Batman Arkham Asylum GOTY Essentials (PS3)

Batman Arkham Asylum GOTY Essentials
 • Denne aldersmerkingen gjelder når voldsskildringen (eller skildring av seksuell aktivitet) når et nivå som likner det man forventer seg i virkeligheten. Ungdommer i denne aldersgruppen bør også være i stand til å kunne håndtere et mer ekstremt stygt språk, se bruk av tobakk og narkotika samt skildringer av kriminell aktivitet.
Tips en venn
179 kr Midlertidig utsolgt

-10%

Ord. pris 199 kr

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Batman: Arkham Asylum presenterer spillerne for en eventyrlig mørk atmosfære som drar dem med ned i dypet på Arkham Asylum – Gothams psykiatriske sykehus for sinnssyke kriminelle. Spillerne vil luske rundt i skyggene og sprede frykt blant deres fiender og møte Jokeren og Gotham Citys mest beryktede kjeltringer, som nå har tatt over sykehuset. Ved hjelp av en lang rekke av Batmans gadgets og evner, vil spillerne bli usynlige og rovlystne jegere som vil forsøke å få ferten av Jokeren og hans sinnssyke planer. Batman: Arkham Asylum inneholder den opprinnelige fortellingen som er skrevet eksklusivt for spillet av den berømte Batman-forfatteren Paul Dini som har vunnet fem Emmy og som har skrevet både første sesong av Lost og Batman: The Animated Series.

Med enestående grafikk og en atmosfærisk og altoppslukende setting kommer Batman: Arkham Asylum med forskjellige gameplay-alternativer som trekker action, adventure og superhero gaming opp til nye høyder.

 • Ta i bruk det unike FreeFlow kampsystemet og samle sømløst et ubegrenset antall combos og kjemp med store grupper av Jokerens håndlangere i brutale slagsmål.
 • Som Batman, VERDENS DYKTIGSTE DETEKTIV, etterforsker du intrikate gåter med høyteknologiske hjelpemidler som røntgenskanning, fingeravtrykkskanning, ”Amido Black”-spray og feromonsporer.
 • Møt Gothams største kjeltringer, inkludert Jokeren, HARLEY QUINN, VICTOR ZSASZ og KILLER CROC.
 • Bli Invisible Predator med Batmans skremmende takedowns og unike og fordelaktige posisjonssystem som gjør deg i stand til å bevege deg uten å bli sett og jaget av fienden.
 • Velg mellom mange forskjellige takedown-metoder, inkludert komme susende fra himmelen og knuse gjennom vegger og bruk jaktkameraet for å se hvilke action som er i gang.
 • Utforsk hver meter av Arkham Asylum og beveg deg fritt på den beryktede øya som her presenteres for første gang noensinne i hele sin råe og realistiske velde.
 • Opplev hvordan det føles å være BATMAN og bruk BATARANGS, eksplosiv gel-aerosol, Batclaw, sonarresonator og en tauslynger.
 • Finn frem til flere hemmeligheter ved å gjennomføre skjulte utfordringer og utvikle utstyr ved å tjene erfaringspoeng.
 • Gled deg over superheltens fulle frihet med Batmans tømmerklo for å komme deg til hvor som helt og hopp fra enhver høyde og glid i den retningen du vil.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2010-04-01 Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt
Product number: 3008453940 Leverandør: Rocksteady Studios
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Relaterte produkter

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 124/måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 85/måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 62/måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »