ANNONSE
Abonner på julekalender

Call of Duty - Modern Warfare 3 (PS3)

Call of Duty - Modern Warfare 3  (PS3)
  • ldersmerkingen for voksne gjelder når volden når et nivå som gjør det til en skildring av grov vold og/eller inneholder innslag av visse typer vold. Grov vold er vanskeligst å definere, siden det i mange tilfeller vil dreie seg om subjektive oppfatninger, men kan generelt sett defineres som voldsskildringer som kan få seeren til å føle avsmak.
Tips en venn

Tips en venn

179 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Frakt: 39 kr
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Utviklet av Infinity Ward og Sledgehammer Games. Modern Warfare 3 tar utgangspunkt i en verden på kanten av utslettelse, ettersom Makarov og hans terrorist organisasjon slipper løs ødeleggelse og kaos over hele verden. Du tar del i flere spesialenheter og tar i bruk de mest avanserte våpen. Spill med Delta operatører og møt kjente karakterer når du begir deg ut på et farlig katt- og mus spill hvor man må reise jorden rundt for å stoppe en gal mann, før det er for sent. Modern Warfare 3 videreutvikler 60 fps teknologien kjent fra Modern Warfare for å levere en adrenalinfylt action opplevelse i Single Player, Special Ops og Online Multiplayer.

Kategori: Action, Eventyr, FPS  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2011-11-08  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Product number: 3013965233  Leverandør: Infinity Ward 
Antall anmeldelser: 110 Gjennomsnittsvurdering: 3,9
65%
6%
4%
3%
23%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Birgitte

Hvordan kan du anbefale et spill som ikke har kommet ut, COD og BF er to helt ulike spill.
BF har store baner, biler osv, men i lengden blir det fort kjedelig, COD har mange modes og mye kult utstyr til våpene. Men COD føles litt mer personlig og ting skjer mye raskere, har bestilt både BF3 og MW3, er vel ingen vits å rake ned COD bare fordi noen ikke liker det. Jeg synes begge spill er bra på sin egen måte og er kjekt å variere så vare spillene lengre...

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

David

de avslørte just zombie mode på mw3 20 nye baner
nye oppgraderte våpen fra mw2
spec ops vil komme
bot på multi player 2 player online
og dette er helt vilt de har lagt ut et bilde av en av de nye våpnene som kommer
night vision scope på en mp5 :O

Drit bra spill med alt et spill trenger

Bra spill :)

bra våpen , grafikk,multiplayer og campaign! anbefales på det sterkeste synes jeg!

Bra våpen ,grafikk,multiplayer og campaign! Anbefales på det sterkeste

Uff og huff, enda et kjedelig og repeterende Fps. Merkelig at noen spiller dette spillet i det hele tatt.

kjøp heller battlefield 3 dette suger

4 grunner til at jeg synes at mw3 er HELT RÆVA. 1.Hater grafikken. 2.SOAP dør. 3.survival i steden for zombies. 4.spawn killing. ps. kjøp heller battlefield 3 eller mw2

Mye bedre bildekvalitet på MW3. Syntes bare at mapene kunne vært litt større. Og at de hadde gjort noe med det faens quickscope greiene med sniperen

Hvis du blir fort lei spiller du på feil måte, eg synes multiplayer blir bedre og bedre nå.
Elite og Mw3 passer fint sammen hvor man treffer mange nye mennesker over hele verden lage klaner med opp til 100 personer, det er konkurranser for klanene sammen og lone wolf operation for de som spiller solo.
Survival mode/missions er helt greie, singel player er også ganske bra med noen overraskelser man ikke hadde ventet seg.
eg anbefale folk å kjøpe både mw3 og Elite så blir spille opplevelsen enda større. Har både mw3 og BF3 det går fint an å spille begge. Men COD vil alltid være et hakk bedre.
Nye killstreak for de som spiller assult/support, mange greie våpen med flere muligheter for attachments, flotte baner og nye maps hver måned.

kjøp heller battlefield 3 blei veldig fort lei av mw3 multiplayeren

elsker spillet jævlig bra elsker survival mode<3

MW3 (Money Wasting 3). (Beklager ingen Anmeldelse!)

ganske stor skuffelse :( :( :( :(

Dette spillet suger bare noe drit. Multiplayer suger. Bortkastet penger. Ikke kjøp dette drit spillet helt likt mw2 kjøp heller battlefield 3. Man blir fort lei av det.

Skuffende. Ræva grafikk. Multiplayer er greit men en tro kopi av mw2. Det værste er at mw2 faktisk har bedre grafikk. Tar heller turen over til Battlefield 3 som kom med storm! Fantastisk gameplay og helt realistisk med gamingprossesoren frostbite 2! Bye bye call of duty. (Syntes faktisk black ops var bedre..)

Forsikringsvilkår

Les fullstendige forsikringsvilkår

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »