Battlefield Hardline

I den svenskutviklede Battlefieldserien inngår flere av de mest populære online spillene gjennom tidene. Nye Battlefield Hardline – som finnes tilgjengelig til samtlige større plattformer – flytter fokus fra krigens frontlinje til politiets stadig pågående krig mot kriminaliteten.
Les mer
Battlefield Hardline
  • Playstation 4 + Battlefield Hardline

    Denne pakken inneholder:

    • Playstation 4 spillekonsol
    • Battlefield Hardline
    3690 kr

Battlefield Hardline

Battlefield Hardline - Downloads

Xbox Live

Slik som tidligere spill ligger tyngdepunktet på multiplayer og i Battlefield Hardline finnes uendelige muligheter å ”leke tyv og politi” i alt fra små til massive områder med motsvarende mengder deltakere. Ettersom miljøet er helt nytt for serien har man også introduser noen nye spillmoduser, eller klassiske med en ny vri.

Heist – Her skal de kriminelle bryte seg inn i ett hvelv eller en pansret bil og ta med seg tyvegodset til en forhåndsbestemt plass for å komme unna. Politiets jobb er naturligvis å stoppe dem.

Blood Money –Spillmodusen Blood Money er en ny tolkning av temaet ”capture the flag”. Både politi og kriminelle er ute etter samme boksen med kontanten som finnes et sted på brettet og skal forflytte dem til sin egen panserbil for å vinne matchen.

Hotwire Mode- Hotwire betyr tyv kopling og spiller på handlingen, som for de kriminelle er å stjele bilene, mens politiet skal ta dem tilbake. Tilsvarende i tidligere Battlefield spill er spillmodusen Conquest, men istedenfor områdene er det altså kjøretøy som skal erobres.

Rescue –Som navnet antyder går spillmodusen Rescue i Battlefield Hardline ut på at en innsatsstyrke fra politiet skal redde gislene eller likvidere alle kriminelle. For de sistnevnte er oppgaven det motsatte. Ettersom bare fem spillere per lag deltar blir det forholdsvis raske og intensive matcher.

Crosshair – Slik som i Rescue har spillerne bare ett liv i spillmodusen Crosshair og matchene avgjøres relativt raskt. Forskjellen er at de kriminelle skal likvidere en spillerkontrollert VIP som beskyttes av politiet, som i sin tur må transportere sin VIP til en viss plass for å vinne.Battlefield Hardline Beta

Battlefield Hardline – Beta 3/2 -2015

Battlefield Hardline betaen kommer til å være tilgjengelig for alle format og er åpen for alle. Under Betaen så kommer 3 spillmoduser og 3 ulike kart til å være spillbare.  Kartene heter: Downtown, Dust Bowl og Bank Job.

Spillmodusene i Battlefield Hardline betaen er: Conquest, Hotwire og Heist. Betaen avsluttes den 8/2 og vi regner med att det kommer bli actionfylte dager fra start til slutt i Battlefield Hardline Betaen.