Deus Ex: Human Revolution (Xbox 360)

Deus Ex: Human Revolution (Xbox 360)
  • ldersmerkingen for voksne gjelder når volden når et nivå som gjør det til en skildring av grov vold og/eller inneholder innslag av visse typer vold. Grov vold er vanskeligst å definere, siden det i mange tilfeller vil dreie seg om subjektive oppfatninger, men kan generelt sett defineres som voldsskildringer som kan få seeren til å føle avsmak.
Tips en venn

Tips en venn

99 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Du spiller Adam Jensen, en sikkerhetsekspert som er ansvarlig for sikkerhetssystemet til et av USAs mest eksperimentelle bioteknologiselskaper. Men når en hemmelig spesialgruppe kupper en av dine planer, bryter seg inn og dreper forskerne du er satt til å beskyttet, forandrer jobben fullstendig karakter. I en tid da vitenskapelige fremskritt har gjort det til rutine å forvandle idrettsfolk, soldater og spioner til personer med superevner, er det enkelte som jobber hardt for å sikre at menneskeheten utvikler seg i én bestemt retning. Din oppgave er å finne ut hvorfor, og beslutningene og valgene du tar, er det eneste som kan forandre historien. Her kommer den etterlengtede oppfølgeren til det prisbelønte spillet som kombinerer det beste innen action og rollespill i en perfekt kombo av nærkamp, stealthmanøvre, hacking og sosial spilling.

  • Spill Adam Jensen, en mekanisk forbedret agent: Tilpass og oppgrader karakteren din ved hjelp av over 50 unike funksjoner som underbygger din personlige spillestil.
  • Dødelige våpen: Mer enn 20 våpen, hver med elementer som kan spesialtilpasses.
  • Slåss mot farlige skurker, modifiserte spesialsoldater, avanserte roboter og test ferdighetene dine i episke boss-kamper.
  • Utforsk en reaktiv og farlig verden: Opplev hvordan dine valg får konsekvenser for spillet.
  • Spill i en verden uten fasit: Det finnes alltid flere løsninger på hver utfordring.
  • Opplev et unikt cyber-renessanse-miljø: I denne verdenen kombineres fremtidsnære elementer med renessansens kjennemerker.
  • En reise rundt jorden: Besøk mange unike steder over hele verden, hver med sin egen design, historie og gameplay-elementer.
  • Involver deg i en omfattende global konspirasjon: Kom til bunns i sannheten - oppdag hvem du kan stole på.
  • Avgjør menneskehetens fremtid: Dine beslutninger og handlinger vil til slutt avgjøre menneskehetens fremtid.
Kategori: Limited  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2011-08-26  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Product number: 3012776981  Leverandør: Eidos Montreal 
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Utenom SKYRIM er dette Game of the Year 2011