BUZZ! Sports (Playstation 2)

BUZZ! Sports  (Playstation 2)
  • Innholdet i spill som har fått denne aldersmerkingen antas å passe alle aldersgrupper. En del vold i en komisk kontekst (den type tegneserievold som man finner i Snurre Sprett Tom & Jerry) er akseptabelt. Barnet bør ikke kunne forbinde figuren på skjermen med figurer i virkeligheten, de bør helt og holdent være fantasifigurer. Spillet bør ikke inneholde noen lyder eller bilder som kan skremme småbarn.Stygt språk bør ikke forekomme, og det bør heller ikke forekomme scener som inneholder nakenhet eller som på annen måte henspiller på seksuell aktivitet.
Tips en venn

Tips en venn

79 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Buzz Sports har støtte for opptil 8 spillere, nok til at hele 'laget' kan delta i denne førsteklasses sports spørrekonkurransen. Med 10 individuelle runder å kjempe seg gjennom, inkludert Spin, World of Sports, Finish Line, Estimation og gamle Buzz favoritter som Points Builder & Pass the Bomb, vil Buzz Sports få deg til å ønske ekstra tid hver gang du spiller.

Buzz Sports bringer også tilbake noen av dine favoritt Buzz karakterer kledd opp i forskjellige sportsantrekk, bl.a. Disco Stevie som basketballspiller, Gina som tennisspiller og Pelvis som pilkaster. Buzz studioet har også blitt endret for Buzz Sports. En innendørs sportsarena møter nå deltakerne når de forlater garderoben og møter kamera, lys og publikum.

Buzz Sports er stappet med nytt innhold, inkludert hundrevis av bilder og videoklipp av både lokale og internasjonelle sportstjerner og helter fra fortid og nåtid. Klipp vil vise både verdenscup og olympiske øyeblikk samt andre sportsbegivenheter rundt jorden.

  • Ti individuelle runder som får spillere til å komme tilbake for mer.
  • 16 internasjonale sportspersonligheter å velge fra.
  • Opp til 8 spillere - konkurranse for alle!
  • Hundrevis av nye sportsbilder og videoklipp.
Kategori: Familie, Quiz, Partyspill, Buzz  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2006-11-15  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Product number: 3000599786  Leverandør: SCEE 
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%