Top Gear: Series 17 (3 disc)

DVD - Norsk omslag

79 kr Midlertidig utsolgt

-55%

Ord. pris 179 kr

Leveres av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.


Jeremy arrangerer en behersket fest, komplettert med live musikk, klassiske ja gerfly og en gruppe Royal Marines, for å feire 50-årsjubileet til den legendariske Jaguar E-type. Richard Hammond befinner seg i Sør-Afrika for å teste en større og enda mer robust alternativ til den kjente Hummer, mens James May møter opp med den britiske gullmedaljevinneren Amy Williams for en vinterlig test av den nyeste Mini rallybilen.


Guttene tar så turen til Italia for å ta del i en serie vanskelige utfor dringer da de forsøker å finne verdens beste hatchback. Med Clarkson i en Citroen DS3 Racing, Hammond i en Fiat 500C Abarth og May som kjemper for seier i Renaulsport Cli o Cup, forsøker trioen å navigere seg rundt i forvirrende italienske byer og tar del i den gatefeiende jakten, før turen går videre til Monte Carlo hvor de blir møtt med en overraskende test av sine bilers prestasjoner. Og som ikke det var nok får også den fantastiske McLar en MP4-12C kjørt seg når den møter sin største rival, Ferrari 458 i en "full tra ck" test.

Blant stjernene som deltar i "Star in Reasonably Priced Car" finner vi r ockelegenden Alice Cooper, komikeren Ross Noble og Formula 1-mesteren Sebastian Vettle.

Lydformat: Dolby Digital 5.1  Bildeformat: Widescreen (1.78:1) 
Språk: Engelsk  Spilletid (min): 380 
Tekst: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk  Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt 
Kategori: Komedie, Dokumentar, TV-serie  Utgivelsesdato: 2012-05-02 
Originaltittel: Top Gear: Series 17 (3 disc)   Region: 2 (Europa) 
Regissør:   Alder: Tillatt for alle 
Produksjonsår: 2011     
Medvirkende: James May, Jeremy Clarkson, Richard Hammond, The Stig   Ekstramateriale:  

Gjør din mening hørt, skriv en anmeldelse!

Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »