ANNONSE

Band Hero (Playstation 2)

Band Hero (Playstation 2)
 • Videospill som viser noe mer utførlig beskrevet vold som blir utøvd mot fantasifigurer og/eller ikke utførlig beskrevet vold som utøves mot menneskelignende figurer eller lett gjenkjennelige dyr, samt videospill som viser noe mer utførlig beskrevet nakenhet, havner i denne kategorien. Eventuelt stygt språk må være mildt, og ikke inneholde seksuelle skjellsord.
Tips en venn

Tips en venn

49 kr Midlertidig utsolgt

Leveres av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Skaperne av Guitar Hero, ett av tidenes mest solgte spill, gir deg Band Hero med de heteste listetoppene fra alles favorittartister, inklusive No Doubt, Nelly Furtado, Lily Allen, The All-American Rejects og Jackson 5. Med noen av de største i musikkbransjen som artister og spillbare skikkelser i spillet, inklusive sanger, låtskriver og gitarist Taylor Swift og Maroon 5s frontfigur Adam Levine, er Band Hero det ultimate partyspillet der deltakere i alle aldre kan oppleve velkjente, lettlærte, men krevende spillet Guitar Hero. Med de store sosiale spillmulighetene i Band Hero kan fans sette sammen det bandet de alltid har drømt om ved hjelp av en hvilken som helst kombinasjon av gitar- eller trommekontrollere og vokal, slik at rockere og artister i alle aldre får muligheten til å oppleve og samhandle med yndlingsmusikken sin.

 • Rock to the Beat – Band Hero inneholder den kuleste musikken som samler venner og familie i alle aldre om å synge, spille gitar eller trommer til et stort utvalg av dagens listetopper og mest gjenkjennelige klassikere. Spillet inneholder en eksplosiv sangliste med mer enn 65 spor fra de heteste nye bandene og klassiske artister, inklusive Maroon 5, Jesse McCartney, The Go-Go's, The Turtles og Janet Jackson.
 • Få fart på festen! – Så vel nybegynnere som ekspertspillere vil oppleve at det er enklere enn noensinne å kaste seg ut i det og jamme med venner og familie takket være Band Heros Party Play-modus. Party Play kaster spillerne rett inn der det skjer fra startmenyen med et knappetrykk, og lar dem hoppe inn eller ut eller skifte personlige innstillinger når som helst uten å være redde for å bomme på sangen eller avbryte jamsessionen.
 • Sett sammen bandet som du vil– I Band Hero kan spillerne fritt skape den opplevelsen de ønsker ved å skreddersy bandet etter deres egen stil. Man kan spille alene eller velge en hvilken som helst kombinasjon av flere vokalister, bassister, trommeslagere eller gitarister for å skape sitt eget band og rocke med i Band Hero.
 • Ta utfordringen – Litt konkurranse har aldri skadet noen! Band Heros RockFest-modus er en samling utfordringer med ulik vanskelighetsgrad, med mulighet for inntil fire spillere lokalt og inntil åtte spillere på nettet. RockFest-utfordringene omfatter:
  • Momentum – Sangenes vanskelighetsgrad endres etter spillerens opptreden.
  • Elimination – Hver sang er inndelt i segmenter, og etter hvert segment elimineres spilleren med lavest poengsum fra spillet.
  • Do or Die – Hvis spillere bommer på tre toner i løpet av en sangdel, slås de midlertidig ut av spillet slik at de ikke får poeng.
  • Streakers – Spillerne får poeng hver gang deres korrekte tonerekke er et multiplum av 10.
  • Perfectionist – Det gis poeng til den spilleren som oppnår høyeste toneprosentandel i hver sangdel.
  • Pro Face Off – Konkurranse der alle spillere spiller samme sang med samme vanskelighetsgrad på samme instrument.
 • Lev i nuet – Band Heros Bandøyeblikk går ut på å fange opp og spikre fast kjernen og de minneverdige øyeblikkene i det å være et BERØMT band. Treffer man alle tonene i en spesiell del, får bandet bonusmultiplikatorer, og man får virkelig følelsen av å ha slått an når publikum skriker etter mer.
 • Den ultimate jukeboksen – For å utvide timene med endeløs underholdning i Band Hero kan fansen spille Guitar Hero World Tour’s nedlastbare innhold i spillet, med alle oppgraderinger og funksjoner i Band Hero (Gjelder ikke et begrenset antall sanger).
 • Syng som du vil – En klassisk karaokemodus der inntil fire spillere kan presentere sine vokalferdigheter, der spillerne kan fremføre en hvilken som helst sang fra hele settlisten uten å bry seg om poeng eller å gjøre feil.
 • Lag og del musikk – Band Hero inneholder det nyskapende GHTM Studio og GHTunessm som først ble introdusert i Guitar Hero World Tour. Lag hits i det nyutformede musikkstudioet med forbedrede redigeringsverktøy, nye gitarsampler og miksemønstre, eller så kan spirende musikere gå til GH™Jam og rocke i vei med mer enn 400 brukervennlige musikkmønstre for et hvilket som helst instrument for å lage opptak som kan viderebehandles i GHMix 2.0. Inntil 50 sanger kan lestes opp til GHTunes , slik at spillerne får muligheten til å dele det som kan bli den neste gjennomslagshiten!
Kategori: Musikk, Guitar Hero  Utvidelsespakke: Nei  
Utgivelsesdato: 2009-11-06  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Product number: 3007031817  Leverandør: Activision 
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »