ANNONSE

Bioshock 2 (Xbox 360)

Bioshock 2 (Xbox 360)
  • ldersmerkingen for voksne gjelder når volden når et nivå som gjør det til en skildring av grov vold og/eller inneholder innslag av visse typer vold. Grov vold er vanskeligst å definere, siden det i mange tilfeller vil dreie seg om subjektive oppfatninger, men kan generelt sett defineres som voldsskildringer som kan få seeren til å føle avsmak.
  • Online Game.
Tips en venn

Tips en venn

-33%

99 kr
Ord. pris 149 kr

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Frakt: 39 kr

Spillet foregår omkring ti år etter hendelsene i originalen og ennå en gang hjemsøkes hallene i Rapture av gamle synder. Et enormt monster har kidnappet jenter langs kysten og tatt de med seg til undervannsbyen Rapture. Du spiller rollen som den aller første Big Daddy og på reisen gjennom den vakre og forfalne byen får du kjempe mot usynlige fiender mens du søker svar på din egen overlevelse.

Flerspillermodusen i BioShock 2 byr på en omfattende opplevelse som topper til og med den kritikerroste forgjengeren. Spillet foregår under Raptures ødeleggelse og spilleren har rollen som en Plasmid-tester i undervannsbyen som først ble utforsket i originale BioShock. Spilleren kommer til å behøve samtlige elementer som er tillgjengelig i spillet for å overleve opplevelsen som er i BioShock. Denne forfinede og unike flerspilleropplevelsen blir bare mulig i dypet som heter Rapture.

Kategori: Action, Online game, FPS  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2010-02-09  Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager 
Product number: 3005990853  Leverandør: 2K Marin 
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 4,5
50%
50%
0%
0%
0%

Innfridde ikke helt mine skyhøye forventninger. Men fortsatt et av de bedre spillene på markedet. De kunne med fordel kuttet multiplayern og heller føyd på en ekstra time på kampanjen.

Bioshock 2 er det beste spillet jeg noen gang har spilt, og historien handler om subject delta som er sterk knyttet til datteren (det er ikke bare en little sister men Subject delta's datter) hans Ellanor som ble bortført for 10 år siden av Sofia Lamb.
systemet der du velger selv er et veldig bra system som avgjør hvordan slutten på spillet blir.
vannefektene er fantastiske og det er et av spillene som man kan spille uten a spille 1eren men hvis man spiller Bioshock 1 så vet man mere om hva alt det forskjellige er.

Forsikringsvilkår

Les fullstendige forsikringsvilkår

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »