ANNONSE

Fifa 12 (PS3)

Fifa 12 (PS3)
  • Innholdet i spill som har fått denne aldersmerkingen antas å passe alle aldersgrupper. En del vold i en komisk kontekst (den type tegneserievold som man finner i Snurre Sprett Tom & Jerry) er akseptabelt. Barnet bør ikke kunne forbinde figuren på skjermen med figurer i virkeligheten, de bør helt og holdent være fantasifigurer. Spillet bør ikke inneholde noen lyder eller bilder som kan skremme småbarn.Stygt språk bør ikke forekomme, og det bør heller ikke forekomme scener som inneholder nakenhet eller som på annen måte henspiller på seksuell aktivitet.
  • Online Game.
Tips en venn

Tips en venn

99 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

I FIFA 12 får du en ny sammenstøtsmotor, en fysikkmotor som er laget for å levere realistisk fysikk fra den virkelige verden i alt som skjer på banen. Opplev hvordan spillere utfordrer hverandre, tar ballen og tester hverandre fysisk. Du får et ubegrenset antall naturlige og troverdige resultater av hver eneste kollisjon på banen. Spillerne føles mer robuste, og presser og river i hverandre mens de kjemper om ballen, og de kommer seg fortere etter småtaklinger.

Revolusjonerende spillopplevelse gjør FIFA 12 dypere og mer utfordrende. Det nye presisjonsdriblingssystemet gir mer kontroll over ballen på små flater, gir deg mer tid til å tenke deg om og mer kontroll over farten i spillet. Forsvarsspillet er gjort om for å gjøre det likere spillet i den virkelige verden med helt nytt taktisk forsvar, der posisjonering og avskjæring av pasninger er like viktig som taklinger. Taktikk og timing er viktig.

De datakontrollerte spillerne har fått Pro Player Intelligence, en ny kunstig intelligens som gjør at de oppfører seg og tar valg basert på egne ferdigheter og forstår styrkene og svakhetene til lagkameratene i alle situasjoner. FIFA 12 har fått en helt ny look, fra menyene før kampen til dommeren blåser av, og leverer en autentisk kampopplevelse, raskere og enklere navigering og over 500 lisensierte klubber.. Flere funksjoner kunngjøres i månedene som kommer.

  • Sammenstøtsmotor - Den nye fysikkmotoren har vært under utvikling i to år, og leverer fysikk basert på den virkelige verden i alle samhandlingene på banen. Du får et ubegrenset antall naturlige og troverdige resultater av hver eneste kontakt. Spillerne har mer kontroll over ballen, de knuffer og dytter hverandre og kommer seg fortere etter taklinger.
  • Pro Player Intelligence - De maskinkontrollerte spillerne har fått ny KI som har gjort at de tar avgjørelser basert på egne ferdigheter og styrkene og svakhetene til lagkameratene. Spillere som har eksepsjonell spillforståelse ser for eksempel muligheter til gjennombruddspasninger andre ikke ser. Det er mer sannsynlig at Arsenals Cesc Fàbregas leser løpet til en annen spiller og sender ballen riktig sted enn at en spiller med dårligere spillforståelse gjør det. I tillegg varierer lagene spilt av maskinen angrepene sine basert på styrkene til spillerne på banen og svakhetene til motstanderne, noe som gir en mer autentisk variasjon i kampene.
  • Taktisk forsvar - En helt ny måte å spille forsvar på. Nå er det lagt like stor vekt på plassering, avskjæring av pasninger og takling i riktig øyeblikk. Taktikk og timing er viktig.
  • Presisjonsdribling - Nye måter å utfordre motstanderne på, mer tid med ballen for å ta avgjørelser og fullstendig kontroll over farten i spillet. Bruk raske finter på små flater, på vingene og når du runder en motstander
  • Ekte skader - Sammenstøtsmotoren følger med på sammenstøtene mellom spillerne i sanntid og analyserer kraften i kollisjonene og hvilken virkning sammentreffet har på kroppen. På denne måten får man ekte skader, som gir en dypere og mer utfordrende karrieremodus. Administrer nye typer skader og vei argumentene for og imot å sette på en spiller som ikke er helt frisk.
  • Ny presentasjon - Kampene har nå en presentasjon som ser ut og føles som en ekte fotballsending. Dramatisk forbedret lyssetting, mer autentisk publikum og et nytt standardkamera gjør alle kampene spesielle.
  • Lettere navigering - Et nytt menysystem gir bedre og raskere navigering, og du kan tilpasse hovedmenyen basert på arena, spiller, Virtual Pro og favorittklubb.
  • Fullstendig autentisitet - Over 500 offisielt lisensierte klubber og mer enn 15 000 spillere.
Kategori: Sport, Online game  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2011-09-29  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3014348555  Leverandør: EA Sports 
Antall anmeldelser: 55 Gjennomsnittsvurdering: 4,2
75%
5%
4%
2%
15%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Kim Jonas

fifa 12 blir konge!

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Espen

Forhåndsbestilte Fifa12 for ca 3 mnd siden å da forventer jeg at jeg skal få det til release date hvertfall om ikke en dag eller to før men NEI! Skal aldri bestille fra Cdon igjen!

har kjøpt fifa 12 og det er ikke noe bra de har tat vekk helle forsvars systemet!!

Fikk spillet i går. Flott, siden jeg bor på en øde øy.
Koden jeg fikk på mail fungerte fint (man må trykke firkant, ikke trekant for å komme til riktig meny der man skriver inn koder).

Spillet har gitt et bra førsteinntrykk. Online-opplevelsen er noe bedre. Man slipper denne gangen å spille mot bare to lag om og om igjen (Madrid/Chelsea), siden systemet matcher deg opp mot spillere med ca. lik lagstyrke.

Forhåndsbestilte, det skulle jeg aldri ha gjort!!!!!!

aldri mer fårånds bestiling på cdon

Har problemer med å bruke koden jeg fikk tilsendt i mail for å få Ultimate team pakkene, noen som har fått det til?

Meget bra og scorer bra som vanlig. Anbefales. Jeg fikk spillet i dag, på release så det var ikke noe galt til meg

Forhåndsbestilte Fifa12 for ca 3 mnd siden å da forventer jeg at jeg skal få det til release date hvertfall om ikke en dag eller to før men NEI! Skal aldri bestille fra Cdon igjen!

Ikke forhåndsbestill via CDON.com!

Posten e kommet, mn ingen spill. kunne like godt kjøpt det i butikken da. :(

Bor du tilfeldigvis i Oslo? :p

endlelig kom spillet i posten,spill 1 kamp og dette virker lovende:)

Release på Fifa 12 i morgen. Spillet er fortsatt ikke sendt. Tviler litt på at jeg det i posten i morgen då:(

Varen pakkes:D

kristian - 6 dager siden

Hvorfor er aldri Liverpool FC på coveret?

Fordi liverpool Fc SUGER!

Blir det sendt i dag?

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »