Batman Arkham City Essentials (PS3)

Batman Arkham City Essentials (PS3)
Tips en venn

Tips en venn

199 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Batman: Arkham City bygger videre på intesiviteten og opplevelsene fra det forrige spillet Batman: Arkham Asylums og sender spilleren inn i Arkham City som er det nye høysikkerhetshjemmet til alle skurkene, gangsterne og de gale mesterhjernene i Gotham City. Denne etterlengtede oppfølgeren utspiller seg innenfor de høye murene i et farlig område midt i Gotham City og introduserer en ny historie som samler en rekke stjernespekkede figurer og skurker fra Batman-universet, samt nye og forbedrede spillfunksjoner for å få den ultimate Dark Knight-opplevelsen.
Kategori: Action  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2011-10-21  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3007810551  Leverandør: Rocksteady Studios 
Antall anmeldelser: 10 Gjennomsnittsvurdering: 4,7
80%
10%
10%
0%
0%

Utrolig gøy spill, snik deg rundt i en stor bydel, slå ut en etter en hele tiden finn tusenvis av forskjellig ting å gjøre rundt omkring i byen, elsker konseptet.

Oppdragene er ganske gjennomførte og utrolig gøyale.

Grafikk og sånt er heller ingenting å si på.

Alt i alt vil jeg vel gi det en 7/10, men for at folk som leser dette ikke skal hate meg gir jeg det 8/10.

Et fantastisk spill, masse extra oppdrag du kan låse opp med å finne joker trofeer, og andre oppdrag. god grafikk, sterk historie, en utfordring å få flyt på flygningen til batman rundt i byen men skikkelig flott når man har prøvd litt.
det å ffå tak i alle skattene er også en utfordring, man må tenke og prøve.
Game of the year, ikke uten grunn.
skrevet etter å ha rundet spillet.

bra graffikk og de skumle bossene og diverse kvinnelige personer er detaljrike, to tommler opp, mørk og stoor by å hoppe fra tak til tak på, gjør du hovedoppdraga kommer du deg fort frem, men det er mange små oppdrag du får av noen og finner gjennom byen.

bosser er og ser bra ut, men når du har skjønt hvordan du tar dem så gjentar du det til de er ferdige,
ellers er det ekstremt med personer rundt i byen du skal slåss med og det blir litt ensidig, mange har jo maskingeværer og slik, så du må oppgraddere ting litt, prøver du deg så dør du raskt (maskingeværgærninger, går ikke ann å avæpne dem på noen måter slik som i tegneseriene??? ikke lurt å prøve heller).

annet. er det du har gjort før, spray på veggen og boom, gåter, finn ting som ikke påvirker spillet eller forander spillet noe sælig, bare for gøy og at spillet vil selvsagt vare lengre.

prisen er grei, men ville gjerne ha sett det nedsatt en 100 lapp mindre. skulle ønske de lagde ett som er i en vanlig storby om dagen som skifter til natt slik som gta spilla,kjøre rundt og bekjempe tyver og slik med kanskje robin som sidekick??, og besøke batman hulen, ta skurker og superskurker som popper opp, (mange dc comic og marvel blada med batman og resten av heltene handler jo mye om å bekjempe skurker i en by (kanskje resten av gotham city og ikke bare ett begrensa fengselområde??).

bestilte spillet på cdon.com fikk det to dager etterpå cdon+batman arkham city= =)

Virkelig 2011's beste spill. En hver eier av ps3 burde også eie dette spillet.

Dette spillet er best

dette spiller eier, cdon dere er best fikk dette spillet etter bare 25 sek etter at jeg bestiltle det, Helt sant!!!!

GOTY

Gleder meg til dette spille. God Gammel dags Batman, spill. alle de kule Fiendene. Ser fram til og få denne i posten. likte det Batman:Arkham Asylum. men dette spille blir enda bedre.

Dette er det beste spillet,Jeg ble lei av Batman:Arkham Asylum etter hvert jeg...
Fredrik