Kjøp Sons of Anarchy på Blu-ray & DVD

Sons of Anarchy - Informasjon

I Sons Of Anarchy får man tidlig læse seg om hvor vanskelig det kan være å pusle sammen livet til og med om du er en av de ledende figurene i en hard amerikansk MC-klubb. I serien får vi følge klubbens visepresident Jackson ”Jax” Teller som kjemper med å kombinere familielivet, livet som småbarnsfar og å drive en ytterst kriminell organisasjon. Noe som virker være en umulig oppgave.

MC-klubben Sons Of Anarchy (også kjent som SAMCRO eller Sam Crow) lever for sitt brorskap. Den innerste kjernen består av et drøyt titalls personer som har sin bare i det lille samfunnet Charming, der de driver både lovlige og ulovlige virksomheter. Når gjengens leder Clay, stefaren til Jax, velger å øke klubbens kriminelle virksomhet får Jac, som har andre visjoner for klubben, noe å tenke på og havner raskt i en lojalitetskonflikt- familien eller klubben?

Korte fakta om Sons of Anarchy
• Sons of Anarchy utgjør av sju sesonger. Den siste og avsluttende sesongen hadde premiere den 9:e september 2014. Serien sendes opprinnelig på FX-channel i USA og ble raskt kanalens mest framgangsrike program.
• Sons of Anarchy har under årenes gang hatt en rekke gjesteinnslag fra kjente skuespillere og musiker som f.eks. Marilyn Manson, Peter Weller, Courtney Love, Henry Rollins og Dave Navarro.
• Seriens grunnlegger Kurt Sutter sier att grunnhistorien er vagt inspirert av Shakespears Hamlet og det forekommer referanser til stykket i ett antall avsnitts titler.
• Kurt Sutter har også en egen roll i serien. Han spiller en fengslet gjengmedlem.