyd med spill og leveringstid

Meget fornøyd med GTA V og med service fra CDON!

Årets høydare! Bare Rockstar lager så bra spill!!!

Singeplayer fantastisk, online delen ikke fullt så mye

Spillet er utrolig bra, men forhåndsbestillingen min her på CDON ble avbestilt uten beskjed.

Elsker det!

Dårligste online lanseringen jeg har opplevd.. Mistet 4 lvl 16-20 brukere!..

Beste spillet jeg har spilt hittil :)

Grunnen til at jeg kjøpte en PS3!!!!

Helt klart bästa GTA-spelet! Det går inte sluta spela det ^^ Oändligt stort.

genialt

Helt konge :-)

Konge spill som også har mye god humor!

Lenge siden jeg har hatt slik spillglede! rockstar treffer som vanlig spikern på hue

dette er beste spill og cod ghost er også

årets spill!

Kjempebra spill!

Nok en fultreffer fra Rockstar!!
Lever opp til alle forventninger.

GTA V lever opp til forventningene. Fantastisk grafikk. Har ikke sett min sønn på en uke etter han fikk spillet.

Kjempebra spill.

Et utrolig bra spill.

Kjempe bra spill! Beste grafikken og storyen hittil av GTA spillene. Du kan gjøre hva du vil, hvor du vil!

Jeg må Si, ikke været, stor by med bedre grafikk enn før, nye detajert og utrolig levende by.
Du kan gjøre hva du vil og gå hvor du vil, bestilte de på www.dvdhuset.no og fikk det etter knapt tre dager etter realease dato. De som har spilt det før så er det samme opplegget, gjør oppdrag og siddeoppdrag osv,
Personlig vil bare kjøre i rundt og få frem hele byen og det går greit.

Litt dårlig: er at det er en stor by men utrolig mange bygninger kan man ikke gå inn i, me bare de vanlige, klesbutikk,våpenbutikk, parkeringsplasser og veldig bestemte ting på forhånd, håper flere plasser blir låst opp etterhvert ellers blir jeg litt skuffet.

Annen ting er at det er veeeldig lett å bli arrestert og skutt ned av politiet, om du slår ned en person eller med balltre så kommer de om tre-fem sekunder, og har du dem etter deg hvis du kjører så er politiet ekstremt rask til å kjøre, og ikke engang huset du starter i er du ikke trygg, de kommer inn i huset, håper det blir safehouse som er helt trygge så jeg kan tjene penger litt på si.

Så, ha det moro med å være skytegærn eller tilmed ingen våpen, uten en lower wanted(politiet peller seg vekk kode) juksekode er bare å glemme, blir nok litt leting etter litt juksehjelp for min del, skifte person, styre været, uddødelig osv krysser fingra for det dukker opp, og politiett ser deg selv om du står bak busker eller en vegg, de fant meg uansett hva.
Og nå jakter de med helikopter og skyter på deg hvis du får kun tre politistjerner 3 av 5 stjerner.

Ellers er det ett bra spill som kosta 1,4 milliarder å lage og reklamere for, selv om måten du spiller på føles veldig likt som de foregående spilla, litt nye kjøretøy som traktor, lastebil med stor tank, gammedagse strandbiler, easy rider motorsykkel, lange dobbelt busser,folk som sykler på gaten (skal prøve å stjele en hvis jeg finner dem, men politiet kommer vel da og), stjel eks bil fra noen og politiet kommer automatisk etter deg. Gjør oppdrag ellers har du ingen penger(unntatt 300 dollar eller noe i starten av spillet,du har bare råd til en kniv). Grafikk som sagt bra selv om virker litt kantette i visse videoer, det har nok lagt mest vekt på grafikken av byen og miljø enn hovedpersoner og folk i byen(fremdeles kun folk og ikke dyr som hest/katt/hunder, kun folk uten at de engang holder en synlig vinflaske i hånden/håndveske/en gammling med rulator for moro skyld/en røyk osv, jeg vil gjerne gå inn i nabohuset men det går visst ikke an???, eller den høye kule bygningen, og diskotet, heldigvis er det strippebuler her og der so går an å besøke,
Venter på psx 4 og håper på mer detaljrike spill, kanskje GTA 6 og 7??? Byen er fin men bare kjøretøy/fly og annet kan knuses mens resten(selve byen og byginger) virker dødt og uknuselig som før unntatt vinduene som får bare litt sprekker hvis du slår/sparker dem og søppelbøtter, Tar meg uansett litt fri fra jobben neste uke for spille dette spillet.

Jeg bestilte på Platekompaniet :) å fikk det tidlig dagen etter :D

Jeg bestillte spillet på Onsdag, det står att spillet ikke har blitt sent... neste gang kjøper jeg ikke på cdon!!!!

Jeg dør snart... Skulle kjøpt det på Komplett.no :p

Har bestillt får 5 daga sia står varene pakkes?

merkelig hvor stor forskjell det er på CDON i norge og CDON i sverige. Jeg bor i sverige og bestilte GTA5 lørdag den 14.09 og hadde det i posten tirsdag 17.09. Blei postet mandag eftermiddag og lå i postkassa neste dag

E d Noen som hvorfor d står kansellert på statusen ?

Begynner å bli rimelig irritert ... HAr venta 1 år på det

gleder meg sykt til jeg får spillet :) har tatt sin tid men det er sikkert verdt det :)

Sitter fortsatt å venter jeg også :( Er veldig FRUSTRERT!!

Bestillte dette spillet i 2012, har ventet intenst på å få det i posten, i dag (19. sep) har det enda ikke kommet, skulle heller kjøpt det på Elkjøp første dagen og for en billigere penge! Elendig! Utrolig skuffet, håper de gjør opp for seg

Ser det er mange har som er forbanna for at man ikke får pakken sin til tide her, og jeg er også en av de fortapte sjelene som venter.. men det som gjør meg mest fortvilt her er det at jeg har sendt CDON to mailer med spørsmål om hva faen som skjer og de har fortsatt ikke svart meg, det virker som om at de som jobber på CDON har gjort det som mange andre gjør her i landet ( meldt seg inn syke for å kunne spille Gran Theft Auto 5 ) jeg gidder ikke vente lengre.....

"produktanmeldelsen min gjelder ikke spillet... for det har jeg ikke fått enda. Det gjelder CDON.
Forhåndsbestilte på formiddagen den 16.

I dag (19.9) står status som "varen pakkes" - dvs at jeg antakeligvis ikke mottar varen før mandag/tirsdag 23/24. Dette er ikke ihht forventning når en bestiller varen "på forhånd".

I en eksemplarisk verden burde en forhåndsbestilling sørge for at varen ankommer bestiller samme dag som spillet slippes i butikken. Jeg forhåndsbestilte i seneste laget og ville i det minste forvente at den ankom meg den 19.

Jeg bestilte spillet i går og varen er fortsatt ikke sendt?! Faen for noe dårlig greier...

utsending av varer går for treigt..venter enda på GTA

bestilte Gta v for 2 år siden, har ikke fått spillet ennå... Håper å få det den 19. Dette er den siste gangen jeg handler her!

Jeg som mange andre har forhåndsbestilt og ENDA ikke mottat spillet. Jeg bestillte i Mai, og når et par venner av meg som bestillte i helgen har fått det før meg så begynner jeg å undres hva dere egentlig holder på med? Dette er dårlig kunde behandling ettersom at dere har sagt at spillet kommer på releasedatoen. Dette er trolig siste gangen jeg forhåndsbestiller noe på CDON.COM.

Forhåndsbestilte dette spillet for halvannet år siden,fikk beskjed at det var sendt på mandag,men har ennå ikke fått det.nå vurderer jeg bare å gå i butikken å kjøpe det og sende denne tilbake når dritten endelig kommer fram.faen meg tragisk når det står på siden deres at det skal leveres til releasedato.kommer aldri til å forhåndsbestille noe herfra igjen.for hva er fordelen??dyrere er det og.

Fikke spillet i går, noe jeg var helt instilt på i otg med at de sendte spillet på Mandag. Jeg har fått spill på realease her før så jeg vet ikke helt. Om ikke spillet kommer i dag blir jeg forbanna, og da er det bye bye cdon fra min side.

Fikk spillet igår og som vanlig er jeg fornøyd med cdon, bestilte spillet på søndag og fikk det tirsdag, de har aldri skuffet meg.
Men litt om spillet, damn... når skal man få tid til å sove? Klarer ikke å legge fra meg kontrollen, alt med spillet er så bra gjort, kjøringa er mye bedre, hvordan folk er på gaten og oppdragene er mer interessant. Gleder meg til oktober for å se hvordan online mode blir. Dette spillet tar nok "game of the year award".
R.I.P Sleep

Mener at når man forhåndbestiller skal spille ligge i postkassa på dagen. Dokker har ikke klart å SENDE spille engang!! Æ bli faen aldri å forhåndsbestille en dritt fra dåkker ijæn!

Elendig at dere ikke klarer å levere til rett tid! Siste gang jeg forhåndsbestiller noe! Kjøper det heller i butikken på dagen!

Hola amigos, como esta?

Må si at eg har heller ikke fått spillet mitt, det hadde heller vert bedre å kjøpt i butikken når du har ventet så lenge på det og du kommer i postkassen og så er det tomt, skuffende...

Har ikke fått det enda :(

Denne tilbakemeldingen omhandler ikke spillet men cdons evne til å få levert det i tide derfor gir jeg 5 stjerner for spillet sin del!!
Må si at jeg er litt skuffet!
Når jeg forhåndsbestilte spillet i mars 2012 så forventer jeg at jeg burde få det samtidig med de som forhåndsbestilte det for to uker siden!
Nå har begge naboene mine fått spillet fra dere idag men jeg har ikke fått det!
Rett og slet skuffende!

fikk spiller akurat nå.
skal definitivt forhåndsbestille fra CDON neste gang også

CDON, fikk spillet idag. tusen takk :D.

noen fikk spillet fredag, noen lørdag men helt greit og få det på utgivelsedatoen også :) fornøyd (y)

Jeg kjøper aldri et spill herfra igjenn kjøper heller spill i butikken

Spillet ble sendt i går og jeg fikk det i postkassa i dag :D

Tusen takk CDON :D

Siste gang jeg også forhåndsbestiller NOE fra dere! Dette er vel 3/4. gang jeg bestiller noe på forhånd av dere - og historien gjentar seg hver gang - så det er vel jeg som burde lære?!. Alle som fikk spillet ved midnatt sitter å koser seg nå - men gjør vi andre?! NEI.

ALTFOR DÅRLIG!

Jeg må også bare stille meg i kø og si at dette var utrolig skuffende. Er ikke hele poenget med å forhåndsbestille at man skal være blant de første med å få spillet? Og så får man det ikke på utgivelsesdato en gang, da kan det jo være det samme, kunne heller kjøpt det i butikk i dag i stedet da.
Blir ikke mer forhåndsbestilling fra meg heller i fremtiden!

CDON.com

SISTE gangen jeg bestiller en forhåndsbestilling fra dere, hvorfor gjøre en forhåndsbestilling når du fan ikke få spillet i posten på dagen!?

Alle var på gamestop i natt å fikk det i handa, og det skal fanmeg jeg også gjøre neste gang.

Dette er latterlig. se å lever.. må vell vente til overimorgen før jeg kan spille spillet. Noe som virkelig ikke var etter mine planer ang. jobb osv.

Takk igjen

postkassen var tom her også:( skulle hatt en egen postman som kjørte rundt å leverte spill på realese dato rundt 00:00 :D!

jeg bestilte det i 2011 har ikke fått det enda. og tviler på at det kommer idag. igår fikk jeg en mail om at det kom innen 2-3 hverdager. det er helt utrolig dårlig av cdon.

Forhåndsbestilte GTA V 25 sept ifjor og fikk ikke spillet idag...

var klar for å spille i dag så får jeg vite at spillet kommer i morgen.

Vis du forhåndsbestilte dette spillet , så skal du ha det i posten på realese datoen, evnt det blir sendt til posten før , men du får ikke hente dette ut før realese.

Bestilte du i dag , kan du være heldig og få innen 1-3 virkedager, men et etterspørt spill som Gta blir fort utsolgt ved realese , pga du er sikkert ikke den eneste som bestilte i dag + de får ikke akkoratt inn 20 000 eksemplarer :)

varene pakkes, står det her. børr jo bli sendt så jeg får det i morgen. Eller?

Er det 1 ting nordmen vet så ere å klage! Håper spillet kommer imorra, eller blir det en extra dag å glede seg XD men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves!

Dere kansellerte bestillingen min fra august idag? wtf?

Bare 7 timer igjen og jeg har ikke fåt sporingsnummer en gang!!! va faen...

En kompis bestilte GTA V fra Gamezone. Han fikk det i posten i dag.

Klarer ikke å vente...

Hvis ikke spillet er i postkassen imorgen, kommer jeg til å bruke angrefristen.. Kjøper da heller i butikk!

@Hilde hvis du bestilte det nå, må du nok vente et par dager.

jeg bestilte akkurat GTA V. når kommer det da? i morgen eller i løpet av uka?:)

GTA V kommer ikke ut før i morgen, Even. Selvfølgelig har du ikke fått det enda. Når du forhåndsbestiller blir det vanligvis sendt med hurtigpost dagen før (i dag) og kommer i posten dagen etter (i morgen).

Om dere ikke får det i morgen har dere rett på en form for erstatning, men om de blir sendt i dag kommer det i morgen.

Har ikke fått mitt GTA V enda.. fuckdisshit

Bestilte Fifa 14 og GTA samtidig, nå står det delvis levert. Så da er GTA på vei:)

Det kommer nok etter releasen, pga det har nettopp vært søndag og da var det ingen som jobbet

spillet er mest sannsynlig vis sendt ut, de har bare ikke oppdatert enda... de skreiv på facebook att når du forhåndsbestiller ett spill skal du få det på releas datoen!:) så ro dere ned!:P

Hva er vitsen å forhondsbestille hvis det ikke kommer dagen før utgivelses dagen. for mitt er ikke sendt enda.. da blir jeg skuffet!

Alle spillene jeg har forhåndsbestillt her har jeg fått i posten samme dag som de kommer ut.
Men mitt er ikke sendt ennå å det bruker å ta to dager fra cdon å sende et spill hit.
Men det blir veeeeldig bra det er jeg sikker på.

Dette Blir gøy:)

Når sendes spillet??

Når sender dere spillet?

kommer det til PS 4 også ?

Ruben-

Opplever at de kommer før...

Dette blir saker ! (btw. jeg er ikke lena....)

Jeg har ikke spilt GTA siden San Andreas, pga dårlig grafikk og lite ting å finne på. Men så hørte jeg om at GTA V skulle komme ut. Jeg ble så engasjert med engang, satte med meg for å se på trailer. Fikk jammen meg sjokk, kan jo gjøre ALT mulig. Scuba diving og mye mer!! Gleder meg til det kommer ut!!

Og Tom Erik, du kan ikke sammenligne GTA med Call of Duty, da har du lite peil på spill.

Gi faen i å skriv piss her!! Dette er ikke et forum. Det er for SPILL ANMELDELSER!! Er det så jævlig vanskelig å forstå??

Har aldri gledet meg så mye til et spill i mitt liv! Dette kommer til å bli mindblowing! Han Tom Erik er jo helt på trynet.. åpen verden ødelegger GTA? Er du helt skada, mann? Gta har ALLTID vært åpen verden. Det er signaturen til hele spillserien. Gta 1, Gta: London, Gta 2, Gta 3, Gta: chinatown wars, gta 4 og sist, men ikke minst dette fantastiske perfekte spillet GTA V! KLARER IKKE VENTE! HERREGUUUUUUUD!!!

Dette blir rått!

Perfect

dette spillet kommer til å bli rått ;D

Tidernas spel är äntligen snart här!! Spelvärlden kommer att förändras efter att GTA V har kommit!

han david kan holde smella ikke sant
men glede meg til spillet kommer ut
har runna san andreas og iv liberty city the ballad of gay tony og vice city
jeg er gla i gta
og resten ikke kjøp gta iv vent heller til five kommer ut

World best game ever ;)

Når æ va på gamestop sto d att denj skollj kåm i salg i vår

Nå har de tatt ned foten å har bestemt seg for at det skal komme ut 17.09.13. men vist ikke så vet eg ikke om eg skal kjøpe det i det hele tatt. fordi de lyg heile fette tida.

SEPTEMBER DA 17TH ALL Y'ALL ASSES CAN GET DIS GAME!! PEACE

I GTA V er den virtuelle byen inspirert av Los Angeles og har fått navnet Los Santos.

Området vi kan utforske er i følge informasjon fra siste utgave av Game Informer større enn det vi har sett i Red Dead Redemption, GTA IV og GTA: San Andreas til sammen. Vi kan også utforske havbunnen.

– Utviklingen av spillet har vært utfordrende, fortsetter Hauser i intervjuet med Game Informer. – Mens vi før måtte holde liv i en historie, må vi nå holde tak i hele tre stykker.

Dette blir rått...

Let the game begin!

På websiden deres står det at det kommer "SPRING 2013" som er mellom 21. Mars og 21. Juni.

Klarer ikke å vente på å kjøre i ørkenen

I protest mot alle som forhåndsbedømmer spillet.

SER HELT SYKT BRA UT! :)

http://www.rockstargames.com/newswire/article/45951/grand-theft-auto-v-is-coming-spring-2013.html Det kommer ut Våren 2013 !! <3 Trykk på link å les !! :D

Den nyeste ifoen får du på www.GTAV.net :)

Ja Gunn, gjerne en dag før til og med

http://technology.gather.com/viewArticle.action?articleId=281474981637626

unskyld meg, får att jeg spør men vis jeg skal forhånd bestille, kommer jeg til og få det 100 % ? :)

faen meg nerder som spiller du må være gangster for og spille

Jon nettsider sier at den slippes ut

11.10.12
31.12.12
11.02.13
17.05.05
22.08.13

Hvilken dato er den riktige
Ps ikke stoll på komplet

5 star er for gta

FYI Release date 15 Feb 2013

hei! spillet slippes 10 august ifølge komplett.no

når kommer det en demo til playstasjon 3 som jeg kan laste ned å spille demo???

Til dere som lurer på når GTA V slippes, er det ingen eksakt dato, jeg har lest og forstått at det kommer neste år, i slutten av mars, til begynnelsen av april. Her kan dere lese mere: http://www.gamereactor.no/nyheter/130651/-+GTA+V+slippes+i+2013/

Jævlig dumt !! Spillet kommer ut på nyttårsaften.. 31/12-12

jeg leste på nettetr atte det kom ut på slutten av dette året:(

Forhåndsbestilte det nettopp.... litt dumt med tanke på at det ikke har blitt satt en utgivelsesdato enda :/ Det sies at det skal komme i oktober da :D Blir nok det beste Rockstar spillet noen gang lagd!!

når gta 5 kommer ut er det eneste jeg skal gjøre å spille det hele dagen. Gta 5 er sikkert det beste spillet rockstar games har sponset ever

Syntes det er dumt at man kan forhåndsbestille det, før de slipper ut realese datoen =(

alle dere her er dumme! dere spør om hvordan spille skal være og om hvordan mappen skal være og hva kommer til og være der! svaret er lett! har du spilt gta san andreas, så vet du om alt i mappen og hva slags ting(dyr,gjenger,hemmelige steder) det er der.

+ Rockstar sa at spillet er tilbake til san andreas. Og da er det ikke noe mer og si, så ikke forvent at de skal fortelle dere hele dritten.
(Har du spilt San andreas så vet du dette allerede. Har du ikke spilt san andreas, så legg opp!)

OMFG

Gleder meg :-) Når kommer det ut vis noen vet datoen?

Eg blir så sur av og høre alle de usaklig kommentarene som det kommer 28 mars 2012. 90% av de som skriver slik er 11-15år som ikke har lov til og spille det engang. Så kofer er dere så gira på kor tid det kommer?

Blir nok et bra spill :) Må vel kjøpe nytt skjermkort når den tiden kommer.

ikke noe lek her, men det beste GTA spillet som har eksistert er GTA San Andreas! Fordi GTA SA hadde den beste historien, det var ikke sånn bare bli rik og kom deg høyt. I San Andreas handlet det mer om å ta hevn og å gjenopprette makten til The Groove Street. Og det sykeste med San Andreas var at CJ var Tupac. Big Smoke var Biggie, Sweet var broren til Tupac og Rider var Eazy-E.

http://www.youtube.com/watch?v=_qfnHjsxnKI&feature=my_liked_videos&list=LLMv-NqYrLO9Gb95gqGcKAFA

De sier dette vil være med i GTA 5 http://www.youtube.com/watch?v=_qfnHjsxnKI&feature=my_liked_videos&list=LLMv-NqYrLO9Gb95gqGcKAFA

og den informasjonen er tatt herre fra http://www.vg247.com/2011/11/05/rumor-supposed-gta-v-information-outed-by-uk-...

dette sier RockStar
"Following the game's official unveiling late last year, new reports have suggested the eagerly awaited GTA V release will land in October in order to capitalise on the pre-Christmas shopping rush."

OMG MUST HAVE!

søkopp dette på youtube http://youtu.be/poRBIFpxZNU

Rockstar games kommer med mer info om spillet etter at max payne er sluppet ut. Det er vist 4 ganger større map enn på gta iv. Det skal komme dyr også.

gta iv kommer mest sannsynelig ut 30/6 2012

Slippdato er ikke satt enda. Siden Max Payne 3 blir sluppet i Mai så kommer nok ikke GTA V før nærmere 2013. Rockstar må jo melke Max Payne 3 før de slipper GTA V!

Det var traileren som kom 2.november :P

Onsdag 2. November kommer GTA V. http://www.pressfire.no/nyheter/PS3/4152/grand-theft-auto-v-er-annonsert

når kommer den ut a ? vist noen vet når eksakte datoen er ? har hørt mye forskjellig se

Rockstar har en tradisjon med å slippe spill på våren og høsten, så jeg tipper vi vil se spillet i salg i løpet av mai.
Obs! Bare en antakelse!

når er det spillet kommer ut da?

jan sverre - 2011-12-21

"det er bra men likte 3 ern bedre" å herregud......

traileren kom ut 11.02.2011 så har noen skrevet her at spille kommer ut 2 februar pga noen har skrevet feil me dato

katti kommer det ut? 11,2,12?

Hva er det med folk som for dem til å lese feil på Anmeldelser og kommentarfelt? Mye av det folk skriver er jo helt urelevant i forhold til kvaliteten på produktet.. Uansett vist rockstar klarer å se litt forbi den seriøse tonen på GTA IV så kan dette bli et fantastisk spill. Gleder meg til release date!

det er bra men likte 3 ern bedre

Hvis dere ønsker spillet på slipp datoen, børr dere kjøpe det en anne plass.
Jeg fikk skyrim 2 dager etter slipp uten noe form for kompensasjon fra cdon.

skal du sjekke trailer sjekker du bare youtube . er ikke lenge siden trailer av det kom ut .

11/2/2011? mener du 11/2/2012?

spillet kommer ut 11/2/2011

GLEDER MEG!!

kan ikke utgivelses datoen komme snart så man får forhondsbestilt det ??

Jeg håper det blir bra spilll !
legg meg til : Larry Vang

Spennende tid i vente!! Blir såååå bra!!

tror dette blir drit bra :-) ut ifra traileren ser det helt konge ut :-D noen som vet når utgivelsesdatoen kommer??

video er på vg.no

ålreit

youtube.com? eller google?

kor finnj du trailern da??

Med En Hoved handling i de 3 byene fra San Andreas, tror jeg vi dropper innom, Cj, Sweet, Big Smoke, OG Lock og andre folk fra byene.

Dette ER ET MUST, Etter rykter og trailern 100/100*

gleder meg masse til spillet her. Kommer til å bli gankse bra spill:)

Blir KONGE isje lenge ijen nå bare 5 timer til traileren komme ut :) Hekkan eg glede meg til dette spele er i samlingen!!! :D

ikke mange timer til traileren kommer nå ;) can't wait !!! ;D

Dette blir bra!

Noob dette spillet har ikke kommet ut enda..

har kjøpt dette spille.. er like dårlig som GTA 1 på ps1 :s

Forsikringsvilkår

Les fullstendige forsikringsvilkår

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »