Green Friday – Som Black Friday men bare på CDON.COM – 29/4 – 2016

Vis kategoribeskrivelse

Som Black Friday men om våren – nye tilbud hver time i 24 timer

Black Friday var en stor suksess ifjor. Derfor lanserer vi vårens største kjøpefest. På Green Friday slipper vi nye, fantastiske tilbud hver time, med start 00:00 og helt til 23:00.

Få tilbudene rett til e-posten

Akkurat som på Black Friday vil du kunne ta del av tilbudene her på hjemmesiden, på Facebook og gjennom nyhetsbrev. Dersom du ikke vil gå glipp av alle fenomenale tilbud anbefaler vi at du går inn på hjemmesiden hver time, eller abonnerer på nyhetsbrevet ved å skrive inn e-postadressen ovenfor.

Hva kan du forvente deg av Green Friday?

Da temaet for hele kampanjen er ”Som Black Friday, men bare på CDON.COM” kan du forvente tilbud i samme klasse som på Black Friday. Kort og godt helt fantastiske priser på mengder av produkter. Du vil finne alt fra filmer, bøker og klær til datamaskiner, mobiltelefoner, spill og leker. Det blir noe for alle!

Klimakompanser med oss på Green Friday!

På Green Friday klimakompenserer vi for alle ordre som bestilles. Vi gjør dette ved å donere penger til den svenske foreningen Rädda Regnskog. Samtidig lanserer vi en funksjon i kassen som lar deg klimakompensere ved å donere 20 kr til Rädda Regnskog.

Hvor lenge gjelder tilbudene?

De aller fleste tilbudene kommer til å ligge der over hele helgen, men om du vil sikre deg favoritten bør du slå til med det samme, da trykket på de beste tilbudene kommer til å være skyhøyt.

Så vær med og delta på prisfesten under Green Friday, vårens Black Friday.