Panasonic KX-HNS101 Vindus-/dørsensor

Panasonic KX-HNS101 Vindus-/dørsensor
Tips en venn
290 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-6 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

KX-HNS101 Vindus-/dørsensor


 


KX-HNS101


  • Lang rekkevidde
  • Ettrykks paring
  • Varsel om lavt batterinivå

 


Smart vindus- og dørsensor


Disse installasjonsenkle dør- og vindusensorene linker til ditt trådløse nettverk så hvis en utløses kan den aktivere et stort utvalg mulige svar.


* Dette produktet må brukes sammen med Hub(KX-HNB600)-enheten. Hubben er inkludert i alle Smart Home-pakker.
Totalt 50 sensorer (inkludert bevegelsessensorer, vindus-/dørsensorer, vannlekkasjesensorer og glassbruddsensorer), innendørssirener, smart plugs, tilgangstastatur, nøkkelfjernkontroller og reservebatterier kan registreres med hubben.


 


En enkel sak


Til tross for at den bare tar noen sekunder å montere, kan Smart Home dør- og vindussensorer gi en omfattende og effektiv hjemmesikkerhetsløsning.
Fordi de kobler trådløst til alle andre enheter i Smart Home-systemet, kan en utløst dør-/vindussensor settes til å gjøre alt fra å sende et varsel til smarttelefonen og hustelefonen din til å slå på lys og lyde en høy alarmsirene.

Uansett avstand


Panasonic Smart Home-systemet kan faktisk fungere over en rekkevidde på 300 meter. Dette betyr at kameraene, sensorene og Smart Plugs kan kommunisere med hverandre – og kontrolleres av deg – uansett hvor stor hjemmet eller hagen er.


 


Ingen månedlige gebyrer


Straks du har kjøpt din Panasonic Smart Home-pakke, trenger du ikke betale for mer. Det er ingen månedlig abonnementsgebyrer som vanligvis følger med hjemmesikkerhetssystemer, kontrollappen er gratis, og det er ingen gebyrer for nettsky.

*Datakostnader kan påløpe.Tryggere enn Wi-Fi


Panasonic Smart Home-enheter kommuniserer med hverandre ved hjelp av en ULE (Ultra Low Energy) trådløs standard som er usynlige for vanlige forbrukerelektronikk enn vanlig, enkelt inntrengbar Wi-Fi-teknologi.


 


Enkelt oppsett


Da Panasonic Smart Home-systemet fungerer trådløst, er det utrolig enkelt å sette opp. Du kobler bare hubben til nettverket, laster ned kontrollappen på smarttelefonen og parer hver enhet med hubben.
Selv paring er problemfritt. Ettrykks paring betyr at du bare trykker én knapp på hver enhet og én knapp på hubben, og det er det. Det er like enkelt å koble til ekstra Smart Home-enheter hvis du vil legge til flere.


 


Enkel å bruke


Hver del av Panasonic Smart Home-systemet kan fullt kontrolleres fra smarttelefonen eller nettbrettet med en svært intuitiv app.
Denne appen håndterer alt fra å se live video fra kameraene og slå lys på og av til å varsle deg om vinduer eller bevegelsessensorer er utløst. Den kan til og med spille nattasanger på barnerommet.
Det er som å ha hele hjemmet på smarttelefonen.


 


Ditt Smart Home-system vokser med deg


Smart Home sin avanserte nettverksteknologi lar deg tilpasse og utvide systemet for å passe dine endrede behov. Du kan tilpasse ditt perfekte system med enhver av enhetskombinasjonene vist i diagrammet, og Panasonic fungerer allerede på mange andre enheter som kan passe sømløst inn i nettverket ditt straks de er tilgjengelige.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 143 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 94 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 66 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »