Köp en 2-i-1-laptop med Intel ® -processor Få 1.000 kronor tillbaka* Kjøp en 2-i-1 PC med Intel-prosessor. Få tilbake 1000 kr*Når du kjøper en Windows 2-i-1 PC med Intel-prosessor for minst 3989 kr får du 1000 kr tilbake*
Så här fungerar det

Slik fungerer det

Kjøp en Windows 2-i-1 PC med Intel-prosessor for minst 3989 kr mellom 4. til 24. september 2017. Maks ett produkt per person
Du betaler full pris for datamaskinen, og krever deretter refusjon. Kravet om refusjon må gjennomføres mellom femten (15) og førtifem (45) dager etter kjøpet.
moneyback.microsoft.no. Registrering krever at du laster opp en kopi av kvitteringen og et bilde som viser etiketten på pakken tydelig.
Når registreringen er godkjent, utbetales refusjonsbeløpet til din bankkonto innen åtte (8) uker.

Lær deg mer om 2-i-1.

Hvorfor velge mellom PC og nettbrett?
Med en 2-i-1 PC behøver du ikke velge mellom ytelse og fleksibilitet. Du får et nettbrett når du vil, og en bærbar PC når du behøver. Velg 2-i-1 PC med en kraftfull ytelse fra Intel - da kan du snu, vri og bruke berøringsskjermen hvor du vil og når du vil uten å miste effektivitet og opplevelsen av en ekte PC.

Mert - Fashion Designer

Jeg vil ikke la meg begrense

For meg handler kreativitet om se forbi de usynlige grensene. Jeg følger den filosofien når jeg jobber med design på min Surface Pro. Siden den er så lett, kan jeg enkelt bære den rundt i studioet mitt – eller ta den med til de stedene hvor jeg føler meg mest inspirert. Dessuten er den så kraftig at jeg kan jobbe i flere kreative programmer samtidig. Jeg tror det er derfor det er mitt favorittverktøy.
Les mer om Surface Pro här

Victoria - Designer

Sirkel tekst for å velge, gjennomstrekk for å slette.

Jeg ga opp jobben min for å drive heltid på mitt eget prosjekt. Jeg ville ikke begrense meg selv og mitt design. I dag gjør jeg alt fra å designe til å holde nettsidene oppe og stå. Den stilige Surface Laptop er en stor del av prosessen min fordi berøringsskjermer inpirere meg til å jobbe på nye måter - og jeg elsker at den er så tynn og lys og den passer perfekt i mine egne designet vesker. Jeg er så takknemlig for at jeg var dristig nok til å faktisk gjøre dette. Det er en drøm for meg å jobbe med dette hver dag.
Les mer om Surface Laptop här

Gabbie - Student & Streamer

Jeg har bygget opp et spillsamfunn

Jeg har alltid vært interessert i gaming - og for meg handler alt om strategi. Jeg har bygget et fellesskap, så jeg kan fokusere på streaming fulltid, og jeg elsker det faktum at jeg kan møte folk i det virkelige livet. Med ASUS ROG får jeg en sterk og kraftig enhet som også er lett for meg å ta med når jeg vil møte folk fra spillfellesskapet. Det er så kult når vi kan jobbe sammen som et lag.
Les mer om ASUS ROG Strix GL533 här

Olli - Architect

"Det skal ikke bare fungere, det skal også se godt ut."

Jeg har selv opplevd hvor vanskelig det er å få råd til en bolig som student. Så nå tegner og lager jeg mindre, fleksible hus som ikke er så dyre. Men det er ikke nok at designet fungerer, utseendet er like viktig. Det er nok derfor den lekre Lenovo Yoga 910 med nok kraft til å vare en hel dag i felten, har blitt mitt foretrukne verktøy.
Les mer om Lenovo Yoga 910 här

Pia - Industrial designer

Skape noe meningsullt av poteter og papir.

Danske Pia er lidenskapelig opptatt av bærekraft og derfor fikk hun ideen om å lage urner av papir og poteter. Surface Pro 4 hjelper henne med å leve ut sin drøm og å nå sine mål. «Designet skapes på min Surface Pro 4, som er så fleksibel at jeg kan ta den med over alt og jobbe hvor det passer meg.»
Les mer om Surface Pro här

Julie - Rapper and gamer

Min Surface Book er alltid på jobb

Min Surface Book kan brukes til alt fra å skrive tekster, lage musikk, redigere video, blogge og game. Det er min kreative plattform - mitt instrument, min laptop og min tablet. Og det er også der jeg møter mine fans når jeg ikke er ute og spiller. Det er en power-maskin med kraftig ytelse. Og det er ganske kult.
Les mer om Surface Book här

Daniel - Barista and skater

Hvordan kan vi godta middelmådig kaffe?

Som barista er min primære oppgave å trekke ut den aller beste kaffesmaken. Faktisk så vil jeg si at kaffe er langt mer komplisert enn vin med tanke på smak og lukt. Med min Asus UX360 er jeg alltid klar til å holde foredrag om min store lidenskap - kaffe. Det er en strålende bærbar PC, og et godt eksempel på at god kvalitet ikke trenger å være kjempedyrt.
Les mer om ASUS Zenbook Flip S UX370 här