Be You

BeYou.

Fordi det finnes en PC som passer til nettopp deg.
Du må aldri gå på akkord med det som er viktig for deg. Med det store utvalget av premium Windows PC-er vil du alltid finne en modell som passer for hverdag, arbeid og fritid.

Liker du touch eller tastatur? Kreative løsninger eller kompliserte regnestykker? Raffinert eleganse eller rå kraft? I vår Windows Premium Collection vil du finne alt. Slik at du kan fokusere på å være deg selv.

Min Surface Book er alltid på jobb

Min Surface Book er alltid på jobb

Min Surface Book kan brukes til alt fra å skrive tekster, lage musikk, redigere video, blogge og game. Det er min kreative plattform - mitt instrument, min laptop og min tablet. Og det er også der jeg møter mine fans når jeg ikke er ute og spiller. Det er en power-maskin med kraftig ytelse. Og det er ganske kult.


Skape noe meningsullt av poteter og papir.

Danske Pia er lidenskapelig opptatt av bærekraft og derfor fikk hun ideen om å lage urner av papir og poteter. Surface Pro 4 hjelper henne med å leve ut sin drøm og å nå sine mål. «Designet skapes på min Surface Pro 4, som er så fleksibel at jeg kan ta den med over alt og jobbe hvor det passer meg.»

Skape noe meningsullt av poteter og papir.