ANNONSE
Studielitteratur

Nå forandres alt, igjen.

Apple iPhone 4 8Gb Svart Pre-Owned

Apple iPhone 4 8Gb Svart Pre-Owned
Tips en venn
Compare

-5%

1590 kr
Ord. pris 1690 kr
Del opp betalingen 95/mnd
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-6 arbeidsdager

Leveres av CDON.COM

Frakt: 49 kr

1590 kr

Månedskostnad

Abonnement:
Ekstra månedskostnad:
Tillegg:
Total månedskostnad:
Laveste totalkostnad:

Inntredesavgift å betale på operatørens første faktura: .

Tilleggstjenester

  • 5 megapiksler
  • Høyoppløst Retina skjerm
  • Appstore
  • WLAN
  • Turbo 3G
* Apple Certified Pre-owned betyr at produktet tidligere har blitt brukt, men er gjenopprettet med utvendige deler, tilbehør og programvare. Enheten er testet og sertifisert av Apple og dekkes av garantien

Fantastisk uansett hvilken vinkel du ser det fra.

Retina-skjermen på iPhone 4 bruker en teknologi som kalles «in-plane switching» (IPS) – den samme teknologien som brukes på Apple LED Cinema Display og iPad – for å gi en bredere visningsvinkel enn på vanlige LCD-skjermer. Det betyr at du kan holde iPhone 4 omtrent som du vil uten at bildekvaliteten forverres. Dette er perfekt når du skal vise fram bilder til en venn, eller når du beveger på iPhone mens du spiller et bil- eller flyspill. I tillegg har Retina-skjermen et kontrastforhold som er fire ganger bedre enn på tidligere modeller, så hvitt er lysere, svart er mørkere og alt er nydeligere.

5 megapiksler kamera med HD-Video


Ta detaljerte bilder med det nye kameraet med 5 megapiksler og innebygd LED-blits. Den avanserte, bakbelyste sensoren sikrer at du kan ta flotte bilder selv med dårlig lys. Og med det nye kameraet på framsiden er det enkelt å ta selvportrett. Lag dine egne filmer med HD-oppløsning. Takket være den avanserte, bakbelyste sensoren og det innebygde LED-lyset kan du ta opp video med imponerende kvalitet selv om lyset er dårlig. Deretter kan du redigere filmen og lage ditt eget mini-mesterverk direkte på iPhone 4 med det nye iMovie-programmet – med Apple-designede temaer, titler og overganger. Programmet kommer snart til App Store.

 

Bla gjennom, kjøp og gi bort programmer.

Hvert program du har lastet ned fra App Store, får iPhone til å gjøre enda mer. Og med hundretusenvis av programmer å velge blant, mener vi mye mer. Gå inn på App Store for å finne fantastiske programmer i nesten alle slags kategorier: spill, livsstil, sosiale nettverk og utdannelse, for å nevne noen. Mange er til og med gratis. Hvis du bare skal kikke litt, gjør App Store det enkelt for deg. Under Featured ser du hva som er nytt. Du kan ta en titt på de 25 mest populære programmene, og bla gjennom skjermbilder. Finn programmer ved hjelp av et raskt søk, last dem ned uansett hvor du er, og kom raskt i gang.* Du kan til og med kjøpe programmer og sende dem som gave til venner og familie.

 

Vår iPhone er fra England og låst opp og fungerer med alle teleoperatørene. 1 års garanti periode. Forsiktig! Det er nødvendig at du har en microSIM kort som du bestiller fra teleoperatøren.

Pakken inkluderer: 4 iPhone, stereo headset med mikrofon, Dock Connector-til-USB-kabel, USB Power Adapter (Engelsk),  Dokumentasjon (Engelsk eller Italiensk)

 

Varemerke Apple

Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 651/måned - 3 måned, 0% rente (245 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
  • 354/måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
  • 197/måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)
  • 95/måned - 36 måned, 14.95% rente (395 kr etableringsgebyr, 39 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »