ANNONSE
 Handle for 800 kr – få fri frakt*           Kjøp nå - betal i juli           Sommersalg
Sommersalg

Gran Turismo 5 Platinum (PS3)

Gran Turismo 5 Platinum (PS3)
  • Innholdet i spill som har fått denne aldersmerkingen antas å passe alle aldersgrupper. En del vold i en komisk kontekst (den type tegneserievold som man finner i Snurre Sprett Tom & Jerry) er akseptabelt. Barnet bør ikke kunne forbinde figuren på skjermen med figurer i virkeligheten, de bør helt og holdent være fantasifigurer. Spillet bør ikke inneholde noen lyder eller bilder som kan skremme småbarn.Stygt språk bør ikke forekomme, og det bør heller ikke forekomme scener som inneholder nakenhet eller som på annen måte henspiller på seksuell aktivitet.
  • Online Game.
Tips en venn

Tips en venn

199 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

  • Mer enn 950 makeløse biler, fra vanlige familiemodeller til brølende superbiler som kommer rett fra fabrikkene til produsenter som Ferrari, Lamborghini og Bugatti
  • Mer enn 20 praktfulle steder og over 70 løyper å mestre
  • Uforlignelig realisme og utrolig detaljert grafikk tar deg så nærme ekte racing som det er mulig å komme
  • Favorittene GT Mode (GT-modus), Arcade Mode (Arkademodus) og License Test (Førerprøve) er tilbake, og du kan nå kjøre i NASCAR- og WRC-løp
  • Konkurrer mot resten av verden gjennom de forbedrede online-flerspillermodiene
  • Overfør garasjen fra PSP-versjonen av Gran Turismo og få et forsprang på venner og rivaler
Kategori: Racing, Online game  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2010-11-24  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3000599883  Leverandør: Polyphony D. 
Antall anmeldelser: 56 Gjennomsnittsvurdering: 4,2
73%
7%
2%
5%
12%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Gunnar

folkens, slutt å spør på anmeldelsen.. søk på google få svar derfra. er så latterlig at så mange folk gir 5 og 1 før spillet har kommet ut. har du prøvd det så si hva du vil, er så fryktelig irreterende at folk gir 1-5 før man har prøvd spillet, og ikke minst når folk spør om ting. ser dette ut som en forum der man snakker om masse piss og får svar? google er en fin ting ;) nå må jeg gi terningkast 5,for jeg vil ikke trekke ned noe som helst på spillet.. men skjerp dere folkens ! :)

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Ada

Xbox360 suger alle som er enige Trykk JA

Ingen over - ingen ved siden !

Er det mulig å spille 2 player på dette spillet ?

1 word: AWESOME! :D

Sykt bra spill

Mest realistiske bilspillet som er. Alle bilene skal visstnok være kjørt med sensorer på ordentlig også har de overført handlings egenskapene deres til spillet, som da gjør at bilene oppfører seg rimelig likt slik de gjør i det virkelige liv. Selvfølgelig er dette bilspillet også i sitt Ess med ratt og pedal! og ikke sånn billig greier uten girspak å clutsh. kjøp ordentlig ratt og pedaler med full pakke, så får man den ultimate bilspill opplevelsen :)

All den jobben de har gjort med tanke på å gjøre egenskapene til bilene i spillet mest mulig lik sine virkelige livs motstykker er jo litt bortkastet om man sitter med Sixaxis kontroll og spiller :)

Dåg har du kjerring så er de ikke sikkert det er like populært og rigge seg til i stua med alt dette, Jeg måtte lage mitt eget lille hobbyrom hjemme med big screen å playstation for madammen ble så lei av at jeg og kompiser okkuperte TV i stua. hehe

Kjøpte spillet igår og har spilt 10 timer allerede! Herlig spill og grafikken er syk! Som Gran Turismo,-fan liker jeg alle spillene, men dette her topper helt klart kaka når det kommer til grafikk og gameplay! :) Anbefales til alle som vurderer et meget bra karriere-bilspill.

veldig bra bilspill, konge grafikk. Har fått en drit bra redbull bil sykt rask

ps: xbox360 suger

Veldig fint spill, irriterende at noen av bilene ikke er like detaljert som enkelte andre skuffende med tanke på hvor lenge de holdt på for å lage dette spillet,

toop game bra grafit

Noen som vet hva sangen i videoen heter?

Mye spill for pengene, lang singleplayer som også utvides hele tiden med gratis online content hvor man enten konkurere om bestetid mot andre spillere eller singleplayer med gode bonuser. I tillegg er det morsomt å spille mot likesiden, must for bilspillelskere.

Xbox360 suger alle som er enige Trykk JA

hef10 :)

hef10<3

Alt i alt en skuffelse for min del.

Blir veldig fort repeterende og for å få nok penger til feks f1 bilene må man jo spille de samme løpene om igjen i en evighet. En for ikke noen særlig fartsfølelse og motstanderne er jo bare noen dronebiler som aldri gjør noen feil. Spillet har over tusen biler, men antall baner er skuffende lite. Syntes også at det med fordel kunne ha vært mange flere mesterskap slik at man raskere kunne tjent opp store penger.
Og hvem er det som gidder å bruke flere timer på endurance løpene?
Hvis du er ute etter et spill som virkelig gir deg en følese av å være en racing fører så gå heller for Shift 2.
Det har i tilegg flere baner og du tjener deg raskere opp xp til å kunne kjøre rundt i de råeste bilene, og løpene der er heller aldri kjedelige.

Syntes det er veldig bra men blir for fort kjedelig spør du meg !!

Thumbs up for alle bilene man kan velge mellom hundrevis av slag men ikke porsche:(
Syykt bra grafik å mange løp !!

Litt kjedelig i starten, men når man får biler med over 250/300Hk så blir det veldig gøy.

Bra grafik mange biler å velge i, men trekker litt fordi der ikkje er Porsche.

GT5 er verdt ver øre du betaler!

fantastisk spill i Kjent Gran Turismo stil. Et must for fan av bilspil!!

Absolutt anbefalt!

Veldig bra spill beste grafikken jeg har sett.
Håper det kommer en oppfølger.
Men ønsker at man kan bare kjøre rundt i en by og kjøpe biler i en bil-butikk man kjører til.

En Liten Skuffelse I Begynnelsen Av Spillet. Men Når Man Får Bedre Biler Er Det HEFTIG!

Skikkelig bra spill! Grafikken er veldig god, og det er god virkelighetsfølelse. Mange bra baner og muligheter. I tillegg kan det spilles i 3D. GT5 er ikke et bomkjøp om du liker bilspill!

Dette spillet er helt sykt grafikken bilene alt. heftige baner , ambefales på det sterkeste (ps er en gutt)

et sykt bra spill!:) gafikken er helt rå, bilene er toppers og utrolig baner.

Nei sorry. Dette er dritt! Kan ikke fordra dette spillet nummer. 3 og 4 er mye bedre. Bra grafikk men selve spillet suger! Svak ener:(

skjønner ikke dere som sier at spillet er dårlig, konge grafikk, kule baner, kule måter å gjøre ting på og helt annen type bilspill en hvis andre. og de som tror at gran turismo 5 er som et vanlig NFS spill tar dere feil. et helt eget spill som bare burde få skryt, og klager på grafikken av alle ting, OMG det er sykt.

Dritt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

seks ord kjøp need for speed hot pursuit

1 ting: 1000 ganger bedre en nfs shift. har alerede spillt 6 timer på gt5. grafikken er veldig bra. men så er de kjent for å lagge mega brae bilspill, så jeg anbefaler dette spill fra ung til eldre

Helt fantastisk spill! (hilsen en gutt)

Et meget bra bil spill! Nydelig grafikk fine biler. Anbefaler alle dette bil spillet!

Bra spill, man kan bli litt skuffet over noen små detaljer,Men sånn er det med alle spill.
Men selv syntes jeg spillet er mega bra, jeg kjører med ratt og pedaler og anbefaler alle til dere som ikke har det og kjøpe det!

Spillet syns jeg var utrolig bra og grafikken er et kapittel for seg, det var faktisk verdt vente tiden.
Også har jeg noen spr.mål til Roy spiller du det på en gammel tykkmanns tv med en standar video kabel som fulgte med ps2'n siden du klager over grafikken, du snakker om at licensene ikke har noen hensikt lengre hvordan kan du f.eks kjøre dem pickup truck's løpa når man ikke kan få kjøpt pickup's, men er nødt til å vinne en på IA license. Oi oi, for en skuffelse. Grafikken er dårlig, licens har INGEN betydning lenger, B-spec er en TRAGEDIE, Få biler og få løp. 30% av alle bilene er nascar biler og spillet har mistet ALT av den tidligere kvalitet. GT6 kommer neppe ut noen gang. Om du har X-box. Kjøp Forza 3. Bedre på ALLE pungter

Dette er den største skuffelsen i år. Kjøp heller GT4

DIGER BARE GT5, E BARE SÅ RÅTT. er helt enig med Dag, til alle som klager over ting og tang. DERFOR HAR VI EN KLAGE-MUR, REIS DER Å KLAG, FANKEN IKJE HER, her er de kun for å anmelde spille. ikje å klage. for å gå til bake til spill anmeldelsen min, likker sjeldent bil spill. men gt slår aldri feil, heile heil heten i gt5. er bare heilt konge, terning kast 5+. diger bare spille, har tat gt til en helt annen verden. end tidliger

Roy: Hvilket spill er det du snakker om?
Til dere andre som klager over for sen levering og manglende innhold eller dårlig service: Skriv det et annet sted. Her skal dere skrive en produktanmeldelse. Så hold dere til det!!!
GT5 er et fantastisk spill. Det har tilgjengelighet og dybde som ikke kan sammenlignes med noe annet bilspill på markedet. Hva er vitsen med å kunne hive seg i en værsting av en bil med en gang? GT5 lar deg jobbe litt for godbitene, og til gjengjeld leverer spillet til de grader når det gjelder. Kjørefysikken er uovertruffen, motstanderne er mer "intelligente" enn noe annet jeg har sett! Her er det underholdning og utfordringer i årevis! Bra jobba mr. Yamauchi. Og som han selv sier er dette bare starten på "noe større"... Første oppdatering til GT5 er varslet allerede neste uke, da med skadeimplementering... Så nøl ikke: LØP OG KJØP!!!

Oi oi, for en skuffelse. Grafikken er dårlig, licens har INGEN betydning lenger, B-spec er en TRAGEDIE, Få biler og få løp. 30% av alle bilene er nascar biler og spillet har mistet ALT av den tidligere kvalitet. GT6 kommer neppe ut noen gang. Om du har X-box. Kjøp Forza 3. Bedre på ALLE pungter

Dette er den største skuffelsen i år. Kjøp heller GT4

1 ord: ALLAH!

Forhåndsbestilte Gran Turismo 5 i februar i år. Fikk beskjed i dag når jeg purret på det at de ikke fikk belastet kortet mitt og hadde derfor kansellert bestillingen (uten å kansellere ordren på "Min Konto" siden), så nå må jeg bestille det på nytt... MEGET skuffende CDON!!! Jeg føler meg som en masende byrde når jeg purrer på bestillingen, det er ikke følelsen jeg bør sitte med som kunde, det burde dere vite!
Men spillet er sikkert topp, verre med servicen...
(I tillegg koster GT5 100,- mer hos CDON enn hos Komplett)

har forhondsbestilt spillet, men hvordan får jeg min Mazda 787B Stealth Mode?? samma sier jeg , når får vi den?

har forhondsbestilt spillet, men hvordan får jeg min Mazda 787B Stealth Model??

Kjempe bra kjøre fysikk..:D .... skuffa over standardbilene :(... de er henta fre de tidligere GT spilene .... Men er veldigt morosmomt ::D

fikk det på lørdag:D 4 dager før realese:D konge bra spill:D har alt:D

hei alle sammen, mitt gran turismo 5 var sendt på fredag, så får det nok på mandag :)

Kortid kommer det egentlig ut?

Det sto jo at det var frakt fritt jo!

Dei som har laga spillet har brukt over 5år på å lage det og utgivelses datoen ble utsatt en måned for å fjerne anne småfeil.
Dette MÅ bli bra.

Latterlig at folk driver å skriver "anmeldelser" på et spill som ikke er kommet ut ennå.

Det viser utrolig lite innsikt å kalle GT for en urealistisk simulator. Ellers så tror eg ikke d e så mange som e interessert i å høre at kor lite visse personer liker GT spillene. Hold dere heller til NFS da hvis det er det dere liker best!!

For det første dette er en plass der man skriver anmeldelser ikke og ikke en plass der man skal prøve og få andre til og kjøpe andre spill !

Og når folk sier at at Gran Turismo 5 er kjedlig begynner eg virkelig og lure, er jo følelsen av og virkelig kjøre bil som er gøy, har noen i hele tatt fulgt med og sett på spillet ? Ta og se litt på dei artiklene her så skal dere se hvor innholdsrikt GT5 kommer til og vere, er helt sjukt :
* http://us.gran-turismo.com/us/news/d5247.html
* http://us.gran-turismo.com/us/news/d5312.html
* http://us.gran-turismo.com/us/news/d5297.html

Også var det NFS Hot Pursuit da, kortid giddde EA games ut et bra NFS spill ? Jo mangen mangen år siden, og dei har altid fått NFS spillene sine til og se bra ut hele tiden, men dei har altid skuffet dei siste årene ! Og med GT5 får du garantert opp mot 100-200 timer med spilletid om du vil, mens med NFS Hot Pursuit varer i 8-9 timer, og i tillegg til det er ikke det cockpit modus i NFS Hot Pursuit, noe som gjør at eg ikke kommer til og kjøpe det, eg er helt avhengig av det i bilspill.

Folkens billspill skal være artig ikke simulator kjedelig

Kjøp heller dette bil spille, og ja det er litt dyrere men verdt det Link:http://cdon.no/spill/need_for_speed_hot_pursuit_-_limited_edition-10784985

selv om de er brukt en masse me penger på å lage dette spillet, er de verdt kvar og ei krona. har jo spilt dette siden GT 1 kom ut så spillet har kommet seg veldi bra, de synest eg og dere får mene det dere vil, men spillet blir heilt konge
eg prøve kørte en audi tt 3,2 for litt over 2 uker siden, og alt var korrekt, heilt likt yte evne, stemte ganske bra me spillet.

så dette har eg truo på, dette blir jo bare helt sheriff

Tro meg eller ikke, det ble brukt over 80 mill dollar på dette!

jeg har sakt det før og jeg sier det igjen dette er en produktanmeldese ikke et sted man skriver hvor mye man gleder seg til det kommer. ps gud har både gjitt oss både google og vikepedia bruk dem

folkens, slutt å spør på anmeldelsen.. søk på google få svar derfra. er så latterlig at så mange folk gir 5 og 1 før spillet har kommet ut. har du prøvd det så si hva du vil, er så fryktelig irreterende at folk gir 1-5 før man har prøvd spillet, og ikke minst når folk spør om ting. ser dette ut som en forum der man snakker om masse piss og får svar? google er en fin ting ;) nå må jeg gi terningkast 5,for jeg vil ikke trekke ned noe som helst på spillet.. men skjerp dere folkens ! :)

logitec g25 og stolen er klar.. mangler bare spillet:) fy så det skal kjøres!

dette skal eg kjøpe når det kommer! ser dritheftig ut=)

Gleder meg grenseløst til dette spillet! Kommer til å bli så utrolig bra!

Forsikringsvilkår

Les fullstendige forsikringsvilkår

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »