FIFA 16 (Playstation 4)

FIFA 16
Tips en venn
179 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Hva er FIFA Ultimate Team (FUT)?

EA SPORTS FIFA 16 Ultimate Team er et stort nettfellesskap med fotballtilhengere som lager, administrerer og konkurrerer med lag som består av verdens beste spillere i FIFA 16. Bli med over 15 millioner fans og ta på deg utfordringen med å bygge opp fotballag bestående av verdens beste spillere ved å kjøpe, selge og bytte spillere med andre medlemmer av Ultimate Team-nettfellesskapet. Spill med drømmelaget mot vennene dine når du vil. Sett opp og ta styringen over flere lag, og spill med dem på nettet og i solospillturneringer som oppdateres hver uke.FIFA 16
leverer en nyskapende spillopplevelse over hele banen med en balansert, autentisk og spennende fotballopplevelse der du kan spille på din egen måte og konkurrere på et høyere nivå. Og du får også nye måter å spille på!

Med nyskapende spillfunksjoner gir FIFA 16 deg trygghet i forsvar, kontroll på midtbanen og verktøy til å skape flere magiske øyeblikk enn noen gang før. Både nye spillere og drevne veteraner som er ute etter å bli bedre får en sjanse til å konkurrere på høyere nivå med den nye FIFA Trainer-funksjonen. Innovasjon over hele banen. Nye måter å spille på. Konkurrer på høyere nivå.

Play Beautiful i FIFA 16.

 

INNOVASJON OVER HELE BANEN

Trygghet i forsvar

 • Defensiv smidighet – 25 endringer i bevegelser i forsvar gir deg smidige forsvarsspillere som følger motstanderens angrepsspillere. Forsvarsspillerne kan stenge rom og skifte retning med rotasjonssteg og skape balanse i en-mot-en-situasjoner. Forsvarernes akselerasjonstid til topphastighet og større bevegelsesfrihet hjelper dem med å holde følge med motstanderen.
 • Forsvar som en enhet – Stol på at lagkameratene dine dekker rom når du markerer en angrepsspiller. Ny forsvars-AI gir spillerne bedre oppmerksomhet for farlige rom på banen i forhold til ballen og motstanderne. Lagkameratene rykker tilbake for å stoppe angrepsløp og stenge mulige angrepsvinkler.
 • Fundamentalt nytt taklingssystem – Nye taklinger gir variasjon og flere muligheter når du skal prøve å vinne tilbake ballen. Et helt nytt sklitaklingssystem gir deg muligheten til å komme deg ut av taklingen og i posisjon igjen. Det er nå stor variasjon i taklingene, du kan finte, gjøre stående taklinger eller gå for harde kroppstaklinger. Taklingene gir deg umiddelbar respons i FIFA 16.

Kontroll på midtbanen

 • Intelligent avskjæring – Kontroller midtbanen med ny avskjæringslogikk som hjelper deg med å redusere antallet muligheter motstanderen har og stenge farlige pasningskanaler. Dette skaper en mer gjennomtenkt og autentisk opplevelse på midtbanen. Avskjæringsintelligensen er skrevet på nytt for FIFA 16 og kan justeres i spillerinstruksjonsmenyen, slik at du kan kontrollere hvor aggressivt lagkameratene går etter ballen. Du har full kontroll av oppbyggingen og spillet på midtbanen.
 • Pasninger med hensiktFIFA 16 innfører en pasningsrevolusjon. Nå kan du spille skarpe pasninger som finner lagkameratene med presisjon. Ved hjelp av en ny knappemekanikk kan du bruke bakkepasninger for å finne lagkamerater i trange rom og åpne angrepsmulighetene. Pasningene balanseres mot avskjæringsintelligensen for å danne en ekte fotballopplevelse med et balansert forhold mellom risiko og belønning.

Magiske øyeblikk

 • Dribling uten berøring – Lionel Messi har gjort en motion capture-økt for å komme frem til et nyskapende driblekontrollsystem som gir frihet til å bestemme seg for både hvordan og når en ballberøring skal gjøres. Nå kan du la ballen gå for å kjøpe tid, finte og suse forbi forsvarsspillerne på samme måte som Messi gjør på sitt beste. Kjøp tid ved å la ballen gå, og gi medspillerne tid til å gå på løp, kontrollere tempoet i spillet, finte ut forsvarsspillerne og skape magiske øyeblikk. Dette revolusjonerer en-mot-en-scenarioer og gir spillerne flere muligheter i angrep enn noen gang før.
 • Dynamiske kryssballer – Kryssballer i FIFA 16 endrer måten ballen slås og mottas på. Den som slår pasningen møter ballen med realistiske løpsanimasjoner, mens spillerne i boksen ledes av ballen, slik at de kan løpe mot den og bruke farten sin i tilslaget. Med den nye kryssiktefunksjonen kan spissene dine møte ballen og sette forsvarsspillerne i vanskelige situasjoner, da flere baller blir spilt inn bak forsvarsrekka.
 • Klinisk avslutning – Med klinisk avslutning får spillerne en ny forståelse av hvor de skal treffe ballen, så du kan sette den i nettet som en proff. Du vil legge merke til mer presise skudd og mer autentiske ballbaner. Dynamisk hastighet og skuddbaner gir mer engasjement foran mål.
 • FIFA Trainer – Om du er en EA SPORTS FIFA-ekspert eller spiller for første gang, kan FIFA Trainer hjelpe deg med å nå målene dine. Lær mens du spiller med et valgfritt grafisk grensesnitt som gir deg alternativer basert på posisjonen på banen og ferdighetsnivået ditt (automatisk eller manuelt). Du kommer i gang med enkle kommandoer, og får dypere hint etter hvert som du blir bedre. Det er som å ha en ekspert ved siden av deg når du spiller.
 • Ferdighetsspill: grunnleggende nivå – Et nytt nivå i ferdighetsspill er rettet mot spillere som spiller EA SPORTS FIFA for første gang.

KONKURRER PÅ HØYERE NIVÅ

 

NYE MÅTER Å SPILLE PÅ

Kvinnelandslag – For første gang i et EA SPORTS FIFA-spill kan du konkurrere med 12 topprangerte kvinnelandslag, offline og online i flere spillvarianter. Dette autentiske tilskuddet til FIFA gir spillerne en ny måte å spille på. Vi har laget unike animasjoner og 3D-spillermodeller for kvinner og hatt en motion capture-økt med toppspillere fra det amerikanske landslaget for å danne en referanse for spillerbevegelsene. Kvinnelandslagene kan spilles i Kick Off, en offlineturnering og treningskamper på nett.

Kvinnefotball i FIFA 16
Endelig får kvinnefotballen plass i et FIFA-spill. Velg mellom 12 lag og konkurrer i offline mesterskap eller mot dine venner online i treningskamper.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Barn, Sport Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2015-09-24 Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt
Product number: 3033692410 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 4 Gjennomsnittsvurdering: 3
50%
0%
0%
0%
50%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Alexander

Utan tvil det beste spelet i serien, og det kjem frå ein som har alle spela sidan 2005.

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Øyvind

Veldig dårlig spill. Kontrollene gir ingen mening, og bygger ikke på de gamle spillene og systemet. Prøv heller det nye PES

FIFA 16 til Playstation 4 er et must for fotballfolket. Spesielt artig er det å spille dette spillet to stykker. Anbefales!

Veldig dårlig spill. Kontrollene gir ingen mening, og bygger ikke på de gamle spillene og systemet. Prøv heller det nye PES

Utan tvil det beste spelet i serien, og det kjem frå ein som har alle spela sidan 2005.

VELDIG DÅRLIG... alt for mange feil i spillet. Blir kastet ut fra online kamper ofte, etter at kampene er ferdig, så blir det automatisk tap hver eneste gang. Alle andre spillene jeg har, virker fint online, kun fifa ikke. Også fordel blir aldri gitt, så om du f.eks. kommer alene mot keeperen, og motstander takler noen på et annet sted, blir det frispark. Veldig vanskelig med passing og forsvar. (Jeg har spillt fifa i mange år, så ser masse feil i spillet her)

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 124 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 85 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 62 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »