ANNONSE

AiluCrashDere har vel ikke gått glipp av bandet AiluCrash som synger i vår nye reklame?

Vi på CDON.COM letet gjennom flere artisters versjoner av Love Hurts, men det var ikke før vi fant denne herlige stemmen og de skrikende gitarene fra bandet AiluCrash som vi visste at vi hadde funnet rett.

Så hvem er dem?

Sommeren 2009 ble Ludde (bandets sanger) oppringt av castingansvarig for Garage Film og spurt om han ville prøvespille for en rolle i en ungdomsfilm. Filmen er basert på den populære boken av Peter Pohl, Jag saknar dig, jag saknar dig, og har premiere dem 19 august i år. En sangfremtreden og to prøvefilminger senere var Ludde sammen med sitt band en del av filmen. Bandet som har spilt sammen i fem år, fikk nå en perfekt sjanse å vise hva dem går for. Idag er det ingen tvil om hvor bandet er på vei. AiluCrash har et medrivende sound og låtmateriale som ikke skuffer noen. Nå har guttene nok låter til sin første plate og spenderer dager og netter i studio. Hvorfor bandet som het ”The Coloured Office Paper”, kom til å hete AiluCrash er fordi filmens regissør foreslo at dem skulle døpe bandet etter Ailu som spilles av Ludde i filmen.

Bandet er sammensatt av fem unge gutter fra nord Sverige; Ludde (sang), Viktor (gitar), tvillingene TomKai på (bass og gitar) og trommisen Anton. Den nye låten ”Turn The Tide” ble utgitt 27/4 i år, og havnet på Bandit Rock Album 5 med en gang. Vi venter med spenning på det kommende albumet som blir utgitt i høst – men du kan allerede nå laste ned reklameversjonen av LoveHurts gratis og kjøpe ”Turn The Tide (Cilla Turns) her!

Last ned singelen ”Love Hurts” gratis

Singelen Love Hurts som er med i vår TV-reklame (se nedenfor). Akkurat nå kan du laste ned singelen gratis.

Slik gjør du:

- Trykk på kjøp
- Velg til kassen i menyen til venstre
- Logg inn i kassen med ditt brukernavn/passord (eller registrer deg som ny kunde)
- Prisen blir automatisk til kr 0 i kassen
- Last ned singelen og følg instruksjonene


Kode: lovehurts2011NO

AiluCrash - Love Hurts