Journey - Eclipse (CD)

Journey

Journey - Eclipse
Tips en venn
99 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  Bestillingsvare, 4-7 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Disc 1

 • 1

  City Of Hope

 • 2

  Edge Of The Moment

 • 3

  Chain Of Love

 • 4

  Tantra

 • 5

  Anything Is Possible

 • 6

  Resonate

 • 7

  She's A Mystery

 • 8

  Human Feel

 • 9

  Ritual

 • 10

  To Whom It May Concern

 • 11

  Someone

 • 12

  Venus


Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Artist: Journey Tittel: Journey - Eclipse
Label: Frontiers Selskap: PGM
Format: CD Utgivelsesdato: 2011-06-01
Forventet leveringstid: Bestillingsvare, 4-7 arbeidsdager Katalognr: PGM-FRCD -517E
EAN: 8024391051740
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Journey har gitt livstegn fra seg med deres nyeste plate 'Eclipse', men er den god nok til at bandet kan beholde heltestatus?

Journey er nok best kjent for låter som 'Any Way You Want It' og 80-tallsrykeren 'Don't Stop Believin', men det begynner å bli noen år siden høydepunktet 'Escape' kom ut. Tredve år, for å være noenlunde eksakt. Det begynner også å bli en stund siden gullstrupen Steve Perry forlot bandet, og i etterkant har de gjenværende medlemmene sjonglert med flere vokalister, og talentfulle som de er, klarte de likevel ikke å nå Perry opp til nederste brettekant av lærbrallorna.

I den nyeste inkarnasjonen av bandet, er det den relativt ukjente Arnel Pineda som står ved mikrofonen. Han var også med på 'Revelation' fra 2008, og viste å være en verdig arvtaker, selv om albumet var litt svakt. Nå har han, gjennom turnéer og innspillingen av den nye platen, hatt god tid til å finne seg til rette, og forhåpentligvis klarer resten av bandet å skape et solid grunnlag for den vakre stemmen.

Grunnlegger Neal Schon har vært drivkraften og hjernen bak Journey siden de startet en gang på begynnelsen av 70-tallet, men det kan virke som om kreativiteten hans sluknet etter storsuksessen deres rundt tiårsskiftet, og albumene som har kommet i etterkant har ikke vært mye å skryte over. 'Trial by Fire', gjenforeningsfloppen fra 1996, kunne like godt vært den siste spikeren i kisten, men av en eller annen grunn valgte de å fortsette. Kanskje de syntes det hørtes bra ut? Det var jo tross alt tiåret der alle de gamle rockegubbene kom med sine verste album noensinne (Black Sabbath, Deep Purple, Uriah Heep, Rush... skal vi fortsette?)

Det tok sin tid, men det viser seg at Journey har klart å løfte seg, kanskje til og med til gamle høyder? Albumet åpner i hvert fall utrolig sterkt med sing-a-longen 'City of Hope' og den progressive 'Edge of the Moment', begge med de patenterte, flerstemte harmoniene og spretne, fengende melodier. Schon imponerer også med noen innovative soloer som det nesten lukter litt speed metal av...

Dessverre fortsetter ikke platen like godt som den starter, og riffene, tekstene, rytmene, alt peker mer til den generiske lyden som forbannet 90-tallet for alle de gamle heltene. De roligere låtene handler forutsigbart nok om kjærlighet, eller så er de så gjennomsyret av "Vi har fått livsgnisten tilbake med et prozac-klystér og er så føkkings positive at alt vi berører blir til gledestårer, sukkertøy og sommerfugler" at det er til å bli flau av.

Når det er sagt, så er det færre av disse powerballadene enn på tidligere album, og det er jammen godt, for det er når de drar i gang med fart og fuzz at de gjør det best. Neal Schons lekne napping i gitarstrengene er noe av det som får oss smertefritt gjennom albumet. Likevel, sett i sin helhet, høres bandet fremdeles ut som et plagiat av seg selv da de var på topp. At vi fremdeles savner Steve Perry, har ingenting med sluttkarakteren å gjøre, men det er ikke til å komme unna at det var under den perioden de hadde sin storhetstid, og på store deler av platen høres det ut som om de prøver å leve opp til de gamle hitene, i stedet for å våge seg ut på litt dypere vann.

Høydepunkter: City of Hope, Edge of the Moment, Venus.

6 av 10 konger!

(Original publisert på www.pondus.no)

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 111/måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 78/måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 60/måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »