Cars 2: The Videogame EU (Nintendo Wii)

Cars 2: The Videogame EU  (Nintendo Wii)
  • Ethvert spill som normalt ville fått aldersmerkingen 3, men inneholder scener eller lyder som kan være skremmende, kan passe i denne kategorien. En del scener med delvis nakenhet kan tillates, men aldri i en seksuell kontekst.
Tips en venn

Tips en venn

199 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Inspirert av DisneyPixars animerte film, tar Cars 2: The Videogame spillerne med på en reise til eksotiske steder og racingbaner over hele verden sammen med sine favorittfigurer fra Cars.

Spilleren kan som en fortsettelse på filmen velge å spille som Bill og Lynet McQueen eller andre helt nye karakterer. På det internasjonale treningssenteret KROM får de opplæring i å bli spioner i verdensklasse. Det blir farlige oppdrag, verdensmesterskap og actionfylte kamper på racingbanen. Spillerne kan kjempe mot familie og venner i ulike spillmodus med opp til fire spillere samtidig, låse opp nye baner, karakterer og spennende spionoppdrag. Nintendo DS-versjonen inneholder eksklusive steder som ikke finnes i filmen.

  • Cars 2: The Video Game introduserer det internasjonale treningssenteret KROM (Kjøretøybasert Rekognosering Og Multietterretning) som bygger videre på filmens historie.
  • Velg mellom mer enn 20 ulike karakterer, som Bill, Lynet McQueen og nye Finn McMissile og Holley Blinkers. Legg deg i hardtrening for å bli spion i verdensklasse
  • Delta i farlige, simulerte oppdrag hvor du bruker høyteknologisk utstyr for å komme deg unna eller hindre motstandere.
  • Gjør triks som kun Cars-karaktere kan som kjøre baklengs, ulike hopptriks og kjøre på to hjul for å komme forbi hindere

OBS! SPRÅK: ENGELSK
Kategori: Action, Racing, Arcade  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2011-07-29  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3014352098  Leverandør: Avalanche Software 
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%