Elder Scrolls V: Skyrim Essentials (PS3)

Elder Scrolls V: Skyrim Essentials
 • ldersmerkingen for voksne gjelder når volden når et nivå som gjør det til en skildring av grov vold og/eller inneholder innslag av visse typer vold. Grov vold er vanskeligst å definere, siden det i mange tilfeller vil dreie seg om subjektive oppfatninger, men kan generelt sett defineres som voldsskildringer som kan få seeren til å føle avsmak.
Tips en venn
199 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Emperiet Tamriel er på kanten av sammenbrudd. Kongen av Skyrim har blitt myrdet. Allianser dannes for å gjøre krav på tronen. Midt i denne konflikten, er en langt mer farlig eldgammel ondskap vekket. Drager har returnert til Tamriel. Fremtiden for Skyrim, inklusive emperiet, henger i en tynn tråd mens de venter på Dragonborns komme, en helt født med kraften i Stemmen, og den eneste som kan stå imot dragene.

 • Episk fantasi født på ny. Skyrim leverer en åpen-verden, som gir en unik spillopplevelse og en imponerende virtuell verden.
 • Lev et annet liv. Spill hvilken som helst karakter du kan forestille deg og gjør hva du vil. Den legendariske friheten, historiefortellingen og eventyret fra Elder Scrolls har aldri vært så sterkt som nå.
 • Helt ny grafikk- og spillmotor. Skyrims nye spillmotor gir deg realistiske skyer, naturtro fjell, travle byer, frodige landskap og gamle atmosfæriske huler.
 • Du er hva du spiller. Velg mellom hundrevis av våpen, spells og egenskaper. Det nye karaktersystemet lar deg spille som du vil, og definerer deg gjennom dine valg.
 • Dragene er tilbake. Slåss mot gamle drager som du aldri har sett. I rollen som Dragonborn kan du lære deres hemmeligheter og utnytte deres makt til din fordel.
Kategori: Action, Eventyr, Rollespill Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2011-11-11 Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt
Product number: 3014058521 Leverandør: Bethesda Softworks
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 61 Gjennomsnittsvurdering: 3,8
61%
8%
3%
2%
26%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Magnus

det som er dumt her er at godt over 70% av alle anmeldelsene her er klaging på CDON istedet for anmeldelse av spiller. dette er veldig irriterende.
KJEMPEBRA SPILL :D

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Atle

Fikk ikke denne på releasedate selv om jeg forhåndsbestilte :(

Ett bra spill som jeg håper kommer på PS4 også :) som vil bedre grafikken betraktelig.

DÅRLIG/det værste spillet noen gang: slå av auto save i menu (alle sammen,hjelper bare litte grann på tregheten), får du en save fil på 6 mb eller over 5-6 save filer så blir spillet tregt og kan ofte fryse fast slik spillet mitt er nå, husk å save ofte 1-3 filer selv pgr av feil som kan oppstå/komme overaskende og da er mange timer (nær 100 timer i mitt tillfelle eller mer) er tapt og ødelagt.

mye glitch og bugs (noen morsomme, men kan øddelege oppdraget dit), mitt problem er nå jeg har ufrivillig blitt vampyr (noen kasta vampyrmagi/forbannelse over meg) og man kan ikke kvitt det i det hele tatt (ikke på en lett måte hvertfall), nå er jeg svakere enn svakest særlig om dagen i solen, og nå i hele skyrim blir jeg angripe øyeblikkelig, slik at alle oppdrag IKKE kan gjøres, de vil alltid brenne meg og drepe meg (ofte 5-10 personer visse plasser).

dette har blitt slakta på alle engelske anmeldels sider og anbefales helst til xbox 360 og pc, da med uten de store feila senere i spillet, 18 år grense PØH, heller 12 år.

er det noen som burde brennes levende/skutt med pil og bue og stukke ihjel er de som lagde dette uferdige spillet, hvis du ikke har spillt dette til ps 3 SÅ HOLD DEG LANGT UNNA PS 3 VERSJONEN, OG DA MENES DET MILVIS UNNA.

så nå dreper/stjeler/masakre alt og alle som kommer i min vei, ikke noe valg, har gjort for mye til å orke/ta sjansen til å starte på nytt igjen, utforsker nye plasser men vanskelig pgr av å bli angrepe av toske tyver og bønder og de fiendene følger etter deg veldig langt (kan knapt fastravel).

ville helst vent til prisen faller til 49 og håpe at de megadustene/kålhuer/sopere/tufser/droppet på hodet av foreldrene som barn altfor mange ganger osv, som lagde dette lager dette om igjen med alle ekle feil retta opp, 159 for dette, noen burde innlegges på galehus.

så til cdon.com: SLUTT OG SELGE DETTE, ELLER SLÅ NED PRISEN KRAFTIG (er selv sinna som okse/bie for tida), det er veldig synd, det ser og er en enorm fantastisk detaljert verden å utforske, med opp til nesten tusen ting du ser som kan påvirkes/gjøre noe med, eller kjøp heller oblivion istedet,sånn cirka samme opplegg (uten drager da).

Kort leveringstid og god pris! Spillet er også bra!

Et spill med fantastisk grafikk. Ett av de bedre RPG-spillene.
Litt kjedelig med omtrent samme fasong på hver hule jeg gjør.
Uendelig med byer og missions > ett spill man kan spille veldig lenge uten at man ''spiller det opp''

Helt greit, anbefaler deg om du har tid til det(tidskrevende spill)

4/5

Skyrim er det mest skuffende og elendige RPG-spillet jeg har spilt. Etter The Elder Scrolls: Oblivion for seks år siden, så har jeg ventet på et nytt spill i serien, men ble ekstremt skuffet. Grafikken er akkurat det samme som i Oblivion, unntatt en stor forbedring av mennesker og dyr. Ellers er den stiv og livløs. Det er altfor dårlig så mange år etter, spesielt nå som Dragon's Dogma er utgitt, er Skyrim bare primitiv i forhold.
Bethesda har tydligvis lakt stor vekt på en mengde av oppdrag istedet for færre oppdrag med kvalitet og kompleksitet. Oppdragene er kortvarige, simple og føles "billige". Jeg gledet meg mye til alle organisasjonene som man kan jobbe i, spesielt the Dark Brotherhood, men det kreves kun fem oppdrag i hver av dem for å bli leder, mer eller mindre. Selve storylinen er kun en 1/5 del av hva Oblivion's storyline var.
Jeg har hørt et rykte om at spillet varer rundt 300 timer, det vanvittig overdrevet. På 120 timer fikk jeg Platinum Trophy, gjorde storylinen, ble leder i alle organisasjonene, ble Thane i alle mulige byer og ble level 89, og jeg gjorde en del andre uviktige oppdrag mens jeg robbet hele folket i Skyrim i samme slengen. Selv om det har kommet noen oppdateringer etter at spillet hadde dusinvis av glitches og bugs uten at det ble testet før det ble utgitt, så er det fremdeles mange feil igjen, som jeg synes er utilgivelig. Bethesda har vært late hele veien fra start til slutt.
Det som jeg faktisk likte ved spillet, er det nye oppgraderingstreet. Å utvikle Sneak, Speech, Lockpicking, Pickpocket og Smithing er hva jeg verdesetter mest med RPG-spill.

sjukt eid spill men litt dårlig hvis man f.eks skyter en så kommer mange vakter å dreper deg men u ansett er det verdens beste spill gir det full snittkarakter

Veldig bra spill! Helt grei grafikk, MEN spillet har utrolig mye feil, er ikke på langtnær et ferdig spill. Skulle aldri vert sluppet ut så uferdig gjort! Skulle nesten tro dem som har laget det ikke har testet det før det ble sluppet ut!

Utrulig historie, meget bra grafikk, geniale funksjoner og masse mer! Kan love deg at det er 2011 beste spill, spesielt til PS3. Kjempe spill!

bra spill liker den slags spill om varer lenge, ellers er samme framgangsmåte som forrige spill bytte,masse gåing og pratsomme folk du kan møte osv, det eneste nytt her er at du istedet for demonporter er det drager du støtter på nå og da, du kan ikke ri eller kontrollere en drage håper de tar med det i neste spill og lager dragene større litt små etter min mening. ett par nye dyr å se som mammuter. i dette spillet kan du ikke bære på deg så mye det blir fort fylt opp med ting,du kan kjøpe hus og lagre ting ,koster 5000 gull i en by og du må ta veldig mange sidejobber,spillt i 8 timer har 1300 og noe. kartet er veldig grått og tåkete, kan være vansker med å se og finne ut hvor man skal hvertfall i begynnelsen fordi du ser det fra en rar skråvinkel istedet for rett ovenfra, spillet hakker og stopper opp litt iblant.

figuren du spiller er ikke midt i skjermen men helt til venstre side og ryggen til figuren kan enkelte ganger dekke halve skjermen.

naturen er bra laga men noe ser ikke alltid realistisk ut ser bare ut som det samme som oblivion og ikke forbedra, litt tegnefilmaktig farger her og der men ellers bare grått og svart miljø, hulevandring og miner er lettere enn forrige spill oftest enveiskjøring rett fram med trange små ganger, og det er ikke like spennende eller skummelt miljø som forrige oblivionspillet( har ikke spillt langt enno men de få jeg har gjort er slik og jeg gjesperzzzzzz) greit nok men til tider for opplyste rom ikke mørkt nok.

dette er få av de spilla der ute som varer lengre enn en kveld og er det mange av, verdt å ha i sammlinga.

Beste fantasy spillet noensinne! 10/10! :)

søkopp dette på youtube http://youtu.be/poRBIFpxZNU

har kjøpt det det er driiiiiiiit bra jeg er en gutt

Fantastisk spill har det til pc og kan nesten ikke stoppe epille det! 7 av 5

Gleder meg å se at det står "Sendt" og ikke pakkes for en gangs skyld :) BRA Cdon.:)

Cdon er super på å levere spill, men mange anmeldelser er klager her. Jeg skjønner dere vil ha spillet når det kommer ut, men tenk hvor mange som har bestilt og venter på det! Det er mange mange flere enn du tror og ikke gid å sutre som småunger om det ikke kommer den dagen det kommer ut! Et veldig kult spill, veldig bra grafikk. 10/10 :)

Noen som vet hvor det koster under 449,-? Har sett gameplay og dette er vel 2011's høydepunkt!

Fantastisk spill med utrolig grafikk og mye å oppdage når du vandrer utenfor veiene mellom landsbyer +++++
Minus er at det tar litt lang tid å laste info for å bevege seg inn og ut av byer og spillet henger seg opp enkelte ganger.
Ps! Cdon har levert varene mine i mange år uten problemer!

har oppdaget ca 200 av ca 400 steder på Skyrim, og har 100t gameplay! fantastisk :)

Fantastisk bra spill. Spilt sålangt til lv 50, og er ennå ikke lei spillet.
Vel verdt pengene.

gleder meg helt sykt til å få det, men hvor lang tid tar før jeg får det??

spillet er helt ok men du blir lei av det etter et par dager

sykt bra :)

Ett ord: Fantastisk!!

PS: Drit i gi karakter 1 til det beste spillet som er laga!!!!!!! EVER!!!

det som er dumt her er at godt over 70% av alle anmeldelsene her er klaging på CDON istedet for anmeldelse av spiller. dette er veldig irriterende.
KJEMPEBRA SPILL :D

skjønner ikke hvorfor alle driver å klager på cdon sin levering og sier at andre nett steder er bedre til å lever cdon har mange flere kunder en de fleste nett butikker (noen Nett steder Ikke alle) og dere må også tenke på at det kan være postens skyld. Ps Dette var av Mikael ikke torunn Glømte Passordet mit

Fantastisk spill..:)

Bare utrolig synd at det ble gitt ut før det var ferdig. Spillet er desverre fullt av problemer som ødelegger mye av spillegleden. Problemene begynner ikke å vise seg før du har spillt en stund.
Hadde spillet blitt testet skikkelig før det ble gitt ut så hadde nok disse feilene blitt oppdaget og kanskje ordnet.

De som spilte Oblivion vil elske dette spillet enda mer. Alle menneskene, dyrene og skapningene er forbedret enormt mye i grafikk og beveglighet, men naturen og omgivelsene har samme grafikk. Jeg ble skuffet over at Bethesda ikke forbedret grafikken! Oblivion hadde ekstremt bra grafikk når det kom ut, men det var nå for 6-7 år siden da PS3 ble lagt ut på markedet... Skyrim er enormt og du kan gjøre hva du vil når du vil. Du kan velge rase, kjønn og utseende til karakteren din. Du kan bli varulv eller vampyr. Du kan bli leder i flere organisasjoner og velge hvilken side du står på i krigen. Du kan kjøpe hus, lage dine egne rustninger og våpen, du kan lett tjene deg styrtrik på å selge varer du finner i oppdrag eller stjeler fra andre. Det jeg forguder med spillet er at du kan ha en partner og det at du kan få en egenskap som heter "Assassin's Blade" som tillater deg å snikmyrde folk ubemerket bare to meter unna alle andre så lenge dem ikke ser det.
Jeg er glad utviklerne tok med the Dark Brotherhood, Shadowmere og Skeleton Key i dette spillet også. Noe jeg er veldig VEEELDIG skuffet over er at når spillet hovedsakelig handler om drager, så får du søren meg ikke lov til å temme en/kontrollere en. ALLE digger drager. Samme tabbe gjort i Dragon Age spillene.

Det er så god grafikk at man får frysninger

Om man skal klage på levering og slikt bør man gjøre det via kundeservice/support ikke via anmeldelser!!

ANYWAY... spillet er helt fantastisk, var aldri noen stor fan av oblivion, men siden det føles mer som fallout er jeg så absolutt fornøyd! Opplevelsen av selve spillet er rett og slett utrolig! vakker grafikk, imponerende samtale mekanisme og ikke minst et strålende eventyr! Eneste minus er at jeg opplever en del fps lag etter 1 times spilling men dette kan være min ps3´s skyld, men vet ikke.. så det er bare det eneste minuset jeg har opplevd!

skal ikke være kjip men det kan vere posten sin feil dessuten cdon er ett slags super marked på nett gamezone er spesialisert på spill og vente ett par dager på spille gjør meg ingen ting, forresten man skal vell anmelde ikke klage ps må innrømme det er teit viss di ikke svarer tor kristian

for å fikse det må du forandre instillinger på ps3 språk instillinger

Har noen kjøpt dette spillet på PS3 ? I så fall er språket på fransk, så man ikke skjønner en dritt!!!!!! Og det går ikke ann å endre det til engelsk.

Fikk heller ikke spillet i posten. Har sendt melding til CDON der de svarte at "Spillet er garantert hos deg i dag ved release". Det var det ikke...De har til og med bare ignort mine meldinger på kundeservice. Siste gang jeg handler fra denne drittbutikken. Har de problemer med å sende ut kunne de ha gitt ut en beklagelse.

Enig med Geri, at ikke engang CDON gidder å sende en mail på hvorfor det ikke har blitt sent.
Alt for dårlig.

Hvor er spillet midt?
Det verste er vel at cdon ikke gidder å forklar hvor spillet er og hvorfor det er forsinket.
Makan til dårlig kundebehandling,
Tar turen opp på El-kjøp og kjøper det der, så kan cdon beholde dritten sin

En venn av meg bestillte Skyrim på gamezone og fikk det på onsdag..

Gamezone er bedre på spill levering generelt...

Jeg bestilte spillet for 2 mnd siden. Gledet meg til å spille det i dag, men neida. Ingen spill i postkassa!! :( Jævlig irritert siden en kompis av meg kjøpte det siste spillet på elkjøp i DAG!!!

Forhåndsbestilte for 3 mnd siden, men fikk ikke spillet i dag.
Forventer kompensasjon fra CDON. Hvis ikke blir det siste gang jeg handler her. Mange andre butikker som er like gode på pris og bedre på levering.

Jeg fikk ikke spillet i dag, det står på siden at varen vart sendt i dag. Med andre ord, den kommer ikke i morgen, heller ikke dagen etterpå siden det er søndag, men på mandag. Jeg venter ikke så lenge så jeg klagde og sa at jeg kom til å sende spillet tilbake når jeg fikk det. Det sa de var ok og ga meg en lapp jeg skal lime på for å sende tilbake kostnadfritt.

Nå skal jeg stikke inn på Elkjøp og kjøpe spillet. CDON, jeg er mektig skuffet. Når dere lover at varen skal komme på en dato, forventer kunder at dere følger dette. Jeg skal la dette gå som et engangstilfelle, men ikke forvent at jeg kommer til å forhåndsbestille igjen, noen gang.

Har heller ikke fått spillet..mw3 kom ca 1 dag etter bestilling..gamezone leverer altid til release!grunnen til at jeg bestillte her var avtalen med betal i februar.(siste gang fra cdon!)

Veldig bra spill, fikk det i dag. Imponerende BRA!

Fikk ikke denne på releasedate selv om jeg forhåndsbestilte :(

Kommer til å bli veldi skuffet hvist jeg ikke får dette spillet til rett tid, er tross alt en grunn for at man fårhåndsbestiller ett spill..

Lol. Vennen min bestilte dette spillet for 5 dager siden og han fikk det i går! (Platekompaniet) Hvis jeg ikke får det i det minste i morgen tror jeg det blir siste gang jeg bestiller hos CDON.

bare Jæv** gnål om realese date.......
d e et spill. har selv bestilt d å om d kommer et par dager etter satt dato har d ingenting og si.

Mitt skyrim er sendt ivertfall.

ser ikke helt poenget med å forhåndsbestille når dere ikke klarer å sende sånn at det kommer til release. veldig skuffende!

HA HA HA! at d e mulig står at spillet pakkes, å releas e imårra jett kem såm ikke klarer å levere dette spillet tidsnokk heller! vet at d er mange som har bestilt fra elkjop, som allerede fikk spillet igår! Tror ikke jeg blir å bestille et eneste spill til fra CDON

Har noen fått ''sendt'' status på dette spillet? Står fortsatt at varen pakkes og virker som de misser release.

Jeg bestilte dette spillet i august. Betyr dette at jeg allerede har betalt for spillet? Jeg hadde penger til å kjøpe den da, men ikke lenger.

fredrik: Har du noen gang reservert et bord på en returant eller noe liknende?

hva betyr reservere ?

kommer til å bli verdens beste spill gleder meg helt sykt.

Gleder meg sykt til dette spillet,blir en syk bra monitor og storyen må bare bli konge :D

Eg har ikkje forhånds bestilt eit spill sidan oblivion og ja kva skal eg seie gledar meg

Ja, dette spillet er så bra, jeg er så dum at jeg anmelder det før det kommer ut, for da er jeg tøff :D:D:D:D

Dette spillet vil jeg anbefale, det er nok det beste spillet i 2011

gir den 5/5 nå fordi når det kommer i posten kommer jeg til å glemme alt annet enn å spille dette

d hær e bare å bestille folkens -game of the year-

fantastisk serie. ser frem til denne.

Kommmer til å bli et fantastisk spill. Oblivion var jo kjempe bra, men Skyrim kommer til å pwne :D

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 187/måned - 3 måned, 0% rente (245 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
 • 122/måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
 • 81/måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
 • 46/måned - 36 måned, 14.95% rente (395 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »