ANNONSE
Abonner på julekalender

Elder Scrolls V: Skyrim Essentials (PS3)

Elder Scrolls V: Skyrim Essentials (PS3)
  • ldersmerkingen for voksne gjelder når volden når et nivå som gjør det til en skildring av grov vold og/eller inneholder innslag av visse typer vold. Grov vold er vanskeligst å definere, siden det i mange tilfeller vil dreie seg om subjektive oppfatninger, men kan generelt sett defineres som voldsskildringer som kan få seeren til å føle avsmak.
Tips en venn

Tips en venn

199 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.


Emperiet Tamriel er på kanten av sammenbrudd. Kongen av Skyrim har blitt myrdet. Allianser dannes for å gjøre krav på tronen. Midt i denne konflikten, er en langt mer farlig eldgammel ondskap vekket. Drager har returnert til Tamriel. Fremtiden for Skyrim, inklusive emperiet, henger i en tynn tråd mens de venter på Dragonborns komme, en helt født med kraften i Stemmen, og den eneste som kan stå imot dragene.

  • Episk fantasi født på ny. Skyrim leverer en åpen-verden, som gir en unik spillopplevelse og en imponerende virtuell verden.
  • Lev et annet liv. Spill hvilken som helst karakter du kan forestille deg og gjør hva du vil. Den legendariske friheten, historiefortellingen og eventyret fra Elder Scrolls har aldri vært så sterkt som nå.
  • Helt ny grafikk- og spillmotor. Skyrims nye spillmotor gir deg realistiske skyer, naturtro fjell, travle byer, frodige landskap og gamle atmosfæriske huler.
  • Du er hva du spiller. Velg mellom hundrevis av våpen, spells og egenskaper. Det nye karaktersystemet lar deg spille som du vil, og definerer deg gjennom dine valg.
  • Dragene er tilbake. Slåss mot gamle drager som du aldri har sett. I rollen som Dragonborn kan du lære deres hemmeligheter og utnytte deres makt til din fordel.
Kategori: Action, Eventyr, Rollespill  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2011-11-11  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3014058521  Leverandør: Bethesda Softworks 
Antall anmeldelser: 61 Gjennomsnittsvurdering: 3,8
61%
8%
3%
2%
26%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Magnus

det som er dumt her er at godt over 70% av alle anmeldelsene her er klaging på CDON istedet for anmeldelse av spiller. dette er veldig irriterende.
KJEMPEBRA SPILL :D

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Atle

Fikk ikke denne på releasedate selv om jeg forhåndsbestilte :(

Ett bra spill som jeg håper kommer på PS4 også :) som vil bedre grafikken betraktelig.

DÅRLIG/det værste spillet noen gang: slå av auto save i menu (alle sammen,hjelper bare litte grann på tregheten), får du en save fil på 6 mb eller over 5-6 save filer så blir spillet tregt og kan ofte fryse fast slik spillet mitt er nå, husk å save ofte 1-3 filer selv pgr av feil som kan oppstå/komme overaskende og da er mange timer (nær 100 timer i mitt tillfelle eller mer) er tapt og ødelagt.

mye glitch og bugs (noen morsomme, men kan øddelege oppdraget dit), mitt problem er nå jeg har ufrivillig blitt vampyr (noen kasta vampyrmagi/forbannelse over meg) og man kan ikke kvitt det i det hele tatt (ikke på en lett måte hvertfall), nå er jeg svakere enn svakest særlig om dagen i solen, og nå i hele skyrim blir jeg angripe øyeblikkelig, slik at alle oppdrag IKKE kan gjøres, de vil alltid brenne meg og drepe meg (ofte 5-10 personer visse plasser).

dette har blitt slakta på alle engelske anmeldels sider og anbefales helst til xbox 360 og pc, da med uten de store feila senere i spillet, 18 år grense PØH, heller 12 år.

er det noen som burde brennes levende/skutt med pil og bue og stukke ihjel er de som lagde dette uferdige spillet, hvis du ikke har spillt dette til ps 3 SÅ HOLD DEG LANGT UNNA PS 3 VERSJONEN, OG DA MENES DET MILVIS UNNA.

så nå dreper/stjeler/masakre alt og alle som kommer i min vei, ikke noe valg, har gjort for mye til å orke/ta sjansen til å starte på nytt igjen, utforsker nye plasser men vanskelig pgr av å bli angrepe av toske tyver og bønder og de fiendene følger etter deg veldig langt (kan knapt fastravel).

ville helst vent til prisen faller til 49 og håpe at de megadustene/kålhuer/sopere/tufser/droppet på hodet av foreldrene som barn altfor mange ganger osv, som lagde dette lager dette om igjen med alle ekle feil retta opp, 159 for dette, noen burde innlegges på galehus.

så til cdon.com: SLUTT OG SELGE DETTE, ELLER SLÅ NED PRISEN KRAFTIG (er selv sinna som okse/bie for tida), det er veldig synd, det ser og er en enorm fantastisk detaljert verden å utforske, med opp til nesten tusen ting du ser som kan påvirkes/gjøre noe med, eller kjøp heller oblivion istedet,sånn cirka samme opplegg (uten drager da).

Kort leveringstid og god pris! Spillet er også bra!

Et spill med fantastisk grafikk. Ett av de bedre RPG-spillene.
Litt kjedelig med omtrent samme fasong på hver hule jeg gjør.
Uendelig med byer og missions > ett spill man kan spille veldig lenge uten at man ''spiller det opp''

Helt greit, anbefaler deg om du har tid til det(tidskrevende spill)

4/5

Skyrim er det mest skuffende og elendige RPG-spillet jeg har spilt. Etter The Elder Scrolls: Oblivion for seks år siden, så har jeg ventet på et nytt spill i serien, men ble ekstremt skuffet. Grafikken er akkurat det samme som i Oblivion, unntatt en stor forbedring av mennesker og dyr. Ellers er den stiv og livløs. Det er altfor dårlig så mange år etter, spesielt nå som Dragon's Dogma er utgitt, er Skyrim bare primitiv i forhold.
Bethesda har tydligvis lakt stor vekt på en mengde av oppdrag istedet for færre oppdrag med kvalitet og kompleksitet. Oppdragene er kortvarige, simple og føles "billige". Jeg gledet meg mye til alle organisasjonene som man kan jobbe i, spesielt the Dark Brotherhood, men det kreves kun fem oppdrag i hver av dem for å bli leder, mer eller mindre. Selve storylinen er kun en 1/5 del av hva Oblivion's storyline var.
Jeg har hørt et rykte om at spillet varer rundt 300 timer, det vanvittig overdrevet. På 120 timer fikk jeg Platinum Trophy, gjorde storylinen, ble leder i alle organisasjonene, ble Thane i alle mulige byer og ble level 89, og jeg gjorde en del andre uviktige oppdrag mens jeg robbet hele folket i Skyrim i samme slengen. Selv om det har kommet noen oppdateringer etter at spillet hadde dusinvis av glitches og bugs uten at det ble testet før det ble utgitt, så er det fremdeles mange feil igjen, som jeg synes er utilgivelig. Bethesda har vært late hele veien fra start til slutt.
Det som jeg faktisk likte ved spillet, er det nye oppgraderingstreet. Å utvikle Sneak, Speech, Lockpicking, Pickpocket og Smithing er hva jeg verdesetter mest med RPG-spill.

sjukt eid spill men litt dårlig hvis man f.eks skyter en så kommer mange vakter å dreper deg men u ansett er det verdens beste spill gir det full snittkarakter

Veldig bra spill! Helt grei grafikk, MEN spillet har utrolig mye feil, er ikke på langtnær et ferdig spill. Skulle aldri vert sluppet ut så uferdig gjort! Skulle nesten tro dem som har laget det ikke har testet det før det ble sluppet ut!

Utrulig historie, meget bra grafikk, geniale funksjoner og masse mer! Kan love deg at det er 2011 beste spill, spesielt til PS3. Kjempe spill!

bra spill liker den slags spill om varer lenge, ellers er samme framgangsmåte som forrige spill bytte,masse gåing og pratsomme folk du kan møte osv, det eneste nytt her er at du istedet for demonporter er det drager du støtter på nå og da, du kan ikke ri eller kontrollere en drage håper de tar med det i neste spill og lager dragene større litt små etter min mening. ett par nye dyr å se som mammuter. i dette spillet kan du ikke bære på deg så mye det blir fort fylt opp med ting,du kan kjøpe hus og lagre ting ,koster 5000 gull i en by og du må ta veldig mange sidejobber,spillt i 8 timer har 1300 og noe. kartet er veldig grått og tåkete, kan være vansker med å se og finne ut hvor man skal hvertfall i begynnelsen fordi du ser det fra en rar skråvinkel istedet for rett ovenfra, spillet hakker og stopper opp litt iblant.

figuren du spiller er ikke midt i skjermen men helt til venstre side og ryggen til figuren kan enkelte ganger dekke halve skjermen.

naturen er bra laga men noe ser ikke alltid realistisk ut ser bare ut som det samme som oblivion og ikke forbedra, litt tegnefilmaktig farger her og der men ellers bare grått og svart miljø, hulevandring og miner er lettere enn forrige spill oftest enveiskjøring rett fram med trange små ganger, og det er ikke like spennende eller skummelt miljø som forrige oblivionspillet( har ikke spillt langt enno men de få jeg har gjort er slik og jeg gjesperzzzzzz) greit nok men til tider for opplyste rom ikke mørkt nok.

dette er få av de spilla der ute som varer lengre enn en kveld og er det mange av, verdt å ha i sammlinga.

Beste fantasy spillet noensinne! 10/10! :)

søkopp dette på youtube http://youtu.be/poRBIFpxZNU

har kjøpt det det er driiiiiiiit bra jeg er en gutt

Fantastisk spill har det til pc og kan nesten ikke stoppe epille det! 7 av 5

Gleder meg å se at det står "Sendt" og ikke pakkes for en gangs skyld :) BRA Cdon.:)

Cdon er super på å levere spill, men mange anmeldelser er klager her. Jeg skjønner dere vil ha spillet når det kommer ut, men tenk hvor mange som har bestilt og venter på det! Det er mange mange flere enn du tror og ikke gid å sutre som småunger om det ikke kommer den dagen det kommer ut! Et veldig kult spill, veldig bra grafikk. 10/10 :)

Forsikringsvilkår

Les fullstendige forsikringsvilkår

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »