ANNONSE

FIFA 13 Essentials (PS3)

FIFA 13 Essentials (PS3)
  • Innholdet i spill som har fått denne aldersmerkingen antas å passe alle aldersgrupper. En del vold i en komisk kontekst (den type tegneserievold som man finner i Snurre Sprett Tom & Jerry) er akseptabelt. Barnet bør ikke kunne forbinde figuren på skjermen med figurer i virkeligheten, de bør helt og holdent være fantasifigurer. Spillet bør ikke inneholde noen lyder eller bilder som kan skremme småbarn.Stygt språk bør ikke forekomme, og det bør heller ikke forekomme scener som inneholder nakenhet eller som på annen måte henspiller på seksuell aktivitet.
Tips en venn

Tips en venn

149 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Fem store nyvinninger revolusjonerer den kunstige intelligensen, driblingen, ballkontrollen og fysikken og gir skikkelig kamp om ballen på hele banen, samtidig som du får frihet og kreativitet i angrepsspillet og fanger opp dramaet og forutsigbarheten i virkelighetens fotball.
Den nye angrepsintelligensen gir spillerne den mest sofistikerte kunstige intelligensen noensinne i et fotballspill. Spillerne kan analysere rom på banen, de jobber hardere og smartere for å bryte gjennom forsvaret og tenker to steg fremover. Hver ballberøring har betydning, og du får det mest avanserte og intuitive driblesystemet som er utviklet. Driblesystemet er inspirert av verdens beste fotballspiller, Lionel Messi, og gjør at spillerne kan utfordre motstanderne og bruke presise driblinger kombinert med ekte 360 graders mobilitet med ballen, så det blir lettere å være mer kreativ og farlig i en mot en-situasjoner.

Med førsteberøringskontrollen i FIFA 13 endres måten spillerne kontrollerer ballen på. Alle spillerne har ikke lenger perfekt mottak, noe som gir flere muligheter for forsvarsspillerne til å vinne tilbake ballen. Den andre generasjonen av spillersammenstøtmotoren utvider det fysiske spillet fra bare å gjelde sammenstøt til også å påvirke dueller uten ball mellom spillerne. Forsvarere presser og dytter og bruker størrelse og styrke til å ta ballen eller tvinge motstanderen til å gjøre dårlige mottak og ta dårlige avgjørelser før ballen kommer. De taktiske frisparkene i FIFA 13 gir deg muligheten til å ta farlige og uforutsigbare frispark. Plasser opp til tre spillere ved ballen og bruk finteløp og flere pasningsalternativer til å lure motstanderen.

  • Angrepsintelligens - Helt ny posisjoneringsintelligens gir angrepsspillerne egenskapen til å analysere pasninger og plassere seg bedre for å få nye angrepsmuligheter. Spillerne jobber hardere og smartere for å komme seg gjennom forsvaret, går på løp som setter forsvarerne ut av posisjon og åpner pasningsmuligheter for lagkameratene. I tillegg kan spillerne tenke to skritt frem for å planlegge og endre løp og dra nytte av åpninger når de byr seg.
  • Fullstendig dribling - Sørg for at hver ballberøring teller med komplett ballkontroll. Angrip forsvarerne med større kreative muligheter i angrepet. Spillerne har mer eksplosiv akselerasjon med ballen og bruker presise dribleteknikker med ekte 360 graders mobilitet med ballen mens de utfordrer forsvarerne. Vend deg mot en motstander for å true med å angripe mens du går med ballen samtidig som du hopper unna taklinger eller snur deg, skjermer ballen og holder forsvarerne unna.
  • Førsteberøringskontrollen i FIFA 13 - Et nytt system som eliminerer den perfekte kontrollen alle spillerne tidligere hadde ved mottak av vanskelige baller. Dårlige pasninger blir vanskeligere å kontrollere, noe som gjør at forsvarsspillerne kan dra nytte av dårlige baller og dårlige mottak. Faktorer som defensivt press, ballbane og kraft i pasningene bidrar til hvor bra en spiller lykkes. Spillere med bedre kontroll og bedre ferdigheter skiller seg ut. Det blir færre perfekte berøringer, du har muligheten til å slå pasninger for hardt, du har større mulighet for løsballer og bedre balanse mellom forsvar og angrep.
  • Spillersammenstøtsmotor - Den andre generasjonen av den prisbelønte fysikkmotoren utvider det fysiske spillet fra bare å gjelde kollisjoner til å ha innvirkning på dueller uten ball, noe som gir forsvarsspillerne flere verktøy å vinne tilbake ballen med. Forsvarere presser og dytter og bruker størrelse og styrke til å ta ballen eller tvinge motstanderen til å gjøre dårlige mottak og ta dårlige avgjørelser før ballen kommer.
  • Taktiske frispark i FIFA 13 - Ta farlige og uforutsigbare frispark. Plasser opp til tre angrepsspillere ved ballen og bruk finteløp og flere pasningsalternativer til å komme opp med utspekulerte frispark. Motstanderen kan sette flere eller færre spillere i muren, sakte sende muren fremover eller sende en mann til å avskjære pasningen eller stoppe skuddet.
  • Nye pasninger - To nye pasningsalternativer gir spillerne mulighet til å vippe pasninger over de utstrakte beina til forsvarsspillerne eller spille gjennombruddspasninger med lavere bane inn i bakrommet til lagkamerater.
  • Fundamentale endringer i FIFA 13 - Essensielle elementer har blitt forbedret for å gjøre opplevelsen enda mer autentisk. Dommerne tar bedre avgjørelser når det gjelder frispark og kort, målvaktene er smartere og taktisk forsvar har tilført sidelengs mobilitet for spillere i forsvar. Det er også lagt til nye animasjoner for skudd ute av balanse, 180 graders skudd og feiringer.
  • Fullstendig autentisitet - Over 500 offisielt lisensierte klubber og mer enn 15 000 spillere.
Kategori: Sport  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2012-09-27  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3019229434  Leverandør: EA Sports 
Antall anmeldelser: 8 Gjennomsnittsvurdering: 4,8
88%
0%
12%
0%
0%

har spillet det er dritt bra fordi du kan ha det på norsk med altfor likt fifa12 men det er det beste fifa spillet til nå PS. prøv også wrc3

Her spillet arabisk spåket som komentater ??

kort sagt, dette er uten tvil det beste spillet i fifa serien til nå.
etter å ha spilt en stund, merker man at dette er fifa 12, med sykt bra spillmotor forbedringer og nye flotte funksjoner.
spillet gir en del nye utfordringer, nå som mottak og pasninger er tatt til det neste nivået.
Om man har spilt fifa 12 en del, vil man kunne komme kjapt inn i fifa 13.
min erfaring er at dette er fifa 12 med MYE forbedringer pluss nye funksjoner.

alt i alt ER dette faktisk spillet som blåser forgjengere av banen!
personlig skulle eg ønske at det var flere konkurrenter når man kommer til de beste klubbene
(at man kunne ha utfordra Real Madrid eller ManC med f eks arsenal). Kanskje ikkje helt realistisk, men det ville gjort spillet mer konkurranse dyktig om flere lag kunne vært en like stor utfordring.

totalt ville eg gitt 9/10. men pga systemet her må eg gi 5/5 (4,5/5) ;)

enjoy this awsome game fellow footballers!

tek det 2 dage te spelle kjem eller:P

jeg kommer til å spille som en galing når jeg får spillet

Gleder meg som en guttunge skal spille rundt da når jeg får spillet

Får man med gullpakker??

Gleder meg sykt :)

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »