Rabattkode

Rabattkoder

Våre rabattkoder har forskjellige vilkår og gyldighetstid, det spørs på hvilken kampanje eller tilbud den er skapt for. Har du mottatt en rabattkode kan du lese om gyldighetstiden og øvrige vilkår i den e-posten som koden kom i, for eksempel et Nyhetsbrev. Generelt gjelder våre rabattkoder kun for varer som leveres av CDON.COM. Det vil si at de ikke gjelder for varer som leveres av Lekmer og Tretti, og ikke heller for digitale produkter.

Du kan få rabattkoder i ulike sammenhenger. Vi har ofte samarbeid med andre bedrifter som deler ut rabattkoder til sine kunder/medlemmer. Samarbeidspartnere varierer fra kampanje til kampanje.

Iblant tilbyr vi også rabattkoder til kunder som abonnerer på CDONs nyhetsmail. Dersom du ikke allerede abonnerer på nyhetsbrevet, kan dette altså være en god idè.


Slik gjør du:

Rabattkoden angis etter at du har logget inn i kassen.

1. Klikk på linken "Angi eventuell rabatt- eller verdikode" i kassen.
2. Skriv inn koden i feltet. Husk at koden er følsom for STORE og små bokstaver.
3. Klikk på knappen "Legg til".

Koden skal heretter vises som trukket fra totalbeløpet.

 

Dersom du betaler i hurtigkassen, fyller du inn rabattkoden etter at du har hentet dine adresseopplysninger.

OBS! En kode gjelder kun ved èn bestillingsordre, og kan ikke kombineres med andre rabatt- eller verdikoder. Koder kan heller ikke løses inn mot penger. Rabatt- eller verdikoder gjelder ikke for On Demandprodukter eller for kjøp av gavekort. Angående rabatt- og verdikoder som gjelder for On Demand, finner du informasjon her. Tenk på å utnytte hele verdien av koden på samme betaling, ettersom det ikke er mulig å spare eventuelt gjenstående verdi i koden. Du kan handle for større beløp enn rabattkoden/gavekortet, da vil rabatten trekkes fra det totale bestillingsbeløpet. Det resterende betaler du med kredittkort eller via faktura. Hvis du er under 18 år må en voksen løse inn din rabattkode/ditt gavekort.

Klikk her for mer informasjon om hvordan du handler.