Breath of Fire Dragon Quarter (Playstation 2)

Breath of Fire Dragon Quarter
 • Videospill som viser noe mer utførlig beskrevet vold som blir utøvd mot fantasifigurer og/eller ikke utførlig beskrevet vold som utøves mot menneskelignende figurer eller lett gjenkjennelige dyr, samt videospill som viser noe mer utførlig beskrevet nakenhet, havner i denne kategorien. Eventuelt stygt språk må være mildt, og ikke inneholde seksuelle skjellsord.
Tips en venn
149 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Den harde kjernen av rollespillere har uten tvil allerede blitt kjent med Capcoms kritikerroste Breath of Fire-serie, og de siste utgavene ser ut til å føre serien til svimlende nye høyder. BoF: Dragon Quarter inneholder fraktfull celleskyggelagt grafikk og en rekke tillegg og forbedringer av den velutprøvde BoF-formelen.<br<
I likhet med Final Fantasy har hvert BoF-spill ingenting med det forrige å gjøre, og det er greit å vite hvis du ikke har erfaring med denne serien. Denne gangen dreier handlingen, som er en fryd for øyet, seg om Ryu, en blåhåret gutt med evnen til å temme kraften til sin indre drage (det høres jo veldig nyttig ut: Hvis min indre drage leser dette, ta kontakt. Jeg tar gjerne en prat). Ryu er en ranger fra Deep Earth, et underjordisk domene bygget av planetens beboere etter at en økologisk katastrofe tvang dem under jorden. Når Ryus indre drage vekker en skrekkinngytende kraft, bestemmer han seg for å avdekke hemmelighetene med livet over jorden og drar av gårde sammen med de to følgesvennene Nina og Lin.

Viktige nye spillforbedringer omfatter PETS (Positive Encounter & Tactics System - positiv konfrontasjons- og taktikksystem), som gir spillet helt nye strategielementer. Det lar deg se fiender på avstand og avgjøre om du vil slåss eller stikke av, og det gir deg også muligheten til å bruke avledningsmanøvrer og lage feller. Det finnes også et nytt kombinasjonssystem som gjør at du kan bygge opp knusende angrep ved hjelp av en rekke våpenferdigheter. I tillegg kan du ta med deg erfaringspoeng og elementer hver gang du starter et nytt spill, noe som gjør BoF:DQ verdt å spille om og om igjen.

Spillet er uunnværlig for fans av den legendariske rollespillserien, men også nybegynnere vil få en meget fornøyelig og unik spillopplevelse.

 • Et fullstendig nytt utseende på den populære rollespillserien, med fantastisk grafikk i tegneseriestil
 • Nye PETS (Positive Encounter & Tactics System) gir strategisk og taktisk spilling nye dimensjoner
 • Nytt kombinasjonssystem - slipp løs knusende angrep mot fiendene ved å kombinere forskjellige våpenferdigheter
Kategori: Action, Rollespill, Unknown Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2007-12-01 Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt
Product number: 3004062267 Leverandør: Capcom
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 171/måned - 3 måned, 0% rente (245 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
 • 113/måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
 • 76/måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
 • 45/måned - 36 måned, 14.95% rente (395 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »